Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ten sadistic.pl to jakiś syf dla szczyli jak kiedyś obleśnie kawały opowiadane sobie pokątnie przez jednocyfrowo klasistów podstawówki bo każdego normalnego odrzuci po jednej ... no góra dwu stronach tego szamba

nawet nie ma potrzeby tego blokować bo i co bardziej rozgarnięte przedszkolaki szybko się znudzą tym prymitywem
Tępe, obleśne i nawet wskaźnikowe
nie trzeba psychologów do rozszeregowania po cechach osbniczych kto zacz; osobniki rozszeregowują się same jak muchy gów.ozjadki od pszczół w obecności krowiego placka na ścieżce

2 godziny temu, nie napisał:

w końcu jest ktoś, kto nie boi się mówić prawdy

uzupełnię że cytat tyczy Stanowskiego

no z tą Prawdą bym nie przesadzał choćby dlatego że pełnej nikt nie zna  i dla zasady nikomu w tym i Stanowskiemu wierzyć bezkrytycznie nie wolno nie mniej warsztatowo jest na prawdę dobry, może nawet zbyt dobry jak na to by wystarczająco długo się utrzymać na topie

wqrwia może i robactwo i robactwo poniewiera ale On jest jeden a robactwo jest wszędzie
nie da rady długo i niebawem i Jego spod kupy robactwa nie będzie widać
może zacząć się od Jego sponsorów
być może już się zaczęło ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, MariuszDe napisał:

ale przecież społeczeństwo lewicowo-peowskie żąda krwi...i tak ma być nieważne czy zgodnie z prawem czy nie...

I to konkretnej krwi.:lol:

Opublikowano

nikt wam nie każe ogladac sadistika, tam jest fajny filmik zrobiony z glosem babiarza przez AI. po co wylewac pomyje, rozumiem ze strona moze sie nie podobac, ale czy nalezy rzucac epitetami,obrazac? gorsze rzeczy ludzie ogladaja, ot chociazby polityke, politykow, a przeciez nikt takich osob nie zaszeregowuje do rzedu tepakow. strona przede wszystkim pokazuje zachowanie "lekarzy i prawnikow" w zachodniej europie, sytuacje niebezpieczne, jak wygladaja bojki uliczne. mozna na to patrzec z obrzydzeniem, ale mozna wyciagac z tego wnioski. wole obejrzec film z prawda, niz klamstwa wylewajace sie z ust politykow. daleki jednak jestem od rzucania fekaliami w osoby majacy odmienne gusta .

Opublikowano
Dnia 4.08.2024 o 11:30, mirro napisał:

Ziemia kręci się wokół słońca a nie odwrotnie.

Nie do końca jest to prawda  ,bo czym innym jest ruch obrotowy Ziemi ,a czym innym ruch obiegowy Ziemi.

• Thanks 1
Opublikowano
41 minut temu, andrzej78 napisał:

Nie do końca jest to prawda  ,bo czym innym jest ruch obrotowy Ziemi ,a czym innym ruch obiegowy Ziemi.

Dzięki za uściślenie.

Opublikowano
5 godzin temu, MariuszDe napisał:

Jeszcze się ani razu nie podnieciłem na widok pary gejowskiej chyba w przeciwieństwie do ciebie ale mnie twoje marzenia erotyczne nie interesują...nie mam nic do normalnych homoseksualistów jeśli to nie zmierza za daleko w ta obleśna stronę typu gej parady i jakieś chodzenie w stringach i z gołym tyłkiem,zakładanie kagańców na łeb itd ...ale to i nawet tym normalnym gejom też przeszkadza,nie trawie też osób takich jak Marta Lempart i tych rozdartych lewicowych wariatek z jej grupy a co do tych prześladowań to tak trochę prześmiewczo było bo akurat uważam że w dużych miastach mogliby mieć większy problem niż na jakichś wioskach...a i po raz kolejny próbujesz mnie obrazić taki twój zasrany  po.ebany charakter ale to my wszyscy już wiemy..mieszkam na wsi jak pewnie większość z forum,widzieć  widziałem całkiem sporo i mam nadzieję że jeszcze sporo zobaczę...to by było na tyle

ja znam cywilizowany swiat z autopsji a ty z czego ?? 

