Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie prymitywne poglądy a prawda ... Ale skoro się mylę to na pewno nam wyjaśnisz dlaczego tak spadła sprzedaż tego elektrycznego badziewia od Muska gdy inne elektryczne badziewie nie zanotowało takich spadków ...

a co ja, analityk europejskiego rynku motoryzacyjnego? pytaj muska, to jego problem, nie mój

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

a co ja, analityk europejskiego rynku motoryzacyjnego? pytaj muska, to jego problem, nie mój

Lewakom, czyli głównym klientom elektrycznych wozideł nie pasują poglądy Muska, taka jest prawda ...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Lewakom, czyli głównym klientom elektrycznych wozideł nie pasują poglądy Muska, taka jest prawda ...

musk ma takie poglądy jakie dają mu profity

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No widać to po sprzedaży Tesli xD 

masz pojęcie jaki on ma majątek? pewnie teraz siedzi w pokoju i płacze bo sprzedał w europie kilka tesli mniej i brakuje mu na chleb :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nie napisał(a):

masz pojęcie jaki on ma majątek?

Majątek można zdobyć, można i stracić ... Ale wizerunku faszystowskiego idioty tak szybko się nie pozbędzie ... Ciekawe co transseksualne dziecko sądzi o poglądach swojego tatusia ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

poglądach swojego tatusia ...

jakich poglądach? przestań oglądać tvn bo całkiem zgłupiejesz

on ma takie poglądy jakie mu są wygodne w danej chwili

• Haha 1
Opublikowano
marks50 napisał:

Kto z ciekawości ogarnął całość tego cyrku może dojść do wniosku, że on i tak długo wytrzymał. Nawet za długo bo dżejdik musiał się odpalić aby tramp mógł sobie pozgrywać szeryfa. A zaczęło się od tego, że ich tam wszystkich upchali dwa amerykany do jednego ukrainca w ilości. To było ciekawe widowisko...

Opublikowano (edytowane)

W tym filmiku wycięte jest jak Miler mówi o 160 tysiącach wymordowanych rusków przez banderowców i azowców a jak wstawiam to tu wkleja sie inny link a więc wersja okrojona .

Edytowane przez marks50
Opublikowano (edytowane)

Jest gotowy na podpisanie umowy z Europą nie USA a jedynie jest otwarty na negocjacje z USA

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-zdecydowane-oswiadczenie-amerykanow-ws-zasobow-mineralnych-u,nId,7923166#google_vignette

USA  chce zawarcia pokoju a potem puścić z torbami banderowców , a warunek jest taki że gwarancje ma dać Europa tylko jest jeden szczegół ciągle pomijany że żebrzeński nie chce pokoju i nikt o tym nie mówi tylko elyty jewropy mówią o siłach rozjemczych ??? Najpierw musi być podpisanie chociaż zawieszenie broni a banderowcy nawet o tym nie myślą a pokój jak sami mówia po ich trupie , dobrze wiedzą że tych 16tyś ruskich im kacapy nie zapomną więc z parą dupków żołennych bedzie blefował że ma fula a moze nawet karetę  . Do tanga trzeba dwojga a wygląda na to że żebrzeński wcale nie zamierza tańczyć nawet suwanego więc po co ten cyrk ??? komik wie że w chwili podpisania nawet zawieszenia broni trzeba rozpisać wybory i tyle jego gwiazdorzenia na psu budę . Trampek może i buc ale prawników ma dobrych i doskonale wie że jak teraz podpisze umowę o złoża to i tak nie będzie ważna bo formalnie aktor nie jest już prezydentem więc podpis nie bedzie miał mocy sprawczej i nowy uryński  prezydent bedzie mógł to podważyć . Tak jak było mówione wprost ze żebrak nie ma żadnych kart tak więc pojechał do jewropy i wyżebrał kartę wojsk u siebie tylko nie uryńców . No to się się teraz kołchoźnikom dostanie za taką samowolkę i możemy być pewni ceł tylko jak zwykle dostaniemy tymi cłami MY czyli rolnicy.

