Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, wojak1986 napisał:

Nie zmuszali dobre sobie. W robocie byłeś jak trędowaty i do obiadu nikt z Tobą nie usiadł. Może na wsi dało się funkcjonować bez szczepionki ale w mieście były problemy...

Wcale nie kadzę przyszłej władzy bo już pojawiają się pierwsze jaskółki "dobrych" zmian. Energia możliwy wzrost o 70%, eliminacja 13 i 14 emerytury przy tym Tusk obiecuje urzędnikom i nauczycielom kasę. Będzie się działo. Przy tak dużym deficycie jeżeli nie będzie oszczędności to nie było sensu zmieniać władzy. PiS będzie czekał a jest gdzie się wyłożyć a decyzję niepopularne...

To już inna kwestia czy w pracy są bezmózgi czy nie. W niektórych miejscach ręki ci nie podali i bliżej niż na 2 m nie podeszli a w innych na kawę zapraszali. Zastanawia mnie to czy wkonu co niektórzy zmadrzeli i zobaczyli co to za bezobjawowy wirus. I że można całą szopkę jednego dnia zakończyć. Ludzie sobie spokojnie żyją i trup się nie ściele na ulicach. A zasad sanitarnych zero 

• Like 1
Opublikowano

cena paliwa bez zmian

u mnie w pracy nadal przy wejsciu jest dezynfekator-paru uzywa ,nawet na biurku mam psiukacza,prawie pelny .

jeszcze raz powtarzam- u nas do pogrzebow byly kolejki po 2 tygodnie.. to ze czego nie bylo na wsi nie znaczy ze nie ma wcale. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

wirus był i ofiary były, fakt

ale te ich ograniczenia, kolejki, szczepienia i sraczka bez sensu, fakt

kto tam wie czy nie więcej ludzi padło przez niechęć do leczenia, bo się służba zdrowia o własne d*py bała

Edytowane przez KarolaKarotka
Opublikowano

Nie przez niechęć do lekarza. Tylko brak dostępu do lekarza. Każdy napewno miał przypadek  na teleporade i jak jest się zdrowym to można przyjść a jak chorym to w domu siedziec. Ja się wypisałem z przychodni bo nic nie można było zrobić. Zamkneli się i mieli wszystkch w du.ie. teraz lament bo mało osób jest zapisanych 

Opublikowano
10 godzin temu, slawek74 napisał:

b0 oferta dnia 6.55

gdzie/u kogo?

13 minut temu, GABBER85 napisał:

nie rozumiem co to za interes kupić hurtem 50gr/l drożej

po to żeby zbiornika pustego z podwórka nie zwiało 

Opublikowano
19 minut temu, GABBER85 napisał:

nie rozumiem co to za interes kupić hurtem 50gr/l drożej

Też się nad tym zastanawiałem zwłaszcza że jak chciałem 1000 l to hurtem 90 gr drożej 😮. Ale może jak ktoś kupuje 2 czy 3 tyś to mniej niż te 90 gr było . 

Teraz jak ktoś potrzebuje 500 l na dzień to nie będzie latał codziennie na stacje postać w kolejce , pod warunkiem że będzie jeszcze .

Na orlenie to różnie mieli dzień było drugi pusto i tak z dwa tygodnie już

Opublikowano
5 godzin temu, GABBER85 napisał:

paliwa na razie bez zmian, Orleny 5,99 , LPG3,09-3,14, schel +10 gr od orlena, BP +15gr od orlena, około 8 stacji Ślask

Dziś specjalnie przy stacji przejechałem i ceny bez zmiany.

A myślałem że już chociaż po 7 jest 🤣🤣🤣.

Opublikowano
1 minutę temu, sebe1033 napisał:

Też się nad tym zastanawiałem zwłaszcza że jak chciałem 1000 l to hurtem 90 gr drożej 😮. Ale może jak ktoś kupuje 2 czy 3 tyś to mniej niż te 90 gr było . 

Teraz jak ktoś potrzebuje 500 l na dzień to nie będzie latał codziennie na stacje postać w kolejce , pod warunkiem że będzie jeszcze .

Na orlenie to różnie mieli dzień było drugi pusto i tak z dwa tygodnie już

Ja tam w Ciechanowie żadnej kolejki ani problemu z dostępnością nie widziałem.

Opublikowano

To Mcie tam jakieś układy albo szczęście 😃. Na orlenie w Lidzbarku Warmiñskim raz było raz  nie . Ale to po części że prywatna stacja i dostawca hurtowy najpierw miał reglamentację paliwa z rafinerii gdańskiej , a potem mocne ograniczenie 

Opublikowano
10 godzin temu, sebe1033 napisał:

Na orlenie w Lidzbarku Warmiñskim raz było raz  nie

W poprzednie tygodnie jak jeździłem do Olsztyna parę razy to Orneta i Dobre Miasto to samo. Raz jadę - nie ma ani na bliskiej, ani na Orlenie, ani na primi. Jadę później - na bliskiej i Orlenie pusto, na primi przywieźli >7zl/L. Jadę znów za parę dni - przywieźli na bliska i Orlen - ropa poniżej 6, na primi obniżyli na 6.95. Znowu za parę dni jadę - znów bliska i Orlen bez ropy, a na primi cały czas 6.95. U mnie jest cały czas - najpierw trzymali jak orleny 5.99, teraz chyba 6.35. W Olsztynie też za każdym razem jak byłem, to paliwo było. W Braniewie już się zdarzały awarie dystrybutora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v