widzisz na ekranie paru pojebow-ktorzy sa wszedzie- i z tego wyciagasz srednia ja widze dzesiatki na ulicy,w pracy ,we wsi -naprawde ich u was nie ma ?? slabo znasz sludzi 

dzisiaj zetorki pisal ze prostytutki stoja u was przy drogach-one jak wygladaja ?? to ci nie przeszkadza-

Opublikowano
13 godzin temu, jacus napisał:

wstawianie zdjec ksiezy to atak na kosciol ?? wprzyapdku tych to akurat masz racje 😂..

znasz 7 grzechow glownych ??

wcale lepiej nie wyglądasz wiec gdyby ja tak zrobił z tobą .........

Może być zdjęciem przedstawiającym pomnik i tekst

tolerancja lgbt 

48 minut temu, jacus napisał:

ja znam cywilizowany swiat z autopsji a ty z czego ?? 

jakiej stania z boku ? wiesz jak cos wygląda nie zawsze tak jest pozory mylą ......... no ale ty jesteś geniuszem psychologiem czytający portrety psychologiczne człowieka 

15 godzin temu, MariuszDe napisał:

No a to nie widzisz co się dzieje? Wszyscy muszą być tolerancyjni ale lewakom najbardziej przeszkadzają katolicy przed islamem klękają a katolików ,,je.ią,,

widzę tylko idiota tego nie widzi , jak na olimpiadzie ....  ciekawe czemu kobieta czująca się mężczyzną nie startują  😆   biologie nie oszukasz

rokefeler zapłacił żeby to było normą do było  tak 

Psychologowie Jack Drescher, Ariel Shidlo i Michael Schroeder, redaktorzy książki poświęconej analizie terapii konwersyjnej, zauważyli, że pomimo usunięcia homoseksualizmu z listy chorób psychicznych przez WHO w 1990 r. 

15 godzin temu, MariuszDe napisał:

No a to nie widzisz co się dzieje? Wszyscy muszą być tolerancyjni ale lewakom najbardziej przeszkadzają katolicy przed islamem klękają a katolików ,,je.ią,,

widzę tylko idiota tego nie widzi , jak na olimpiadzie ....  ciekawe czemu kobieta czująca się mężczyzną nie startują  😆   biologie nie oszukasz

rokefeler zapłacił żeby to było normą do było  tak 

Psychologowie Jack Drescher, Ariel Shidlo i Michael Schroeder, redaktorzy książki poświęconej analizie terapii konwersyjnej, zauważyli, że pomimo usunięcia homoseksualizmu z listy chorób psychicznych przez WHO w 1990 r. 

W 2003 Robert Spitzer opublikował w Archives of Sexual Behavior wyniki badania, analizującego orientację seksualną 200 osób, które poddały się terapii konwersyjnej[90]. Respondentów pytano telefonicznie (według formularza) o obecną orientację seksualną oraz o orientację sprzed terapii. Większość pytanych odpowiadało, że po terapii dominującą orientacją był heteroseksualizm

Opublikowano

kukurydza i słonecznik w odessie o tej porze roku!

Image

Image

Prawie 30% spadek produkcji pszenicy we Francji

Argus Media szacuje, że produkcja pszenicy miękkiej we Francji w 2024 r. wyniesie 25,17 mln ton i będzie najniższa od 1983 r.

