Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
30 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Trudno zdążają się różne życiowe przypadki...

temu wlasnie pokazuje wam ze swiat poza wsia istnieje i zawsze mozna sie przebranzowic .

pola mam jeszcze wiecej niz przed operacja, zboze  lezy w magazynie czekajac na kupca zamiast  w korycie wyladowac..

28 minut temu, andrzej78 napisał:

No proszę ,o wskazanie który fragment mojej wypowiedzi jest bzdurą - konkrety proszę ? Ponadto sam fakt ,że w tytule książki zawarto określenie " prawdziwa " nie przesądza o wiarygodności danej pozycji jako źródła historycznego i do pewnych treści należy podchodzić z dystansem.

taki przyklad najglupszy-o pocodzeniu gatunku ludzkiego..jestes kreacjonista ? wierzysz  w kosmitow ?? znasz von danikena ??

23 minuty temu, nie napisał:

wiceminister zielińska w rządzie po i 3d powiedziała dzisiaj, że zielona rewolucja nie tylko nas nie zuboży to jeszcze sprawi, że będziemy bogatsi :D 

skąd oni takich idiotów biorą? musi co by ze swojego elektoratu 

ze wsi wschodniopolskiej wiekszosc uciekla a tam zostali jeszcze glupsi-czego ty jestes przykladem ..

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

taki przyklad najglupszy-o pocodzeniu gatunku ludzkiego..jestes kreacjonista ? wierzysz  w kosmitow ?? znasz von danikena ??

..

Gdzie tu masz jakiś związek z moimi wcześniejszymi wypowiedziami , skąd ten temat kosmitów ??????

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, nie napisał:

wiceminister zielińska w rządzie po i 3d powiedziała dzisiaj, że zielona rewolucja nie tylko nas nie zuboży to jeszcze sprawi, że będziemy bogatsi :D 

skąd oni takich idiotów biorą? musi co by ze swojego elektoratu 

To to jest pikus. Kosiniak Kamysz w sejmie zacytował wpis Wojciechowskiego ,który twierdzi, że zielony ład zaczerpnął z programu pisu.

Chyba grubo pojechał bo Kaczyński mówi o dymisji Wojciechowskiego. NO i masz racje pytanie się nasuwa.  Skąd pis bierze takich idolów? Wojciechowski nie był w stanie dwa razy przejść eliminacji na komisarza. Został dopchnięty przez pis kolanem bo inni komisarze byli obsadzeni. Po raz kolejny nominat pisu okazał się nieudacznikiem.

Macie pisory czytajcie i patrzcie jak was się dyma.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

temu wlasnie pokazuje wam ze swiat poza wsia istnieje i zawsze mozna sie przebranzowic .

pola mam jeszcze wiecej niz przed operacja, zboze  lezy w magazynie czekajac na kupca zamiast  w korycie wyladowac..

Dla mnie lepiej się opłaca skarmic zboża...

Ile możesz magazynować zboże, w końcu sprzedać musisz...

Opublikowano
12 minut temu, andrzej78 napisał:

Gdzie tu masz jakiś związek z moimi wcześniejszymi wypowiedziami , skąd ten temat kosmitów ??????

ta kłótnia dotyczy wędrówki ludów, czy powstania świata, bo się pogubiłem?

Opublikowano
59 minut temu, jacus napisał:

a o co tobie ?? oczywisice ze zamieszkiwali nawet parenascie wiekow wczesniej- genetyka dowodzi ze 1/3 mieszkancow polski to ludy autochtoniczne nie majace wiele wspolnego ze slowianami.

Słowianie to nie grupa genetyczna a kulturowo językowa. Przepływ krwi i języka się bardzo rozbiegał. Ciekawe to wszystko z punktu widzenia historii, ale co to ma w ogóle wspólnego ze współczesną naszą populacją i sytuacją? 

Opublikowano (edytowane)

No jak tam pisorki przeczytali słowa waszego pisowskiego komisarza? To gdzie te zrównanie dopłat z Niemcami? Jak tam od strajków zboże już drożeje. Wybraliście sobie biedę na głowę w postaci pisu. A teraz co strajkujecie jak pis dał dobrze w dupe. Dopiero do głów dotarło?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

a odkad tu piszesz spotkalo cie wiecej nieszczesc niz gdy nie pisales ??

to kup i czekaj na kontrole inspekcji nasiennej,zdziwia sie gdy zobacza worki w szopie.. mialem kiedys kontrole kukurydzy na gmo..

