Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, ws71 napisał:

ostatnio u nas ABW na gwałt szukało ludzi którzy opanowali biegle angielski,rosyjski ponoć jest duże ssanie na rynku na takich ludzi

Ło masz. Teraz to niech się pocałują. Jak dawno temu polazłem do UOP za robotą, to powiedzieli że żołnierzy nie przyjmują a tych po ZMECHU to szczególnie. Po Bałkanach jeszcze raz pytałem i też byłem brzydki. A to niech się walą na ryj.

54 minuty temu, Ulman napisał:

I jak to "PIS skazał"?

Nooooo PiS wyszedł, spojrzał i powiedział. Wszyscy jesteście złodzieje. Dopiero po chwili zorientował się że przemawia do swoich członków.🤣

• Haha 1
Opublikowano
ws71 napisał:

Prawdopodobnie jest na podwójnym kontrakcie ukraińskim i jakiejś agencji rządowej,pozarządowej[kto wie czy nie zza wielkiej wody], ostatnio u nas ABW na gwałt szukało ludzi którzy opanowali biegle angielski,rosyjski ponoć jest duże ssanie na rynku na takich ludzi

Za moich czasów jakby miał taką pracę to by nie chodził i nie pierdzielił po kątach takich fanzołów. Jeszcze dał się nagrać. Toć co z tego że sobie ryj zasłonił jak każdy z nas mówi w specyficzny sposób i ma indywidualną mowę ciała?

mirro napisał:

Ło masz. Teraz to niech się pocałują. Jak dawno temu polazłem do UOP za robotą, to powiedzieli że żołnierzy nie przyjmują a tych po ZMECHU to szczególnie. Po Bałkanach jeszcze raz pytałem i też byłem brzydki. A to niech się walą na ryj.

A Ty robaczku... Tylko tam same interesowne skurczybyki co patrzą gdzie się na udziałowca wbić...

Opublikowano (edytowane)

Zdjęcie mówi wiele, a może wszystko- rozmowy, uśmiechy, przytulanki , buźki, dziubku, garniturami, toalety, gdzieś w tle jakaś wojna, a na tle tego wszystkiego zagubiony- odrzucony żydek ( na zbliżeniu jakby przestraszony, poirytowany? ). Kurde, nikt nie przytulił, na kolanka nie wzioł, nie pogłaskał, groszem nie sypnął ,tragedia, chyba się rozpłacze.haha

komik.jpg

Edytowane przez Pitekk
Opublikowano

Ukrainą nikt się nie przejmuje podobnie jak Polską i żadne NATO nie wyśle nawet 1 żołnierza jak by putin wkroczył do Polski bo to zachód i oni nawet nie znają granic takich państw jak PL czy UA . Co zrobił zachód jak hitler najechał PL w 1939 roku ? ano nic by nie drażnić hitlera podobnie teraz by nie narazić się rosji. A np. dlaczego teraz nie przyjmą UA do NATO bo to groziło by wojną , no i co z tego jak NATO ma kilkadziesiąt armii a putin ma jedną . Strach ma wielkie oczy .

Opublikowano

hmmm. Mariusz, to co Putina powstrzymuje przed wkroczeniem do Polski?

Opublikowano

znaczy że już należy uczyć się języka rosyjskiego?

Opublikowano
11 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Najpierw republiki radzieckie , potem czas na PL .

Nie wiem ile masz lat , ale myślę że nam nic nie grozi bo choć by i nawet coś rozpętał to będziemy 2m pod ziemią.

Opublikowano

Cały problem w tym że on ma całkiem sporo lat. Niestety to produkt propagandy Paranoi I Socjalizmu , więc wyPISuje tu co dostaje w przekazie dla mas a wiadomo że masy trzeba nieustannie straszyć  i zadawać im tematy których nie rozumieją by czymś ich zając i posłuszeństwo utrzymać. 

37 minut temu, Mariusz2903 napisał:

A np. dlaczego teraz nie przyjmą UA do NATO bo to groziło by wojną , no i co z tego jak NATO ma kilkadziesiąt armii a putin ma jedną . Strach ma wielkie oczy .

Kilkadziesiąt armii a Putin jedną?  I to według ciebie jest wyznacznik? Liczebnośc armii jest sprawą zupełnie wtórną wobec kraju który ma broń atomową. Zachód już wie że osłabił ruskich a to było głównym celem , nie jakaś obrona UPAiny. Zobaczyli też bezczelność banderlandu, ich roszczeniowość i złodziejstwo pieniędzy które tam pompują. Może po prostu znudziło im się znoszenie fochów i pretensji żydka który ma się za zbawiciela świata

Opublikowano
49 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Ukrainą nikt się nie przejmuje podobnie jak Polską i żadne NATO nie wyśle nawet 1 żołnierza jak by putin wkroczył do Polski bo to zachód i oni nawet nie znają granic takich państw jak PL czy UA . Co zrobił zachód jak hitler najechał PL w 1939 roku ? ano nic by nie drażnić hitlera podobnie teraz by nie narazić się rosji. A np. dlaczego teraz nie przyjmą UA do NATO bo to groziło by wojną , no i co z tego jak NATO ma kilkadziesiąt armii a putin ma jedną . Strach ma wielkie oczy .

Zapewniam że stracił byś tupet gdyby obok ciebie przeładowani karabin z ostrą amunicją -nie wspominam o strzelaniu na poważnie ja miałem taką przyjemność i zapewniam opowieści to co innego a rzeczywistość też wygląda inaczej 

36 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Widzisz żyją jeszcze takie dziady co musiały się uczyć ruskiego i zawsze w żartach było że -język wroga trzeba znać .I teraz jak znalazł 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, v11 napisał:

Widzisz żyją jeszcze takie dziady co musiały się uczyć ruskiego

a uczyłem sie... tylko że nikt do tego zbytnio uwagi nie przykładał...

trochę mnie zmartwiły słowa Mariusza... jakoś tak jak by spisał już nas na straty...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Liczebnośc armii jest sprawą zupełnie wtórną wobec kraju który ma broń atomową. 

Czyli potwierdziłeś że zachód , cały zachód styka się jednego putina . NATO to sojusz na papierze .

Opublikowano

A skąd ty takie wnioski wyciągnałes? 

13 minut temu, v11 napisał:

Widzisz żyją jeszcze takie dziady co musiały się uczyć ruskiego i zawsze w żartach było że -język wroga trzeba znać .I teraz jak znalazł 

Jakby tak było to PISowcy byliby poliglotami 😆

Opublikowano
53 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Jak ktoś nie umie , i obowiązkowo dobrego bimberku ugotować dla ruskiego wojska 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v