Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, krilan06 napisał:

Jest na sprzedaż astra f, 1.4 bezyna, 97r, przebieg 46 tyś, cena 17,5 tyś do negocjacji, na olx gdzieś widziałem 

Kurde a ja swoją z przebiegiem 102 sprzedałem za 2 tyś... 🙆🙆

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

A mówili że twój drogo był wystawiony...

Przynajmniej szerokie koła i nie ma obciążników na zdjęciu co w opinie nie są na handel 

Ale cena jest trochę przesadzona 3 jakby była z przodu ... W 2014 można było takiego bez tura wyrwać za 18/20 tys 

Edytowane przez mf362
Opublikowano
9 godzin temu, slawek74 napisał:

1300 na przyczepce i 200 w bagażniku jeden raz serce na ramieniu więcej nie zrobię takiej głupoty astra f kombi 😱🤯

1200kg węgla na przyczepce na slabych oponach woziłem passatem. Zboze jak na rynek wozilem to tone. Paleta nawozu 1200kg, jak w bb to tylko 500 albo 600kg. Bez problemu sie jechalo,ale tydzien temu jak bylem wlasnie u "Was" to z cielakami jechalo sie tragicznie bo intercooler padl,czarny dym,mocy brakowało,przy 100km/h to ledwo szedl. Jak zapalil sie check to wtedy normalna jazda. A powiedz mi, Ty jestes za Łukowem czy przed jadąc od Międzyrzeca?

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Jak sie trafi. Ja mam chinola kupiony jakieś 15 lat temu w germanii, wykuł może sto ton betonu i dalej działa. Wymienione szczotki na czas i coś tam pospawany ale chodzi. Kolega kupił coś w tym stylu w OBI to rozpadł się po 3 dniu pracy. 

Kupuj ale tylko z gwarancją. W razie czego zareklamujesz. 

Dobrą alternatywą do jednorazowej roboty jest dobra wypożyczalnia elektronarzędzi. Weźmiesz taki 2x mocnoejszy gdzie robota będzie przyjemnością.

https://www.castorama.pl/mlot-wyburzeniowy-macallister-1700-w-id-1123936.html

Właśnie chyba jednak "przepłacę" I kupię stacjonarnie. W Castoramie nie robią problemu z reklamacją a na allegro może być różnie... Właśnie - jeżeli kupię na Fv to gwarancja będzie skrócona do 1 roku pomimo, że nie prowadzę firmy budowlanej  a gospodarstwo rolne?

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

9 godzin temu, slawek74 napisał:

1300 na przyczepce i 200 w bagażniku jeden raz serce na ramieniu więcej nie zrobię takiej głupoty astra f kombi 😱🤯

1200kg węgla na przyczepce na slabych oponach woziłem passatem. Zboze jak na rynek wozilem to tone. Paleta nawozu 1200kg, jak w bb to tylko 500 albo 600kg. Bez problemu sie jechalo,ale tydzien temu jak bylem wlasnie u "Was" to z cielakami jechalo sie tragicznie bo intercooler padl,czarny dym,mocy brakowało,przy 100km/h to ledwo szedl. Jak zapalil sie check to wtedy normalna jazda. A powiedz mi, Ty jestes za Łukowem czy przed jadąc od Międzyrzeca?

pomiędzy 😁

Opublikowano
3 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

Ten typ ma wszystko w kosmicznych cenach. Kupuję pewnie złomy i rozbiera na części. W innym ogłoszeniu na szkielet kabiny z dachem za chyba 6 czy 7k, a w jeszcze innym silnik od 7011 (chyba), który nie odpala i też chce 7k

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, igor10246 napisał:

jakiś tydzień może 2 temu na olx stały 6220  i jeszcze jakiś podobny model, chyba 6320, na pewno seria 6ta z silnikiem 4ką , za tą samą cenę z turem ok 90 brutto  

ta stronka co przeglądałem jakoś taka strasznie droga , wszystkie ceny od 15k ojro sie zaczynają ale popatrzeć, pomarzyć  można 

nawet małe pierdki zetory kosmisznie drogo wychodzą 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 minutę temu, Pawelek998 napisał:

John Deere w cenie c330 🤦 ktoś się na to nabiera jeszcze 🤔

https://www.olx.pl/d/oferta/john-deere-6320-CID757-IDTf0YM.html

Gdyby nikt się nie nabierał to by nie ogłaszali się. Myśle, że kilka osób żyje z tych oszustw na otomoto i olx na naprawde dobrym poziomie. Kilku frajerów w miesiącu  wpłaci zaliczke i kasa leci.

Ostatnio dzwoniłem o przyczepe z sprzedajemy.pl, cena była atrakcyjna ale nie tak perfidnie. Koleś mówi że w sumie już zarezerwowana ale gość nie dał zaliczki i jeżeli ja wpłace kase jemu na konto to on dla mnie ją zatrzyma a nawet przywiezie na podwórko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v