Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

zgasić świeczki, tragedia światowa, bombardować Palestynczykow, nie mondra nawet o tym wspominać 🤭

Opublikowano (edytowane)

gdyby to inteligentnie obrócili to by był majstersztyk 

nie popieramy konfliktu wywołanego przez Izrael i po problemie 🤭

Edytowane przez HF86
Opublikowano

Don Kichot walczył z wiatrakami a don świr Braun ze świecami,ale obydwaj mieli to samo szaleństwo w oczach..

Ktos jemu czy korwinowi płaci żeby osmieszali konfe ?? Jak nie onuca to wariat

Opublikowano

Media podłapią każdy taki temat  i zapewne Braunowi o to chodziło aby pokazać światu a raczej nam co dzieje się w sejmowych korytarzach.

Co dziwne to pod materiałami różnych zagranicznych portali, opinie są raczej pochlebne dla Brauna :P

W państwach arabskich jest bohaterem :P

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

aż sobie nagrałem ten wycinek tzw obrad sejmu z Braunem i tylko nie wiem czy Google nie zablokuje publikacji np w zdjęciach Google całej tej akcji z w końcu nielegalnej kopii z Ich materiału/portalu i tylko zapytam czy te transmisje z polskiego sejmu zostają na serwerach jutuba czy nie do w późniejszego odtworzenia?
no nie chce mi się sprawdzać czy są np z poprzednich dni bo jeśli są to zawsze można zlinkować do określonego momentu

oczywiście zachowam sobie zapis bo różnie to może być i nie takie rzeczy znikały z neta lub bywały przemontowywane ;)

dobra, sprawdziłem, można w necie znaleźć zapisy streamów z minionych dni ale z jutubowych kanałów zewn portali np Onetu WP ale czy ze wszystkich to już nie będę się kopał bo ja swoje mam i tak zapisane co chciałem tak czy inaczej

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

A wg mnie zrobił to co powinien, z Sejmu trzeba pogonić religię raz na zawsze, każdą ...

Nie takie miał intencje, i na pewno nie zabrał się do poganiania religii tak jak trzeba. Potem wszedł na mównice i coś tam jeszcze dopowiedział o plemiennych kultach. Ogólnie powiem tak. Dobrze to nie brzmiało, i nawet Bosak nie za bardzo wiedział jak na to w ogóle zareagować.  Poszło w świat, i nie ma co się z tego cieszyć. 

Opublikowano

Jak juz pisałem niedawno . może nie będzie lepiej ale będzie na pewno smieszniej.

Żeby ludzie obrady sejmu oglądali-koniec świata...

45 minut temu, GABBER85 napisał:

@jacus a tobie ktoś płaci żebyś tak jechał po sobie?

Oczywiscie-pfron...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

no właśnie w tym problem że nie ma o co a skandal i tak będzie

Gdyby nie było o co, to Braun by tego tak nie rozegrał. Przecież o wywołanie skandalu mu chodziło, to się nie ma co dziwić, że jest. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

Żeby ludzie obrady sejmu oglądali-koniec świata...

jak rozumiem nie tyle chodzi Ci że są one transmitowane a o to jaką mają widownię?

no ale weź tego nie oglądaj :D
masz coś ciekawszego w tych wszystkich już uj wie ile kanałach telewizyjnych? no jak na dziś to nawet ja co prawda po łebkach ale sobie sporo z tej hucpy obejrzałem że aż mam w piecu nie napalone
szczęściem odwilż i w domu mam coś ze dwanaście na plusie to szybko dogrzeje jak w końcu rozpalę bo słyszę z innej karty że właśnie tego Tuska i rząd  w końcu wybrali

sam sobie dziwię że to napisałem no ale dawno takiego ubawu nie miałem jak dzisiaj

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

nowa rządowa telewizja 

https://swiatseriali.interia.pl/telewizja/news-z-tvn-do-tvp-to-on-zostanie-nowym-szefem-wiadomosci,nId,7202900?parametr=embed_linki

1 godzinę temu, GABBER85 napisał:

@jacus a tobie ktoś płaci żebyś tak jechał po sobie?

on tu jest najbardziej obrażony jest ze wsi żydowskiej 

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Niestety media już durniom wbiły pod beret że jest skandal i teraz to już zyje swoim życiem

jaki skandal ? bo dobrze zagregował 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v