Opublikowano

cała śmietanka niemieckich mediów tvn ośmieszona brawo Stanowski 

O rzesz Ty w mordę lepszy. Żal mi tych wszystkich "dziennikarzy", którzy połykali jak młode, naiwne pelikany. Żal mi tych wszystkich polityków, którzy w swojej 8-gwiazdkowej manii zapomnieli o całym otaczającym ich świecie i zamknięci w swojej bańce, tworzą łańcuszki wzajemnej adoracji. Szambo wybiło. Szambo wybiło tak mocno, że smród będzie się jeszcze utrzymywał latami. A Pan, Panie Krzysztofie, cóż mogę powiedzieć? Chyba nie pozostaje Panu nic innego, jak ogrodzić płotem działkę na której wybiła ropa i czerpać profit po wsze czasy. Zdaje się trafił Pan na żyłę złota

tak sie szuka haki na pis nagroda labo na miesiąc    pozdrawiam pelikanów   @Ulman @jacus   i reszty 8 gwiazdkowiec

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

Co nie znaczy że cena na skupie wzrośnie.

Jak wybuchła wojna na Ukrainie to wszystkie rynki ściągały zboża jak leci. Ceny poszły w górę, ale się okazało, że zboża nie brakowało nigdy. To była ogólnoświatowa panika. Susza tak na emocje nie działa. Więc raczej na pewno teraz nie wzrośnie Na pewno nie z powodu nieurodzaju we Francji czy wschodniej Ukrainie. 

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

a tak w skrocie o co kaman ??  pewaznie jak pisza ze ktos kogos zaoral czy osmieszyl po ogladnieciu nic takiego nie ma.

dwaj oszolomy sie starly - jaki wynik , wg mnie bedzie oczywiscie odwrotnie 😂

ze ty masz takie to juz dawno potwierdziles, a ze papier w piwnicy zzolk -,nic dziwnego.. 

zakladajac, z duzo doza przesady ze lublin to miasto-jedz i zobacz.

zrob eksperyment-przejdz sie za reke z kolega z wojska po swojej wsi i po lublinie .. 

gdzie mieszkasz ,jakie masz doswiadczenie zyciowe ??

gdzie byles ,co widziales ..

ja pary homoseksualne widze czesto-ani mnie to nie ziebi ani grzeje

a was czemu to podnieca ??

Się uspokój, się nie denerwuj, postaramy się tobie pomóc.   :P

Opublikowano

roman to debil...nawet wiekszy od onucy i seana...

W 2012 roku Spitzer przyznał, że fatalną wadą badania był brak możliwości oceny wiarygodności informacji pochodzących od jego uczestników o zmianie ich orientacji seksualnej. Przeprosił społeczność homoseksualną za niedowiedzione twierdzenie o skuteczności terapii reparatywnej oraz każdą osobę homoseksualną, która przez jego publikację zmarnowała czas i energię

10 godzin temu, Siedzacybyk napisał:

nie wiem co gorsze, gejowanie czy kozo.....?!

to sprobuj...byk z koza 😂

7 godzin temu, Desperado napisał:

Się uspokój, się nie denerwuj, postaramy się tobie pomóc.   :P

tobei juz nic nie pomoze -chyba ze powrot na podkarpacie, ale i tam chyba wszy wytepili..

Opublikowano

nie lubie takich wstawek w rozmowach, gdzie o czyms pissesz, a ktos inny proponuje bys zrobil to albo tamto. rozmawiamy na jakis temat, po co te przytyki. wracajac do ciapatych - w wyznaniu muzulmanskim problemem jest wielozenstwo. starsi mezczyzni maja po kilka zon, a jak wiemy plcie dziela sie w miare rowno. brakouje dziewczyn. dla mlodych, dlatego bzykanie koz, bo gejostwo u nich jest praktycznie przestepstwem. nie ma wojen,gdzie moga mezczyzni pozabijac sie nawzajem. nazywa sie to problem testosteronowy.

Opublikowano

nie ma wojen ?? ciekawa teoria....

maja zony-jesli ich stac na ich utrzymanie. to zaden wymog ani norma.

to sa zarty stojacakrowo 😂

sean- ale ty wzyciu tu nie byles.. nawet nie wiesz skad pochodzisz 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v