Edytowane przez marks50
Opublikowano

tusk to jest idiota, wziął jakieś fejkowe dane z internetu i przedstawia je na konferencji jako prawdziwe, jprd gdzie my żyjemy? oni zajmują się bezpieczeństwem polski?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, nie napisał(a):

Prezydent Ukrainy: jestem gotowy, by podpisać z USA umowę o minerałach :D 

jedyne co powinien zaproponować Amerykanom już teraz ten prezydent Ukrainy to prośbę o pomoc w przestaniu bycia tym prezydentem a właściwie to tylko o pośrednictwo mediacyjne z putinem aby wypracować jakąś konwencję wyborów na Ukrainie w czasie wojny a bardziej tuz po niej gdzie trzeba połączyć to jako również spełnienie jednego z pokojowych postulatów moskwy i może nie od razu bo to technicznie trudne ale... no nie wiem jak to poskładać aby nie okazało się granatem rozsadzającym Ukrainę od środka ale sam Zełensky powinien zagwarantować że pierwsze jakieś zawieszenie broni a najlepiej pokój z rosją jest automatycznym końcem jego prezydentury.

No ma chłop pecha bo z wrogami sobie rzeczywiście radzi sam ale Bóg nie uchronił go przed przyjaciółmi odbierajac mu rozum akurat na moment negocjacji z Trumpem który jest psychopatą, despotą i bucem (ten drugi, jak mu tam? Vance - jeszcze gorszy jako przeciwnik bo błyskotliwie inteligentny) a takich się nie poucza w czymkolwiek nawet jeśli ma się rację a tym bardziej jeśli się od nich zależy.
No chyba ze traktuje Trumpa jako wroga to wtedy może zadziałać ta jego passa z wrogami ale tu już wchodzimy w kategorie cudu w które nawet takim kosmitom jak ja trudno uwierzyć  (z pozdr dla @jacusxD )

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
9 godzin temu, dysydent napisał(a):

jeśli kacapy se zażyczą przejechać cała Ukrainę wzdłuż i wszerz to nie wolno z nimi walczyć
"czaicie"???

Nooooo przecież przy takiej umowie ruscy ogłosiliby że do wojsk amerykańskich to oni nic nie mają a przyszli tam po kogo innego. Oczywiście do wojsk polskich to już coś by mieli i to na bank nie kwiatki.

Godzinę temu, dysydent napisał(a):

jedyne co powinien zaproponować Amerykanom już teraz ten prezydent Ukrainy to prośbę o pomoc w przestaniu bycia tym prezydentem

To zdaje się był cel amerykanów przed nieudanymi negocjacjami.  Ale nie pojszło jak chcieli. Co by nie mówić to tym działaniem sami zmusili ho aby został. A teraz faktycznie sami Ukraińcy mówią że ma u nich poparcie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie Trump może i chciał by pozbyć się Zalenskiego ale swoją ustawką go wzmocnił.

9 godzin temu, nie napisał(a):

Ładnie umiesz się wymiksować z tematów w których sobie nie radzisz. Prawda jest taka jak pisze Tomasz. Musk stracił na polityce jeśli chodzi o Teslę ich sprzedaż zwłaszcza w Niemczech po jego hailowaniu i poparciu AFD spadła i to mocno. Oczywiście to dalej jest bogacz odbije sobie pewnie kontraktami zawartymi z rządem USA poprzez kumpla Trumpa. Co nie zmienia faktu, że sprzedaż tesli spadła.

7 godzin temu, nie napisał(a):

tusk to jest idiota, wziął jakieś fejkowe dane z internetu i przedstawia je na konferencji jako prawdziwe, jprd gdzie my żyjemy? oni zajmują się bezpieczeństwem polski?

Fejkowe dane to wklejasz ty tutaj. Możecie sobie wyzywać go od idiotów ale prawda jest taka, że to tylko wasz skowyt. Chłop zrobił karierę w Polsce i Europie a wy możecie sobie jedynie go powyzywać na jakimś forum. Zapytaj więc kogoś bezstronnego kto jest większym idiota ty czy Tusk.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 2
Opublikowano
14 godzin temu, dsbh napisał(a):

Wkleję tutaj. Spokojnie Kołodziejczak to załatwi :ph34r:.

Całkiem inny rejon.

