Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ostatnio wyszła propozycja żeby rozliczać kilometrówki jak w firmach, to poseł PO powiedział że nikt nie będzie sprawdzał gdzie on jeździ i on  nie bedzie jeździł pociągami jak zwykły człowiek🤣

No to zabrać w pizdu , jak to takie kryminogenne i niech rozliczają się miesięcznie z biletów PKS. Albo będą korzystać jak Allach przykazał, albo na wielbłąda siadać i w drogę.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

No to zabrać w pizdu , jak to takie kryminogenne i niech rozliczają się miesięcznie z biletów PKS. Albo będą korzystać jak Allach przykazał, albo na wielbłąda siadać i w drogę.

no; jeszcze w Polsce dopłat do wielbłądów nie było

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ostatnio wyszła propozycja żeby rozliczać kilometrówki jak w firmach, to poseł PO powiedział że nikt nie będzie sprawdzał gdzie on jeździ i on  nie bedzie jeździł pociągami jak zwykły człowiek🤣

Ale to kto zaproponował takie rozwiązanie ?? Bo na pewno żaden z tych 460+100 baranów w Sejmie i Senacie xD No chyba, że jakiś z Konfederacji, ale to zaraz go koledzy naprostują xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna, z tymi kartoflami to jaja wyszły...

Niedawno w radiu usłyszałem.

strach buraki na pryzmę wykopać ... się teraz zrobił :D i to jeszcze tak wzdłuż drogi; koniecznie utwardzonej

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pokaż decyzję za dopłaty gdzie jest kwota i obszar gospodarstwa, to mi wystarczy ... Bo że złożyć coś takiego się da to jedno, a prawda potem jest zupełnie inna ...

Niewierny Tomcio Ty, sam sobie przeczysz. To niby się da, czy jednak prawda jest zupełnie inna?

mam takich złotych piasków 17,17 ha. I biorąc pod uwagę obecną sytuację, faktycznie są złote. Na tyle nawet, że zastanawiam się, czy nie pójść tą drogą na reszcie gruntów ornych. Bez napinania się, dorabiania wszelkiej maści handlarzyn i tym podobnych bezlitosnych krwiopijców. 

Opublikowano
2 minuty temu, bezbarwny napisał(a):

Niewierny Tomcio Ty, sam sobie przeczysz. To niby się da, czy jednak prawda jest zupełnie inna?

mam takich złotych piasków 17,17 ha. I biorąc pod uwagę obecną sytuację, faktycznie są złote. Na tyle nawet, że zastanawiam się, czy nie pójść tą drogą na reszcie gruntów ornych. Bez napinania się, dorabiania wszelkiej maści handlarzyn i tym podobnych bezlitosnych krwiopijców. 

Bajaj sobie dalej ...

Opublikowano

Wrócą państwowe sieci spożywcze? Minister rolnictwa nie wyklucza

Minister rolnictwa Stefan Krajewski opowiedział się za pomysłem utworzenia w Polsce państwowej sieci sklepów spożywczych, argumentując, że pozwoliłoby to skrócić łańcuch dostaw i wzmocnić bezpieczeństwo żywnościowe kraju.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/pomysl-panstwowych-sklepow-w-polsce-czy-to-realne-rozwiazanie/v4p83tb?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=businessinsider-page-post&fbclid=IwY2xjawNbJRRleHRuA2FlbQIxMABic

Szef resortu rolnictwa odniósł się do obecnych problemów z nadwyżkami produkcji rolnej, przypominając, że udane zbiory dotyczą nie tylko Polski, a rynek handlu "działa w dwie strony". "Mamy dużą nadwyżkę, jeśli chodzi o eksport, ale jako duży eksporter nie możemy całkowicie zamknąć się na import

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „BUSINESS BUSINESSINSIDER INSIDER Polska Wrócą państwowe sieci spożywcze? Minister rolnictwa nie wyklucza Ministerstwo Rolnictwa Rozwoju Wsi FobuAnitaWlezewskaEes News ast News”

Opublikowano
35 minut temu, mirro napisał(a):

Ale to jak powiedział jest łamanie wolności poselskiej. Bo wszyscy będą widzieć vdzie szanowny poseł jeździ i lata.

Im się już w głowach popierdoliło od dobrobytu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale to kto zaproponował takie rozwiązanie ?? Bo na pewno żaden z tych 460+100 baranów w Sejmie i Senacie xD No chyba, że jakiś z Konfederacji, ale to zaraz go koledzy naprostują xD 

To akurat chciał ktoś od Zandberga ale szybko go naprostowali 🤣

Opublikowano
W dniu 11.10.2025 o 12:21, Tomasz0611 napisał(a):

Młodzieżówki PiS-u już ruszyły na Warszawę, @Roman176 jedziesz i Ty ?? 

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst

a ja mieszkam Zamoście ? 

🇵🇱Ruszamy z Zamościa na dzisiejszy protest przeciwko polityce Tuska! Do zobaczenia o 14:00 na Placu Zamkowym w Warszawie. Powiedzmy razem STOP nielegalnej migracji i NIE dla Mercosur! #wObroniePolski

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Czy ludzie mogą zajść w ciąże podczas seksu analnego Oczywiście. Jak myślisz, że skąd lewacy pochodzą...”

Opublikowano
33 minuty temu, mirro napisał(a):

Dawaj, dawaj. To zdaje się jakiś  hicior tej jesieni.🤣

Kurna..sporo tych hiciorów tej jesieni...

To tak nie bardzo fajne ..

Za PiS tego nie było...

39 minut temu, Roman176 napisał(a):

mieszkam Zamoście ? 

Za którym ...mościem.?