Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, stempos1980 napisał:

No młody nie był.

Tomasz a do jakiej kwoty max ma być 🤔

No ja tak myślałem o mf255 do 30tys. Ale takich nie ma. Ale jest czym robić tak że to tylko takie pierdolenie o kupnie jak u Marcina z pod Bełchatowa.

Opublikowano
21 godzin temu, robi57362 napisał:

gdzie kupić najtaniej pola bron ciężkich?

Nie wiem czy to Ty pytałes już o to, czy ktoś inny. Dobrze Ci piszą - nie patrz tanio, tylko szukaj dobrze. Ja kupiłem tanie zęby, to porażka, szkoda kasy.

3 godziny temu, Desperado napisał:

To co? sama glina? to ile skib ciągnie ciapek wtedy jedną?

U nas.na cięższej ziemi to 7011 3skiby z bólem, 60 to na 2akiby zawsze robiła.

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

No ja tak myślałem o mf255 do 30tys. Ale takich nie ma. Ale jest czym robić tak że to tylko takie pierdolenie o kupnie jak u Marcina z pod Bełchatowa.

Na sąsiedniej wsi kupił 3512 z 99 r już z tą płaska podłogą i kabiną dał 63 tys ale Chryste panie to jest kupa gruzu.

Pytam się go gdzie ty miałeś oczy jak żeś za to płacił🤦

• Confused 1
Opublikowano

No to faktycznie nawalił kasy. 

Powiem ci Adam tak. Jak zaleje opryskiwacz pod korek to ciapek na 5biegu ma ciężko uciągnąć szczególnie w kukurydzy przy pierwszym zabiegu bo ziemia miękka.  Teraz jak pojadę to przeciagne go 4 po ścieżkach a pryskał będę drugim przejazdem.

2 minuty temu, soltys48 napisał:

51. Rok starszy od mojego 

Twój jest 74? Tamten 71

Opublikowano
22 godziny temu, MF675ursus napisał:

Nie, był raz czarny z innymi bateriami, w pierwszym rzucie jakieś trzy, cztery lata temu, więc uważaj kupując używanego bo można trafić że nie pasują zamiennie. Ale to tylko raz, następne serie czarne i zielone mają takie same baterie 

Byłem po prostu ciekawy czy jest jak z Bosch'em zielonym i niebieskim🤭

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

z zachodnich mało który 270cm przekracza 

mam bramę garażową 2,72 to zetor wchodzi z zamkniętym szyberdachem ale czapke z tłumika się zdejmuje w nadprożu , szyberdach też idzie skasować jak ktoś zapomni zamknąć

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

A jak by się taki znalazł to nie marudził byś? 

Pewnie bym marudził, ja strasznie hytrus jestem. Każdą złotówkę oglądam dwa razy bo ciągle braki.

Choć jak byś o takim wiedział z pewnych rąk to informuj. Najlepiej z kabiną żeby był.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
1 minutę temu, tytanowyJanusz napisał:

Jest 255 oryginał niecałe 2tys mtg na czarnej tablicy, brzydki nie jest ale pare rzeczy do ogarnięcia jest. Pół na pół czy dojdzie do sprzedaży 

Jak byś wiedział że sprzedaje to daj znać. Był bym zainteresowany.

Opublikowano
6465 napisał:

A co to za kombajn?

claas

6465 napisał:

ja strasznie hytrus jestem. Każdą złotówkę oglądam dwa razy bo ciągle braki.

To tak jak ja, jak mam coś kupić to najpierw wrzucam do ulubionych i tak dojrzewa aż mocy urzędowej nabierze. Ale kredytu jeszcze nigdy nie brałem.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v