Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Pigmei napisał:

Wolał byś nie wiedzieć 

Pisz :)

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

serwisy... Seat za wymianę filtra kabinowego i filtra powietrza skasował mnie na ponad 8stów...

Się kupuje nowe samochody, to niestety coś za coś 😅 choć np znajomy ma nowa vitarę, to przez 3 lata tylko jakaś pierdołę przy hamulcach robił. Fakt, że przez te 3 lata zrobił mniej km niż ja przez rok, no ale jednak. Ja w tym roku rozrząd, koła zmiennych faz rozrządu, zawieszenie, instalacja, heble, wymiana płynów itd itd - ~7k 🤦

1 godzinę temu, robi57362 napisał:

w starych case x45 tez sa filtry plynu chłodnicy

A no są są..choć jak widać nie wszyscy o tym wiedzą 😅

webp_thumb.IMG_20220611_114548_copy_900x1600.thumb.webp_601567339a0bb2047baef54cad18ddb0~2.jpg

Edytowane przez daron64
Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

:)

Się kupuje nowe samochody, to niestety coś za coś 😅 choć np znajomy ma nowa vitarę, to przez 3 lata tylko jakaś pierdołę przy hamulcach robił. Fakt, że przez te 3 lata zrobił mniej km niż ja przez rok, no ale jednak. Ja w tym roku rozrząd, koła zmiennych faz rozrządu, zawieszenie, instalacja, heble, wymiana płynów itd itd - ~7k 🤦

😅

Nie kupiłem nowego. Ale gwarancja mnie jeszcze do czerwca trzyma, więc chciał nie chciał te minimum wymagane muszę porobić 

14 minut temu, hoodoowca napisał:

Panowie Ft 675dt 2014r 1000mtg da się to sprzedać? Likwiduje gospodarkę i już trochę stoi ..

Przecież to fajny ciągnik, z dobrymi opiniami, dlaczego miałoby się go nie sprzedać 

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, krilan06 napisał:

Dawaj zdjęcia, 1000 mtg to powinien jak nowy wyglądać, a dlaczego stoi? 

Trzeba było dać w dzierżawę ze względu na stan zdrowia ale sprzętu jakoś szkoda było sprzedawać no ale po co w końcu ma to wszystko stać po nowym roku chyba trzeba będzie zacząć to wystawiać .Całeżycie człowiek się dorabiał to tak jakoś szkoda..

• Sad 1
Opublikowano
29 minut temu, hoodoowca napisał:

Trzeba było dać w dzierżawę ze względu na stan zdrowia ale sprzętu jakoś szkoda było sprzedawać no ale po co w końcu ma to wszystko stać po nowym roku chyba trzeba będzie zacząć to wystawiać .Całeżycie człowiek się dorabiał to tak jakoś szkoda..

A zdjęcia masz? 

Opublikowano
7 godzin temu, soltys48 napisał:

Mój IHC miał podobną kabinę 

Wyrzuciłeś te kabinę czy gdzieś ja masz ? One wcale nie są takie źle . przynajmniej mają rame a nie jak puszki na c360. 

Opublikowano

W porządnym sklepie stacjonarnym może nie być wcale drożej a w razie jakiejś usterki chyba mniej problemów z wyegzekwowaniem swoich praw. Mi jak się skleiły styki w elektromagnesie przyjęli do naprawy nawet bez paragonu...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v