Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koła tak. Ale paka nie koniecznie. To nie była tka cienka blacha. Chyba że było to z drogówki i w soli robiło to będzie szrot. 

Jeszcze rynienkii/trójkąta z tyłu brakuje do zsypywania na talerze

Opublikowano
2 minuty temu, daron64 napisał:

Już go nie ma

Bo takie tematy to się na momencie załatwia. Później płacz że drogo......

Nie jedna rzecz kupiłem jak ogłoszenie było poniżej godziny albo jak ktoś tu coś zaoferował

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez lonixiw863
      Cześć wszystkim,

2 lata temu kupiłem działkę budowlaną dość blisko Wrocławia, w wiosce z  ok 3000-4000 mieszkańców) i jakiś czas temu dowiedziałem się, że 800m od działki na wschód jest. ferma indyków. Mimo researchu nie dostałem żadnej informacji o tym bycie i na grupach również cisza jeśli chodzi o zapachy. Między działką, a fermą dzieli nas jeszcze las i zawsze myślałem, że to po prostu jakaś firma (w google ktoś notorycznie usuwa info o tym).

Czasami jak tam jestem to w tak jakby przed deszczem czasem czuć te indyki i pytanie do Was - czy takiej odległości powinno być czuć indyki? Budowa jeszcze nie rozpoczęta i mam małe obawy, a z kim bym nie gadał to jeden nie czuje, drugi czasem, trzeci latem, czwarty tylko jesienią.. Obok szkoła, mają budować przedszkole jeszcze bliżej niż moja działka.

Jak to wygląda z perspektywy rolnika? Robicie co się da aby nie śmierdziało? Z praktyki wiecie czy rekuperacja będzie mi wsysać ten zapach do chaty?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za opinie!

• Przez pawelpawelpawel99
      Dlaczego nie można nigdzie pobrać aplikacji agrofoto?
    • Przez rolassieradzki
      Witam ja w takiej sprawie poniewaz zastanawiam się nad opłacalnościa uprawy warzyw typu nowalijka itp i hodowlą bydła mlecznego co lepiej sie opłaca z czego jest więcej pieniędzy np z czego bedzie więcej pieniędzy z 60 sztuk bydła mlecznego czy z 5 hektarów marchwi z góry dziękuję za odpowiedź 
  • Dodaj nową pozycję...
v