Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, pawel885 napisał:

szuka mi nie szkoda i się nie śmieje już z takich ogłoszeń, będę się śmiał jak ktoś to kupi, bo jeszcze głupszy  

20 minut temu, migacz napisał:

bo jak wyżej infacja szaleje, i jeszcze ta maska, aż ciarki mnie przeszły, ktoś chciał nieudolnie odmłodzić go o 20 czy tam 30 lat, ciągniki fajne, ale nie za tą cenę

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

15 minut temu, slawek74 napisał:

Ty wiesz ile to przewiozło 🙆‍♂️😁

niech który zadzwoni i powie że daje 25🤭😁 chlop się ucieszy 😜

25 to dużo. Zobacz podobny za tyle https://www.olx.pl/d/oferta/rozrzutnik-unia-tytan-10-plus-2009-CID757-IDT4zOh.html

Ten ma fajne nadstawkihttps://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-rozrzutnik-CID757-IDT7GPe.html 

to już malowany tamten orginał 😁

soltys48 napisał:

Ok. Zadzwonię i powiem że Sławek nie kazał wincy proponować niż 20🤭   Ciekawe co na to sąsiad 🤔

dzwoniłeś 🤔😁🤭

Opublikowano
hubertb napisał:

Też używasz uogólnienia regionu jednak z sensem ogólnym wypowiedzi nie sposób się nie zgodzić. Obecnie podział Polski na A i B nie istnieje.

ale nie z pogardą. W każdym rejonie kraju są ludzie mądrzejsi i głupsi, bogatsi i biedniejsi ale to jest jest związane z tym że taki jeden jest z Wielkopolski a inny z Lubelszczyzny. I takie uważanie siebie za lepszego zalatuje jakby ksenofobią. Jesteśmy tu tak jakby anonimowi, tylko nieliczni znają się osobiście to jak można kogoś osądzać po tym że mieszka w innym regionie.

• Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

jeszcze ten wielkopolak mógłby się zdziwić 🙋‍♂️👍

a może to wielkoburak 🤭😁

Nie widać go ostatnio. Pewnie nasiona buraków zaprawia. Biznes z konopiami nie wypalił to kombinuje dalej.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Grzechooo napisał:

ale nie z pogardą. W każdym rejonie kraju są ludzie mądrzejsi i głupsi, bogatsi i biedniejsi ale to jest jest związane z tym że taki jeden jest z Wielkopolski a inny z Lubelszczyzny. I takie uważanie siebie za lepszego zalatuje jakby ksenofobią. Jesteśmy tu tak jakby anonimowi, tylko nieliczni znają się osobiście to jak można kogoś osądzać po tym że mieszka w innym regionie.

Pycha jest bratem pogardy, mam kolegów rozsianych po całym kraju. Nawet jednego rodem spod Rzeszowskiej wsi zamieszkującego Olsztyn, przy czym wcześniej mieszkał w klitce w Wrocławiu. Życie różne scenariusze pisze i nie ważnym skąd się jest ważne jak zachowuje. 

Co do WLKP mam wspomnienia bardzo dobre, natomiast prywatny uraz mam do krakusów i warszafki. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, szymon09875 napisał:

https://allegro.pl/oferta/elektrody-spawalnicze-oerlikon-spezial-3-2-4-1kg-10018748925

@daron64 jeśli nie kupiłeś jeszcze to polecam te. Dziś nimi spawalem i super szło. Nawet pion z dołu do góry nie był trudny, co zazwyczaj spawając mma delikatnie mówiąc mi  średnio wychodziło 🙄 

O prawie dyche drozej i prawie kilo mniej niż metalweld. Zobaczę może wezmę na próbę 

Edytowane przez daron64
Opublikowano
19 godzin temu, szymon09875 napisał:

https://allegro.pl/oferta/elektrody-spawalnicze-oerlikon-spezial-3-2-4-1kg-10018748925

@daron64 jeśli nie kupiłeś jeszcze to polecam te. Dziś nimi spawalem i super szło. Nawet pion z dołu do góry nie był trudny, co zazwyczaj spawając mma delikatnie mówiąc mi  średnio wychodziło 🙄 

spawałem nimi bardzo przyjemne, łatwe zajarzenie i pionowo też łatwo i trudno zlepić  

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v