Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obsesja na temat lgbt sięga zenitu. Już nawet kolorowe kredki przeszkadzają. Niedługo pis zrobi kredkę tylko w kolorze czarnym. Bo wiadomo całe opakowanie kredek źle się kojarzy. Dzieci ubierzemy w drelichy jak w Korei PŁN i damy worki na książki by nie było zbyt kolorowo. To trzeba leczyć.

Opublikowano

Prawa Wyborcze Dla Ukraińców w Polsce! Zaczęło Się Szybciej Niż Myślałem. Kurłua, LUDZIEEEEE!POBUDKA, ZAŻĄDAJMY REFERENDUM W TEJ SPRAWIE, BO NAS ZJEDZĄ WSZYSCY!! POBUDKA!!! Obywatele nie są suwerenami, ponieważ żeby głosować trzeba się urodzić na Polskiej ziemi, a obywatel to ktoś kto bywa sobie w gościach u kogoś, w tym wypadku w Polsce, obywatel to ktoś kto sobie jakiś czas bywa tu i tam i wraca jakimś czasie do siebie, nawet jak mieszkasz na stałe nie jesteś suwerenem, to jest wbrew konstytucji. To tak jakbym wyjechał na Madagaskar z Polski na stałe, i byłbym obywatelem Madagaskaru, ale nikt nie uzna mnie za rdzennego.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutube.com%2Fwatch%3Fv%3DwaOyobdCYcA%26feature%3Dshare%26fbclid%3DIwAR1wg13s2841BIoAS52RP0tXg-MMB1IZprLahabSLYjWeZwiC-

hqdefault.jpg&cfs=1&ext=jpg&utld=ytimg.c

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, DTaras napisał:

Te trzy tysiące raczej nie w szopce z rysunku. Na moje oko ktoś kombinuje sobie tanim kosztem lotnisko zrobić...

Będzie lotnictwo Polskie jak było w Anglii taki dywizjon 303 .

Opublikowano
9 godzin temu, hubertuss napisał:

Podsumowując napisałeś dziś rano że ludzie rzucili się po karty a te karty i tak g dają bo i tak nie skorzystasz z promocji bez aplikacji. Tak więc nie pajacuj z tą kartą bo i tak miałem racje. Potrzebna jest aplikacja i to jasno mówi regulamin którego jak pokazałeś nie rozumiesz. 

Karty   są  podstawą  do  skorzystania z   promocji    bez  karty   plastikowej czy  też  elektronicznej  nikt  z promocji  nie skorzysta.

A ty pisałeś  że  w regulaminie nie ma  nic  o żadnej karcie.    KŁAMAŁEŚ

Ja tylko  dosadnie  udowodniłem  że  piszesz bzdury   popierasz  bzdury  i  piszesz bzdury   ale  czego  po tobie  oczekiwać  :D  :D  :D  

nawet  nie wiesz ile  radości  mam  jak  nieudolnie  próbujesz wybrnąć  z swojej głupoty   jak z tym ZUSem  :D  :D  :D  

To pewnie twoja znajoma  co  :D  :D  

FWNMd96XkAAVINT?format=jpg&name=small

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Denwer napisał:

Karty   są  podstawą  do  skorzystania z   promocji    bez  karty   plastikowej czy  też  elektronicznej  nikt  z promocji  nie skorzysta.

A ty pisałeś  że  w regulaminie nie ma  nic  o żadnej karcie.    KŁAMAŁEŚ

Ja tylko  dosadnie  udowodniłem  że  piszesz bzdury   popierasz  bzdury  i  piszesz bzdury   ale  czego  po tobie  oczekiwać  :D  :D  :D  

nawet  nie wiesz ile  radości  mam  jak  nieudolnie  próbujesz wybrnąć  z swojej głupoty   jak z tym ZUSem  :D  :D  :D  

To pewnie twoja znajoma  co  :D  :D  

Karty nie są żadną podstawą. Potrzebna jest aplikacja. Z kartą bez aplikacji nie skorzystasz z promocji. Więc daj już spokój. Nie rozumiesz nawet regulaminu, który tu wkleiłeś.  A który mówi jasno, ze aby skorzystać z promocji potrzebna jest aplikacja. Nic nie udowodniłeś tak jak z zusem. Bo ty nawet nie rozumiesz tekstów które wklejasz. Nawet tego co wkleiłeś z tweetera nie rozumiesz. Ty nic nie rozumiesz.

Regulamin wklejony przez ciebie mówi jasno, że oprócz karty lub aplikacji potrzebny jest kupon promocyjny dostępny WYŁĄCZNIE na aplikacji. Więc bez aplikacji swoją karta możesz jedynie po głowie się podrapać ośle głupi.

Uczestnikom Zarejestrowanym po okazaniu i zeskanowaniu aktywnej głównej plastikowej karty VITAY (dalej „Karta VITAY”) lub Wirtualnej Karty VITAY oraz skorzystaniu zdedykowanego kuponu promocyjnego dostępnego w aplikacji ORLEN VITAY (dalejodpowiednio jako „Kupon” i „Aplikacja”)

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

Uczestnikom Zarejestrowanym po okazaniu i zeskanowaniu aktywnej głównej plastikowej karty VITAY (dalej „Karta VITAY”) lub Wirtualnej Karty VITAY oraz skorzystaniu zdedykowanego kuponu promocyjnego dostępnego w aplikacji ORLEN VITAY (dalejodpowiednio jako „Kupon” i „Aplikacja”)

Kupon można uaktywnić na swoim koncie i wydrukować z kodem kreskowym.

Opublikowano

Na łamach „Gazety Wyborczej” Adam Bodnar zaproponował, by dać prawa wyborcze… ukraińskim uchodźcom. Chodzi o wybory samorządowe. Czyżby znudziło mu się oddychać prostym nosem?

