Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moda na samobiczowanie się minęła wraz ze średniowieczem co najmniej 500  lat temu, ale racyl o tym nie wie

ciekawe konto - w zasadzie siedzi tylko w jednym temacie i krytykuje wszystko - postęp, gospodarność, protesty, nowoczesne maszyny

• Like 1
Opublikowano

No logiczne że nie godzimy się na obniżenie standardu luksusu jak przyzwyczaisz się do kawioru układ trawienny źle reaguje na ośmiorniczki 

3 minuty temu, racyl napisał:

Przyzwyczajenie do luksusów i wygodnego życia . Może Ty akurat nie bo masz mało pola i nowego sprzętu ale większość tak

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Moda na samobiczowanie się minęła wraz ze średniowieczem co najmniej 500  lat temu, ale racyl o tym nie wie

ciekawe konto - w zasadzie siedzi tylko w jednym temacie i krytykuje wszystko - postęp, gospodarność, protesty, nowoczesne maszyny

Ja uprawiam warzywa i truskawkę a zbożę mam na zmianowanie . U mnie jest mnóstwo pracy ręcznej i śmieszą mnie takie rozszczeniowi obszarnicy co trochę powożą d*pę, wszystko maszynami zrobią, zmagazynują zboże a potem jak cena poleci w dół to krzyczą że bieda i koniec rolnictwa. Zacznij uprawiać warzywa to zobaczysz co to jest dopiero robota

A tak w ogóle to jest jakiś dzień w którym nic nie napisałeś na tym forum ?

Opublikowano

Nie lubię tego kanału bo jest mocno prawicowy a czasami nawet lekko nazistowski ale jeżeli to prawda z tymi ukraińcami panoszącymi się po naszej stronie to już grube przegięcie.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, mikad napisał:

Nie lubię tego kanału bo jest mocno prawicowy a czasami nawet lekko nazistowski ale jeżeli to prawda z tymi ukraińcami panoszącymi się po naszej stronie to już grube przegięcie.

Niestety ale to fakty...kto bywa tam to wie.

Obejrzyj sobie polski serial wataha, będziesz miał mały obraz jak to wygląda.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
42 minuty temu, racyl napisał:

Ja uprawiam warzywa i truskawkę a zbożę mam na zmianowanie . U mnie jest mnóstwo pracy ręcznej i śmieszą mnie takie rozszczeniowi obszarnicy co trochę powożą d*pę, wszystko maszynami zrobią, zmagazynują zboże a potem jak cena poleci w dół to krzyczą że bieda i koniec rolnictwa. Zacznij uprawiać warzywa to zobaczysz co to jest dopiero robota

A tak w ogóle to jest jakiś dzień w którym nic nie napisałeś na tym forum ?

Warzywa -twój wybór zobaczymy ale nie życzę jak się załamią ceny np truskawki czy to co tam uprawiasz .Znam przypadki że ta robota przy warzywach myciu i td i w wieku 55 lat choroby stawów takie że prawie wózek inwalidzki  czy taka robota za takie pieniądze ma uzasadnienie ?

Opublikowano
55 minut temu, jahooo napisał:

Aaaa prośba "ukarz mnie bo byłem niegrzeczny'?:lanie:

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Niestety ale to fakty...kto bywa tam to wie.

Obejrzyj sobie polski serial wataha, będziesz miał mały obraz jak to wygląda.

1 godzinę temu, mikad napisał:

https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/straz-ochrony-kolei-kupila-luksusowe-terenowki-takimi-autami-dysponuje-sok/lplkwjh?utm_source=www.agrofoto.pl_viasg_auto-swiat&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

Ktoś nie wie czym się sok wozi i pier**li głupoty. 

Screenshot_2024-02-22-18-06-23-274_com.opera.mini.native.jpg

Screenshot_20240222-135430.png.0c018d0023085296ca7967284263caf8.png

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

https://www.facebook.com/reel/911415217210488

Ukraiński rząd wybiera się na polską granicę. Widać na czymś bardzo im zależy. A już zapowiedź blokady granicy po stronie ukraińskiej zakrawa na żart - niech blokują całkiem, nic nie wpuszczają ani nie wypuszczają. Zwłaszcza transportów broni i amunicju

Widzę, że na Ukrainie mało brakuje do paniki, wymiana głownodowodzącego nic nie dała, wojsko ciągle się cofa, teraz będa szukać winnych tej katastrofy.

Edytowane przez jahooo
  • Like 1
Opublikowano

Mój amerykański laptop padł od czytania głupoty wiejskich przyglupoe smierdzacych onucami.....a taki był fajny.chiński, 10 lat bez problemu

Tablet się rozwalil. Czujnik od pieca padł..com mnie technika ostatnio nie lubi..