Ostatnie dni rządu Ewy Kopacz i jej błagania: Wybierzcie nas, my wiemy co trzeba zrobić. 🤣

Ale co chcesz ? Był krzyk że Błaszczak kupuje od Koreańczyków ? Był. I co robi Kosiniak ?

Pany a od kiedy to Polskie Radio informuje jak korzystać z prądu ? Bo mnie dzisiaj taka informacja rozwaliła 🤣.

Taaa Kołodziejczak to cały czas załatwia ale sobie 

Opublikowano (edytowane)

Zelenski deklaruje gotowość do podpisania umowy  o wykorzystaniu 😆 

Dejlaracje Tfuska i tęczowej Europy widać nie wzmocniły jego pozycji

Edytowane przez GRZES1545
  • Haha 2
Opublikowano

Weźcie tylko pod uwagę, że umowy mogą być różne. Gdybyście słuchali uważniej i rozumieli co słyszycie wiedzieli byście, że on nie mówi o tej umowie którą oferował mu Trump z Vance m.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Nooooo przecież przy takiej umowie ruscy ogłosiliby że do wojsk amerykańskich to oni nic nie mają a przyszli tam po kogo innego. Oczywiście do wojsk polskich to już coś by mieli i to na bank nie kwiatki.

To zdaje się był cel amerykanów przed nieudanymi negocjacjami.  Ale nie pojszło jak chcieli. Co by nie mówić to tym działaniem sami zmusili ho aby został. A teraz faktycznie sami Ukraińcy mówią że ma u nich poparcie.

To i tak nie uniknione, Ukraińcy widzą co się dzieje  a głosy oligarchów mogą nie wystarczyć. Czym komik ma się pochwalic przed narodem, gdzie te postępy w wojnie ? 

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Weźcie tylko pod uwagę, że umowy mogą być różne. Gdybyście słuchali uważniej i rozumieli co słyszycie wiedzieli byście, że on nie mówi o tej umowie którą oferował mu Trump z Vance m.

Mogą być różne bo Ty tak piszesz ? Czytałeś pewnie jedna i druga ....a wogóle jest druga? 😄

Opublikowano

Komizm tej umowy polega na tym że zawieszenie wojny przez trampka było uzgodnione z kacapami czyli jakąś moc sprawczą taka umowa miała by . W Europie ustalili nową wersję którą mógł by nawet zaakceptować trampek ale wcale nie musi putin :) , bo była zrobiona za jego plecami - same takie działania powodują że ktoś strzela focha , żebrzeński sie obraził ze kacap z japiszonem sie dogadał i nic nie chciał podpisywać , teraz banderowiec dogadał się angolami - pytanie czy teraz focha nie strzeli Putin ? może o to chodzi by wykazać że to wina kacapów ze nie chcą negocjować , nikt nie lubi być obgadywanym za plecami tak więc przypominam że do tanga trzeba dwojga a podejście kołchoźników jest takie ze zechcą wprowadzić wojska na urynę i co to spowoduje ???? Ze putin nie bedzie mógł obstrzeliwać w razie zerwania zawieszenia broni a bandrowce będą mogli tłuc kacapa bo tam obcych wojsk nie będzie . Nie wiem czy się na takie rozwiaznie zgodzi ale tak sobie kołchoźnicy wymyślili że wyślą wojska nie patrząc na konsekwencje . Ja tam mówię otwarcie że do banderlandu się nie wybieram a każdy najemnik z Polski który tam pojedzie będzie dla mnie zdrajcą .

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Chłop zrobił karierę w Polsce i Europie

😂😂😂 

Karierę ...

Uważaj żeby o nim filmu nie zrobili 😂 

Wygrał przez to że go nie było kilka lat na scenie i zagłosowała na niego nieświadoma młodzież skuszona tabletką dzień po i wszystko w temacie

Każdy kto na niego głosował dziś się wstydzi albo wcale nie przyznaje ...

Wśród moich znajomych tacy fanatycy jak ty którzy mieli go za Boga dziś już nie mówią o nim " najwspanialszy " tylko " mniejsze zło "

Edytowane przez pawel885
  • Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
hubertuss napisał:

O tej umowie to nie mówili nawet przy okazji etiudy w stanach. Dziennikarza Brajana interesowały za to garnitury...