Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

noc idzie ,impotenci jeszcze nie wrocili wszyscy ??

a tematu dla nich jak nie bylo to nie ma, bylo by troche spokoju na forum.

paru miosnikow bialorusi tu jest i wielbicieli cieplego czlowieka.. ciekawe czy sie ujawnia ??

https://www.fakt.pl/polityka/coraz-mniej-jedzenia-na-bialorusi-aleksander-lukaszenka-wysyla-milicje/bhcy7q7

7 godzin temu, Ulman napisał(a):

No i wychodzi na to że Braun ma dużo racji.

w koncu obydwaj jestescie pozytecznymi idiotami .

9 godzin temu, jahooo napisał(a):

i ty zajmujesz sie histroria ...

to chyba bardziej kwestia chorego mozgu niz braku wiedzy historycznej,,

znasz takie nazwiska jak stalin,dzierzynski,beria ??

wiesz ze dzisaj w niemczech zyje niewiele mniej zydow niz przed II wojna sw ??

7 godzin temu, Michał18 napisał(a):

Bo teraz żądzą żydzi ,niemcy , ukraińcy ..... szkoda że nie 🧯 

takie swiry jak ty ??

6 godzin temu, jahooo napisał(a):

Doprecyzuję jeszcze :

ZSRR przez cały okres PRL było naszym "przyjacielem" - nie można im się było sprzeciwić, powiedziec słowa krytyki, żadnej autonomii. Wszyscy wiedzieli, że to zaprzysięgły wróg Polski i Polaków.

Dokładnie taka sama sytuacja jest z Niemcami - dziś to niby "przyjaciele z UE" a w rzeczywistości chyba większy wróg Polski niż obecna, rządzona przez Putina Federacja Rosyjska. Bo przeciwko działaniom FR możemy podejmowac kontrdziałania, a Niemcy nas w ramach UE ogrywają co krok. I nie można ich za to skrytykować, o co to to nie

potrafisz wyjasnic czemu tak twierdza tylko ci z polski wschodniej ? ci co nie byli w zyciu w niemczech,nie znaja niemieckiego,zywego niemca na oczy nie widzieli ??

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

noc idzie ,impotenci jeszcze nie wrocili wszyscy ??

...no już jesteś...to są...🤭😆

1 minutę temu, bezbarwny napisał(a):

Ty widzisz, że Ci stoi,

...Chiba w lustrze...i to trudno....😆🤭😆

• Haha 3
Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

placek najpierw miód z dziurawego zęba swojej  zasysa ...i mu język dęba staje 🤣🤣

przestań, bo się porzygamy

Opublikowano

jak wnuki ??? przyjechaly nad jezioro sie kapac ??

Godzinę temu, bezbarwny napisał(a):

@jacus, bo Ty tak w koło o tych impotentach… Ty widzisz, że Ci stoi, czy Monika Ci o tym mówi? 

masz jaksc kobite ?? to ja przyslij do mnie i sie sam dowiesz..choc watpie zeby chciala wrocic do ciebie 🤣

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no już jesteś...to są...🤭😆

...Chiba w lustrze...i to trudno....😆🤭😆

no lwasnie -nie bylo mnie caly dzien i impotentow nie bylo..

urban -ty moze z ogarkiem bys cos ?? jak prezes z balbina.

Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał(a):

masz jaksc kobite ?? to ja przyslij do mnie i sie sam dowiesz..choc watpie zeby chciala wrocic do ciebie 🤣

no lwasnie -nie bylo mnie caly dzien i impotentow nie bylo..

urban -ty moze z ogarkiem bys cos ?? jak prezes z balbina.

Ano mam. I nawet się znacie. Jakoś kilka dni temu zapytała, po co marnuję czas na Ciebie w temacie o pogodzie i zapytała, skąd znam Twoją Żabę. Zapytałem więc, czy chce zobaczyć jak mieszka i wygląda legendarny już obywatel polski a. No i pospacerowała koło Twego pałacu, a i zdjęcia, również z Wenecji,  widziała. Była oczarowana. Tak bardzo oczarowana, że od śmiechu powstrzymać się nie mogła. Przystojny powiedziała, dobrze zbudowany powiedziała, no i bogaty. Całkiem taki, na jakiego jego tęgi rozum Go kreował, przez blisko dwadzieścia lat forumowej działalności. Leniwa, brudaśna paskuda, z ego w kosmos wyniesionym. 

A ode mnie-bajki o swojej jurności, współtowarzyszom parafialnych wycieczek opowiadaj. Miałem w karierze hodowcy tch kilkadziesiąt knurków, to wiem, jakie te zapasione chętne i pracowite😂

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Ano mam. I nawet się znacie. Jakoś kilka dni temu zapytała, po co marnuję czas na Ciebie w temacie o pogodzie i zapytała, skąd znam Twoją Żabę. Zapytałem więc, czy chce zobaczyć jak mieszka i wygląda legendarny już obywatel polski a. No i pospacerowała koło Twego pałacu, a i zdjęcia, również z Wenecji,  widziała. Była oczarowana. Tak bardzo oczarowana, że od śmiechu powstrzymać się nie mogła. Przystojny powiedziała, dobrze zbudowany powiedziała, no i bogaty. Całkiem taki, na jakiego jego tęgi rozum Go kreował, przez blisko dwadzieścia lat forumowej działalności. Leniwa, brudaśna paskuda, z ego w kosmos wyniesionym. 

