Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To podziękuj PiSowcom bo oni w darciu mordy są mistrzami xD a jak ten ich Nawrocki się mocno drze xD

W końcu Polska ma prezydenta Polski a nie Ukrainy i sługusa UE. 

Mam nadzieje że będzie blokował wszystkie przywileje oraz pomoc banderowcom kosztem polskich obywateli.

Jak posłowie czy inni są tacy wyrywni niech im dają kase z własnej wypłaty. Od zwykłych obywateli - Won!

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Strach pomyśleć co by było gdyby prezydentem teraz był Trzaskowski.

Byś dziadek za***rdalał w kamaszach po stepach Ukrainy xD i był by tu spokój od ruskiej dezinformacji ...

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To podziękuj PiSowcom bo oni w darciu mordy są mistrzami xD a jak ten ich Nawrocki się mocno drze xD

Podziękować trzeba ale rudemu nie zapominaj .

Rządem w Polsce w 2014 roku kierował premier Donald Tusk. 

Prezydentem  państwa był prezydent Bronisław Komorowski. 

Polska, jako kraj członkowski UE, wdrożyła sankcje nakładane przez Unię Europejską . Zaczynają się problemy rolników jak pamiętasz i chcesz to pamiętać . Gospodarstwa szklarniowe poszły na pierwszy odstrzał a za nimi sadownicy i świnie i tak dalej .

Też darli łacha nakładać popapraniece .

Kto jest obecnie u władzy prawie od 2 lat ten sam co było w roku 2014 . Co robią jak drą ryja że to Ruskie drony :D . Obserwować tych u władzy czyli rudych i satelity bo drą ryja ale na swych nie wolno nic powiadać bo to nasi prawda .

Trzeba dodać jak powiadali rude  to nic że straciliśmy rynek wschodni . Sprzedamy  na rynku unii europejskiej i poza unię ale tak się nie stało . Unia zrobiła w H...a .

@Tomasz0611  dawno było kto by tam pamiętał co było 3 dni temu a co dopiero 2014 co było . 

K...w jeszcze jedno - od roku 2014 . W przypadku Polski jest to jednak blisko 80 proc. eksportu rolno-spożywczego do Rosji, bo aż 841 mln euro (tyle był wart w 2013 r. polski eksport towarów .

W 2014 roku, po nałożeniu sankcji na Rosję w związku z konfliktem na Ukrainie, polski rząd i Unia Europejska uruchomiły mechanizmy wsparcia dla sektora rolno-spożywczego, aby pomóc polskim rolnikom w radzeniu sobie z utratą rosyjskiego rynku zbytu i spadkiem cen produktów. Tak do dziś tylko dopłacają i rozjebali cały rynek a obecnie proponują KREDYTY BRAĆ ROLNICY NA 15 LAT . Kto pierwszy ten lepszy na wszystkich nie wystarczy .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Kto jest obecnie u władzy prawie od 2 lat ten sam co było w roku 2014 . Co robią jak drą ryja że to Ruskie drony :D . Obserwować tych u władzy czyli rudych i satelity bo drą ryja ale na swych nie wolno nic powiadać bo to nasi prawda .

Dobrze wiedzą czyje to drony.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

Dobrze że takich tumanów za dużo nie ma, co wierzą w narracje tego rządu.

Jak widać ruskie służby zamontowane w latach 80-tych i wcześniej dobrze się trzymają ... Jaki tam pseudonim miałeś, TW Szonuś czy TW Zdesperowany a może jeszcze jakoś inaczej ??

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Głupio się przyznać że kraj któremu się pomaga wciąga nas do wojny, więc trzeba durniom robić kisiel z mózgu, a durnie w to wierzą.   xD

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

czy wiecie że NATO pospiesznie zanim jeszcze wszystko wiadomo ogłosiło że nalot dronów na Polskę nie jest aktem wojny?

wyczytałem to wczoraj w onecie ale nie mogę odszukać (że też screena nie zrobiłem) ale pisze o tym też i ten szmatławiec Michnika - GW tylko chce kasy za wszystko co pisze to nie będę linkował
ciekawe czy szczujnia Sakiewicza to odnotowała ale tego nie zamierzam sprawdzać bo nie mam nerwów na kopanie się przez ... to wszystko co tam nadają co nawet jeśli bywa prawdą to w tak niestrawny sposób podaną że .... bllee

Tyle Sakiewicz lepszy od popaprańskiej szczujni że nie musimy abonamentów obowiązkowych płacić za te wszystkie propagandowe wymiociny

