Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6 minut temu, GABBER85 napisał:

Ale  " polskie" media kwiczą.....

kwiczą jak świnie :D i mają mokro w gaciach :D hołownia to prawie w orgazmie :D 

"antysemityzm, rasizm ,bandyta" :D 

hołownia to prawie w orgazmie :D  już go straszy latami odsiadki za zakłócanie uroczystości religijnej :D a jak zwolennicy po chodzili po kościołach i zakłócali msze to było im wesoło, że sobie robią happeningi

Opublikowano
19 minut temu, dysydent napisał:

za to że gasił pożar bez kasku strażackiego xD

jeszcze qwa szamana woodoo w polskim sejmie nie było i może by też wpuścić? co?
tylko se uprawnienia rzeźnickie niech skołuje do rytualnego zarzynania tych kogutów i wszystko będzie... praworządnie

no rzeczywiście gdyby nie Braun nikt spoza by się nie dowiedział że polski sejm to arena żydowskich obrzędów i durniem jest ten kto ich tam wpuścił, Braun jest tylko oszołomem takim samym jak te chanukowcy tylko innego wyznania i mieliśmy tu epizod wojen religijnych dwudziestego pierwszego wieku
nic więcej - niestety

Ja wiedziałem w sejmie chanukę obchodzą od 2005 roku jak na szybko znalazłem. W pałacu prezydenckim wszyscy dotychczasowi prezydenci od Kwacha.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

niech świetują w synagogach i ambasadzie Izraela

a mogą nawet i na rynkach miast czy ulicach oczywiście w porozumieniu i za zgodami lokalsów
tylko czy się odważą tak w otwartej przestrzeni to już inna sprawa ;)

no i stado parlamentarne nie wie czy kontynuować sesję czy odroczyć do jutra, no stado do reszty zbaraniało

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Dobrze by było by inni to zrozumieli.

Za dużo wymagasz od wyborców POKO🤭

Braun nieźle odwalił...Ale przy okazji dowiedziałem się że pejsy w Sejmie jakieś modły odprawiają🤦‍♂️ a krzyże wynoszone z sal były przez jakże  tu wielbionego ryżego.  

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)

Chanuka w sejmie od 2005 roku w pałacu prezydenckim od Kwacha wszyscy prezydenci w tym Kaczyński i Duda.

Braun normalnie przyćmi expose Tuska.

Edytowane przez hubertuss
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Braun nieźle odwalił...Ale przy okazji dowiedziałem się że pejsy w Sejmie jakieś modły odprawiają🤦‍♂️ a krzyże wynoszone z sal były przez jakże  tu wielbionego ryżego.  

A Chanuka w Sejmie od 2005r., ciekawe kto wtedy rządził 🤔 Kto Żydków do Sejmu wprowadził...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A Chanuka w Sejmie od 2005r., ciekawe kto wtedy rządził 🤔 Kto Żydków do Sejmu wprowadził...

Ciekawe ilu Polaków o tym wiedziało. A kto wprowadził ? Pytanie po co to i kto wyprowadzi? Może tak wynieść  jak krzyrze, jak myslisz ? Jeszcze trochę i flaga czy godło Polski nie będzie tam potrzebne.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Dziś największy skandal to wywołała, bo było transmitowane na żywo i oglądalność duża. Przypadków nie ma. 

słuszne spostrzeżenie i tak oczywiste że np ja na nie nie wpadłem

bardzo dobrze wypadli dziś Bosak i Mentzen a czy Braun Im popsuł co nieco to czas pokaże bo że Tuskowi popsuł to na pewno co już wyżej inni zauważyli.
Rząd Tuska przejdzie do historii głównie jako ten na początku którego Polacy z gaśnicą rzucili się na żydowskie świętości
ciekawe czy muzułmańskie araby dadzą nam jakieś upusty na ropie? ;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Braun po tej akcji poszedł w tej poplamionej marynarce na salę obrad i z mównicy powiedział, ze przywrócił normalność kładąc kres satanistycznym obrzędom. Możecie to znaleźć cofając transmisje obrad na yt. Trzeba cofnąć od teraz 1 h 33 minuty około.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Ja  proponuję zrobić składkę na pieluchy dla Jarka  jak taki paranoik  teraz  będzie się  poruszał  bez      kilkudziesięciu  policjantów   zamykanych ulic  itp  non stop  będzie  popuszczał  i nie  wiadomo czy  bardziej ze strachu czy z  chorej  nienawiści  którą  wczoraj  pokazał .😛

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, GRZES1545 napisał:

Znacie jeszcze jakiś kraj gdzie w Parlamencie Żydzi takie obrzędy odprawiają? Jeśli tak niech ktoś przedstawi.

Obstawiam, że USA na pewno. 

Opublikowano
34 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Sami sie wprowadzili  Mazowiecki, Kuroń stary Morawiecki albo Geremek - to wszystko jedna krew. 

Przed chwilą w TV oburzenie wyrażał Paweł Jabłoński z PIS

Ilustracja

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jak to za co?  Bo można wyzywać od niemieckich agentów bez specjalnych konsekwencji ale jak się żydowską świeczkę zdmuchnie to skandal na cały kraj i pół świata. Ot i widać kto za wszystkie sznurki pociąga

I jest ponadpartyjne pole do współpracy i zbudowania koalicji😁

Niestety skończy się kolejnymi reparacjami dla Izraela 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v