A ode mnie-bajki o swojej jurności, współtowarzyszom parafialnych wycieczek opowiadaj. Miałem w karierze hodowcy tch kilkadziesiąt knurków, to wiem, jakie te zapasione chętne i pracowite😂

Jacus...otakło 🙆‍♂️😅

• Haha 1
Opublikowano

Robert Gwiazdowski

Stan uniesienia:
Bodnar zdrajca bo nie przeliczył "dobrze" głosów i nie wyprowadził z SN "tej kobiety", która się podszywa pod PPSN.
Hołownia zdrajca bo zwołał ZN. Jak go nie zawiesi i przyjmie ślubowanie to pod Trybunał Stanu.
Tusk zdrajca bo opublikował obwieszczenie o zwołaniu ZN.

jak żyć? :D 

Opublikowano
8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

No i o czym to świadczy?

Ze zbieracie się wieczorem, czy że co?

bidne impotenty -nie maja innje rozrywki niz rozmowy ze mna.

a moze wy kryptogeje sa ??

7 godzin temu, witejus napisał(a):

Nie wiesz ciulu że Balbina to pseudonim matki Kaczyńskiego, zboczeniec pier...y

rozne wersje sa - wedlugtej prawdziwej to kolega prezesa z lat 80 ..

7 godzin temu, bezbarwny napisał(a):

dobry towar ma twoj diler..szkoda ze na tym zadupiu nie macie innej rozrywki..

to ta co w temacie pogoda opisuja jak ja na af rwales ??

Opublikowano
Tak. Polacy będą mieć po 10 psów a nachodźcy po 20 dzieci. Polacy praca do wieku emerytalnego 70 lat a nachodźcy całymi pokoleniami na socjalu. Brawo jest moc 💪💪💪

image.jpeg

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

kilka dni temu zdziwił mnie artykuł niejakiego Wosia a bardziej punkt widzenia zamieszczony w Interii ktory mi bardziej pasował do jakiej "Niezależnej" czy tvRepublika a nie tam
skoro Interia kupiona przez grupę Polsat to po tej akcji
https://businessinsider.com.pl/biznes/zygmunt-solorz-traci-stanowisko-wielka-zmiana-w-cyfrowym-polsacie/s50yf72

podejrzewam że już mnie podobne zaskoczenia nie ... dopadną i przekaz również i w Polsacie będzie Konfederację nazywał faszystami i populistami no PiS  będzie się musiał tylko populistami zadowolić i wróci do stada poprawności xujno-politycznej i ta grupa medialna i niczym różnić się będzie od np tego propagandowego syfu

https://www.onet.pl/informacje/deutsche-welle/demonstracje-przeciw-migracji-polacy-zostali-na-wakacjach/d627pqc,0666d3f1

wprawdzie na podobną optykę natrafiłem w szczujni zwanej "okopress" ale gugiel utrudnia mi powrót/odnalezienie linka którego nie mam w historii ffoxa - też nie rozumiem dlaczego.

Czy nie odnosicie wrażenia że brakuje coraz bardziej w mediach, mainstreamowym necie dostępnym z wyszukiwarki gugla wszystkich punktów widzenia które nawet a zwłaszcza jeśli się z nimi nie zgadzamy to chcieli byśmy je poznać?
Taka polityka informacyjna wcale nie walczy z tymi tzw "populizmami"a tylko je wspiera czyniąc tajemniczymi, pokrzywdzonymi celową manipulacją, dyskryminacją i zwyczajnie cenzurą
Przesadna jednostronność przekazu zniszczyła przecież pisowską dominację w Polsce gdzie zamiana mediów publicznych w czysto propagandową propisowską szczujnię było jednym z głównych powodów utraty sporej części elektoratu
propopaprańska propaganda robi ten sam błąd i taka samą cenę zapłaci a kto wie czy i nie większą bo o wiele skuteczniej wycisza wszystkie inne przekazy uwiarygodniając nawet te najabsurdalniejsze uniemożliwiając nam samodzielne rozpoznanie i zdiagnozowane poziomu absurdu no ale jak mamy to zrobić jeśli nie mamy mozliwości do tego absurdu dostępu?
Władza obawia się głupoty pospólstwa i nie dość że srogo się myli to jeszcze to wprost pokazuje.

konsekwencje będą bolesne i dla tej władzy i pospólstwa zanim resztek po tej władzy nie posprząta czy samo pospólstwo czy jeszcze gorsza władza która z tego wszystkiego nadejdzie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Za chwile będę musiał przepraszać za przodków, którzy w Powstaniu Warszawskim strzelali do pacyfikujacych powstanie Niemców i Ukraińców. A moja Żona bedzie musiała przepraszać, że Jej śp. Babcia za wolno pracowała w obozie przez co Niemcy za mało zarobili na jej niewolniczej pracy.

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v