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

wyczytałem to wczoraj w onecie ale nie mogę odszukać (że też screena nie zrobiłem) ale pisze o tym też i ten szmatławiec Michnika - GW

Też to czytałem gdzieś, wcale bym się nie zdziwił że dobrze wiedzieli o tym.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

11 września 2025 roku, przypada ważna rocznica 24 lat, a konkretnie 24 lata temu, 11 września 2001 roku, miały miejsce ataki z 11 września (9/11) w Stanach Zjednoczonych. W Polsce rządził Buzek .Przeją władzę Leszek Miler .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Jacus twego smrodu nie przebije nikt. A jak Cie uwiera ta czapeczka to twój problem . 

kolejny ktorego jedyna rozrywka jest wachanie gnoju..

nie macie w tych wymierajacych wiochach na zadupiu jakis innych rozrywek ?

folia ci sie skonczyla i 5g miesza w glowkach??

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A propo ukrainy. Straszna sprawa z tym czarnuchem co zamordował tą ukrainke w USA. Siedzisz sobie w jakimś metrze itp a jakis pojeb wbija ci nóż. Teraz zastrzelili tego młodego polityka w USA. Kurde co za czasy.

Dokładnie. Oddali Krym bez wystrzału. Patrioci🤣🤣🤣.

Oni byli patriotami na Wołyniu kiedy mordowali bezbronne polskie kobiety i dzieci. Wtedy slawa ukraina i gieroje.

Teraz zamiast bronić kraju pospierdalali za granice i proszą innych żeby za nich walczyli. Coś tu moim skromnym zdaniem się nie domyka.

siedzi sobie jakis w samochodzie a tu jakis proboszcz go siekiera w leb..

23 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Marek dobrze prawi..Ale zaraz będzie ruski agent itp itd

https://www.facebook.com/share/r/1Wgrx2xkco/

w koncu to podoficer ludowego wojska polskiego-gdyby byl madrzejszy to by kariere zrobil w lotnctwie ale testow nie przeszedl..

Opublikowano (edytowane)

ŻYCIE DLA POMORZA - Chcemy wybudować Port ale Niemcy ... W materiale k...wa .

https://www.facebook.com/reel/24375081178839456

Co do danego domu co miał dron waląc .

Jeden gość pisze że jest z tej wioski i pisze że to burza zmiotła dach a tu teraz tak .

Grubo jadą w telewizji .  https://www.facebook.com/watch?v=1518650902912856

Materiał pozyskany . Kto mieszka może tam - Nikt nic nie wie  niema tu nikogo na forum?.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 minut temu, krzychu121 napisał(a):

IMG_5397.png

IMG_5396.png

IMG_5394.png

IMG_5395.png

Ale na siłę chcą nas wepchnąć w tą wojnę. Ukry sami uciekają i muszą ich gonić i na siłę do armi wcielać bo już nie chcą za oligarchów i złodzieji walczyć to szukają nowego mięsa armatniego 

Chcieli  szprycę zapodać w świecie maski na ryja założyć paszporty cyfrowe  Putin wyzwolił .

Teraz hełmy chcą założyć mam nadzieję że ludzie nie są tacy durni .

Opublikowano

masz racje do ciebie tyko kaftan pasuje..

szury i foliarze ,kuce jkonfederacji terz skunkasmi putina zostali ..

dziwi was ze chorzy psychicznie popieraja wszelkie teorie z d*py wziete ?

Opublikowano

Piotr Małecki

Pamiętacie Państwo niedawny tekst w Onecie dyskredytujący polski 🇵🇱 system antydronowy firmy 
@APS_SKYctrl
 ?
Więc właśnie pojawił się w Onecie artykuł zachwalający  niemiecki 🇩🇪 system antydronowy  firmy Rheinmetall. 
Dzień po ataku rosyjskich dronów na Polskę. Przypadek??? 
My w 
@Defence24pl
 wczoraj opublikowaliśmy wywiad z Prezesem 
@APS_SKYctrl
  - aby mógł przybliżyć naszym czytelnikom (a więc i decydentom) polskie rozwiązanie. Jak działa ten system oceniają wojskowi eksperci w Polsce i na Ukrainie.

Rafał A. Ziemkiewicz

A więc nie jest prawdą, że jedyną troską Tuska jest przepchać zakup od Niemców wiatraków i taboru "najszybszej kolei na świecie". Jeszcze system antydronowy od Rheinmetall.

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v