Dnia 22.02.2024 o 15:44, Roman176 napisał:

ja też mam wycinają sadzą i tak od kiedy pamiętam 

kłamiesz kłamałeś a pamiętasz rudego jak 2012  sprzedawał akcje strategicznych zakładach .. m.i azoty rusa ?   ten dawał a pis odebrał wiec ...  ? podkreślam ci ze twoich połowa memu pochodzi z ruskich trolli 

jemu nigdy 

A pamiętasz może który bank miał dac kredyt ?

7 godzin temu, Leszy napisał:

Co to za wybitny analityk? Skąd informacje co będzie rząd robił? Zresztą jak idzie pociągiem, to po co rozganiać tych z przejścia granicznego? 

To oficer ludowego wojska polskiego, tym się rzadko chwali

2 godziny temu, v11 napisał:

No logiczne że nie godzimy się na obniżenie standardu luksusu jak przyzwyczaisz się do kawioru układ trawienny źle reaguje na ośmiorniczki 

Mi osmiorniczki nie smakuja, kawior jadlem tak dawno ze nawet smaku nie pamietam

1 godzinę temu, mirro napisał:

Aaaa prośba "ukarz mnie bo byłem niegrzeczny'?:lanie:

Stary erosoman. 😁 akurat takie zabawy mnie nie kręcą😂

Opublikowano
31 minut temu, jahooo napisał:

https://www.facebook.com/reel/911415217210488

Ukraiński rząd wybiera się na polską granicę. Widać na czymś bardzo im zależy. A już zapowiedź blokady granicy po stronie ukraińskiej zakrawa na żart - niech blokują całkiem, nic nie wpuszczają ani nie wypuszczają. Zwłaszcza transportów broni i amunicju

Widzę, że na Ukrainie mało brakuje do paniki, wymiana głownodowodzącego nic nie dała, wojsko ciągle się cofa, teraz będa szukać winnych tej katastrofy.

Byli dzisiaj przecież , 5 punktowy program zaproponowali 

11 minut temu, jacus napisał:

Mój amerykański laptop padł od czytania głupoty wiejskich przyglupoe smierdzacych onucami.....a taki był fajny.chiński, 10 lat bez problemu

Tablet się rozwalil. Czujnik od pieca padł..com mnie technika ostatnio nie lubi..

To oficer ludowego wojska polskiego, tym się rzadko chwali

Mi osmiorniczki nie smakuja, kawior jadlem tak dawno ze nawet smaku nie pamietam

Stary erosoman. 😁 akurat takie zabawy mnie nie kręcą😂

Jakubiak oficerem wojska ludowego ?

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał:

ja by wszyscy produkowali warzywa to gdzie i komu by my to sprzedali  a nie pisze o opłacalności 

1 minutę temu, jacus napisał:

Sprawdz...

A wiesz jakiej partii poseł był żołnierzem oddziału który strzelal do stoczniowców??? O takim co beczkę spirytusu ukradł slyszales?

daj linka bo nic niema ... 

22 minuty temu, jacus napisał:

nie ? 

Opublikowano

Ukry zamiast prosić o rozejm zrezygnować z Donbasu i Krymu to dążą do całkowitego unicestwienia Ukrainy -ruski zatrzyma się pod Lwowem tam ukrom  rozum wróci ani świat ani europa nie będzie się bawić w ten gnój jeszcze trochę i nam sie oberwie 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, masa24 napisał:

Byli dzisiaj przecież , 5 punktowy program zaproponowali 

Jakubiak oficerem wojska ludowego ?

Podoficerem zdaje się, słabo mu chyba ta kariera wojskowa ogólnie szła. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano

Ultimatum Kijowa dla Polski. Szymon Hołownia: to będzie spotkanie ostatniej szansy

— To wszystko jest do odkręcenia. Ja deklarację premiera Ukrainy rozumiem tak, że 28 marca odbędzie się w Warszawie spotkanie ostatniej szansy .

Marszałek Sejmu przekazał, że planowane w marcu "tajne posiedzenie parlamentu motywowane jest tym, że było bardzo wiele próśb i zapytań o stan bezpieczeństwa Polski"

wszystko obiecają Uratują ,Ukrainę porozumienie będzie TAJNE .

Opublikowano

nie zrozumieją bo im się to po prostu należy i wszyscy maja płacić na to złodziejstwo i bandyterkę. Skoro twierdzą że 95% ich eksportu rolnego odbywa się innymi kanałami to niech sobie te kanały udrożnią na tyle żeby wszystko nimi wysłać. Problem sam sie rozwiąże i wszyscy będą zadowoleni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v