Powtarzasz się 

A ty kolego jesteś taki głupi czy grasz głupka ?bo czytać na pewno ze zrozumieniem nie potrafisz proponuje kilka razy przeczytać a później odpowiadać bo twoje wywody ani ładu ani składu i kończmy tę dyskusję bo to uwłacza mojej godności wdawać sie z takim robolem w dyskusje 

Opublikowano

Pan Telus się obudził i stwierdził że ma 6 ustaw w sprawach rolnictwa i będzie je składał. Ale wymienił tylko jedną, czyli to żeby do Bizona po 22.00 policji nie wzywać.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Jak rządzili, to nijak czasu na robotę znaleźć nie mogli. A teraz mają więcej czasu.:lol:

Ja się im nie dziwie jak każdy na trzech stołkach minimum siedział to wiadomo zarobiony był.😄

4 minuty temu, Roki212 napisał:

Ciekawe co on bierze 🤔🤔🤔

Screenshot_20240209-155852_X.jpg

Ciekawe jak te dopłat wyrówna jak widać, że większość na ekoschematach straciła? 

No i ciekawe czy posłucha Kaczora czy złoży dymisję i czy Jarek już do niego dzwonił?

• Like 1
Opublikowano

Michał Kołodziejczak kontra rolnicy. Wiceministrowi puściły nerwy

Dzisiaj, 15:39

Wiceminister rolnictwa Michał Kołodziejczak starł się w piątek z protestującymi rolnikami. Demonstranci zwrócili uwagę, że jedną z najtrudniejszych przeszkód jest dla nich zbędna biurokracja. — Nie włazić w d... Donaldowi Tuskowi — rzucił w pewnym momencie jeden z protestujących. Michałowi Kołodziejczykowi puściły nerwy. — Widzę, że to głównie was interesuje, a jak poprzednio niektórzy wchodzi w d... Jarosławowi Kaczyńskiemu to pasowało — odpowiedział.

Prawda zawsze boli najbardziej
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

— Nie włazić w d... Donaldowi Tuskowi — rzucił w pewnym momencie jeden z protestujących. Michałowi Kołodziejczykowi puściły nerwy. — Widzę, że to głównie was interesuje, a jak poprzednio niektórzy wchodzi w d... Jarosławowi Kaczyńskiemu to pasowało — odpowiedział.

O i tu wreszcie ktoś ( Kołodziejczak minister) w końcu porozmawiał z tym rolnikiem jak chłop z chłopem.:lol:

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Akurat wyzywanie od "gnojowników " pokazało tylko jaki jest PiS , gnojownik to okreslenie poniżające rolników i o to chodziło Suskiemu poniżyć kołodziejczaka . Ciekawe czy zabiorą Suskiemu immunitet za nieobyczajne zachowanie :) .

Osobiście to mnie nie obchodzi kto komu wchodził w d*** , mogą wchodzić dołem a wychodzić gardłem , mi to wisi , najwazniejsze by osiagnąć cel .jarosławowi włazili od wojciechowskiego po kowalcyki , kaczmarczyki tylusy itd. i znaleźliśmy sie obecnie w miejscu którym jesteśmy .

Teraz niech sobie biedronują gdzie chcą grunt by zamkneli granicę 

Edytowane przez marks50
  • Like 2
Opublikowano

Pisowscy politycy już robią w programach informacyjnych szpagaty inetektualne, że Wojciechowski był doby robił dużo dobrego ....no ale musi odejść

16 minut temu, jahooo napisał:

Michał Kołodziejczak kontra rolnicy. Wiceministrowi puściły nerwy

Dzisiaj, 15:39

Wiceminister rolnictwa Michał Kołodziejczak starł się w piątek z protestującymi rolnikami. Demonstranci zwrócili uwagę, że jedną z najtrudniejszych przeszkód jest dla nich zbędna biurokracja. — Nie włazić w d... Donaldowi Tuskowi — rzucił w pewnym momencie jeden z protestujących. Michałowi Kołodziejczykowi puściły nerwy. — Widzę, że to głównie was interesuje, a jak poprzednio niektórzy wchodzi w d... Jarosławowi Kaczyńskiemu to pasowało — odpowiedział.

Prawda zawsze boli najbardziej

Prawdę powiedział. Jak pis niszczył rolnictwo to nie wielu chciało strajkować.

3 minuty temu, MariuszDe napisał:

Jaki sens miało by zastraszanie jednej jak wiadomo będzie, że strajkować będą lekko mówiąc tysiące.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, marks50 napisał:

Akurat wyzywanie od "gnojowników " pokazało tylko jaki jest PiS , gnojownik to okreslenie poniżające rolników i o to chodziło Suskiemu poniżyć kołodziejczaka .

Bardzo źle Kołodziejczak postąpił że się pohamował i nie wywalił Suskiemu w ryło. Ja bym tak zrobił a potem podał się do dymisji.

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v