Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Cielaczków można tym nawieźć że hoho 

10 godzin temu, daron64 napisał:

Nie mam pojęcia do czego. Gdzieś na którymś zdjęciu jest, chyba nawet że dwie sztuki. Gdzieś ostatnio YT mi jakiś filmik z lat 80 bodaj z fabryki ursusa podrzucił i właśnie na taśmie coś tym smarowali. Ostatnio matuli pytałem czy ojciec ich używał (bo w środku normalnie smar jest i można go wypchać), to powiedziała, że tak, ale też nie pamięta do czego 🤷 mi przez ostatnie 10 lat nie zdarzyła się sytuacja, żebym pomyślał "oooo, ale by mi się taka tawotniczkanteraz przydała, to bym to łatwiej nasmarował" 😅 ale jakby ktoś miał silna potrzebę posiadania takich, to chętnie sprzedam 

Mówisz o takich?

STARA-RECZNA-TAWOTNICA-KPL-2-SZTUKI.jpeg

U mnie jest jedna taka w ciągłym użyciu, do mało skomplikowanych maszyn wystarczająca

Opublikowano

takiej zaczubionej to nie widziałem. co da się tym nasmarować?

Opublikowano
35 minut temu, Pafnucy12 napisał:

takiej zaczubionej to nie widziałem. co da się tym nasmarować?

panewki, gdzie nie ma kalamitki oraz prowadnice w pile łańcuchowej (kółeczko na końcu), nie wiem, czy to nie jest smarownica od piły ps-90

• AgroTeam
Opublikowano

Ktoś ma tam do sprzedania włóki polowe, ale mam problem z nim się dogadać. A chciał bym poznać wymiary profili. Dziś usłyszałem że mam se przyjechać i oglądać

Opublikowano
radekz200 napisał:

Bananek myślałem ze ty mnie do nowego tematu zaprosił 😂😂

Poniekąd masz rację.

griga napisał:

https://sprzedajemy.pl/wloka-lakowa-polowa-brony-agregat-uprawowy-wloki-rutki-kossaki-2-e30984-nr65838097

To Mnie interesuje. Ale chciał bym znać wagę. Chcę coś za tą co sprzedałem ale 3m i w niskiej cenie bo na 5ha wiosną szkoda Mi kasy na coś konkretnego

Grabos ma najbliżej.

Opublikowano
13 minut temu, radekz200 napisał:

@Pafnucy12 ma tam jechać owijarke obejrzeć

nie jadę . znajomy tam kupił i okłamanym się czuje... 😋

Opublikowano
soltys48 napisał:

53 minuty temu, Bananek napisał:

Poniekąd masz rację.

Grabos ma najbliżej.

Jest jeden co ma bliżej ale on mało uczynny

weź się wypowiedź o tym pługu 😄bo mam 15 km do tego

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

weź się wypowiedź o tym pługu 😄bo mam 15 km do tego

Odpuść. Miałem kiedyś takiego na kołku,części urewsko drogie a ten już widać ma podjechane 

2 minuty temu, Bananek napisał:

? 🤔

KOLEGA Twój......

Opublikowano
soltys48 napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał: weź się wypowiedź o tym pługu 😄bo mam 15 km do tego Odpuść. Miałem kiedyś takiego na kołku,części urewsko drogie a ten już widać ma podjechane 

no faktycznie, 500zl jedna odkładania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v