290404147_562436518725622_41991104397504

290733529_5184576604911424_7476066968170

Opublikowano

Toż mówiłem to gdy tylko przyznano pesel ukrom, że PIS szuka nowych wyborców, tylko krok do automatycznego przyznania obywatelstwa.

55 minut temu, Denwer napisał:

Lubicie się🤣, przekomarzać, karta+aplikacja  to całość, bez jednego lub drugiego paliwa nie kupicie

Opublikowano

ten kowalski tak sie podniecil ze mam watpliwosci co do jego prawdiwej orientacji seksualnej- jesli skorzane maski i tecza go tak nakrecaja ??

kupilem sobie w tamtym roku parasol- stare sie polamaly , wzialem sobie czarny -pelno pogrzebow kaplica mala wiec czesto trzeba stac na polu wiec sie przyda, wrzucilem do samochodu,nawet nie otwieralem, w potrzebie sciagam pokrowiec otwieram a tu okazalo sie ze teczowy jest ,tylko pokrowiec byl czarny, 

9 godzin temu, witejus napisał:

Ja nie i nie będę miał ,mam od śmierdzącego pisu jałmużny brać?never.Widzę że ci co najwięcej plują na Osrajtka pierwsi łapy po ochłapy wyciągają.

dluzej klasztora nizli pprzeora- mam jechac 10 km dalej zeby zatankowac za podobna cene??

8 godzin temu, farmerss34 napisał:

jeszcze w h..j zarobią na tej promocji , oni dobrze policzyli już ,jak ludzie przylecą zaoszczędzić 45 zł/m-c , dodatkowo kawa +hot-dog ( u nas 9zł)

kawe to pilem w trasie -chyba jeden raz czy dwa, hot-dog ?? nigdy, mam karty wiec znizka spora

8 godzin temu, Ulman napisał:

Tak się ciemnotę doi.

sam wiesz to po sobie

28 minut temu, Desperado napisał:

Kupon można uaktywnić na swoim koncie i wydrukować z kodem kreskowym.

no,  to pewnie sobie kredkami namalujesz kupon 😂.. nawet ty powinienes wiedziec ze istnieje cos takiego jak czytnik kodow

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jacus napisał:

no,  to pewnie sobie kredkami namalujesz kupon 😂.. nawet ty powinienes wiedziec ze istnieje cos takiego jak czytnik kodow

Nie szczekaj nie szczekaj, bo kupon idzie wydrukować, a czytnik mi jest potrzebny chyba do d*py, na stacji mają czytnik mądralo. Ty to nawet kartą nie płacisz w sklepie z obawy że nie masz czytnika.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
14 godzin temu, galan99 napisał:

Ta warszawska firma jest jedynym przedstawicielem na Polskę MotorSich Ukrain z Zaporoża. – To jeden z największych na świecie producent silników lotniczych i części m.in. do wszystkich typów samolotów Antonow, a także dośmigłowców typu Mi, wykorzystywanych m.in. przez polskie wojsko

Facet nie ma nic. Podstawa to dokumentacja umożliwiająca oceną np stanu struktury kadłuba albo innych mechanizmów. Ukraina nie pozbędzie się Mtor Sicz ani nie dopuści do przekazania dokumentacji technicznej tego co robi. Sytuacja jawi mi się bardzo podobna jak z Ursusem.

Opublikowano

ja na faktury i karte biznes tank biore tylko tyle ile mam limitu reszte na paragon i karte duzej rodziny- a na karte vitaj punkty na wszystko.

na doplaty do paliwa  to nawet na pol roku nie starczy zuzycia.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, witejus napisał:

Toż mówiłem to gdy tylko przyznano pesel ukrom, że PIS szuka nowych wyborców, tylko krok do automatycznego przyznania obywatelstwa.

Lubicie się🤣, przekomarzać, karta+aplikacja  to całość, bez jednego lub drugiego paliwa nie kupicie

Jeśli masz tylko apkę możesz skorzystać z promocji. Jeśli masz tylko kartę nie. Jak ktoś wyżej pisał trzeba kupony drukować. Już widzę jak korzysta z promocji starszy człowiek bez smartfona drukarki i Internetu. Którego @Denwernazywa gołodupcem. Bo jak to napisał gołodupcy po to polecieli.

Generalnie takie Circle zrobiło uczciwa promocję jak leci nie ważne ile tankujesz jest obniżka na każdym litrze o tyle i tyle. Orlen zrobił taka promocje by jak najmniej ludzi skorzystało i jak najmniej promocyjnego paliwa sprzedać. Bo to oszuści są. Mało do którego auta poniżej tych klasy passata wlejesz całe 50 litrów bez wydojenia baku do rezerwy. Trzeba apki kupony drukarki itd. A w takim Circle masz kartę i nie ma tego całego zamieszania.

21 godzin temu, Denwer napisał:

Mi  tam na tym nie zależy  bo  nie należę  do takiej patologii  jak ty  co  płacze  nad cenami   to jest  dla  gołodupców  takich jak ty  taka  zapomoga 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Karty nie są żadną podstawą. Potrzebna jest aplikacja. Z kartą bez aplikacji nie skorzystasz z promocji. Więc daj już spokój. Nie rozumiesz nawet regulaminu, który tu wkleiłeś.  A który mówi jasno, ze aby skorzystać z promocji potrzebna jest aplikacja. Nic nie udowodniłeś tak jak z zusem. Bo ty nawet nie rozumiesz tekstów które wklejasz. Nawet tego co wkleiłeś z tweetera nie rozumiesz. Ty nic nie rozumiesz.

Regulamin wklejony przez ciebie mówi jasno, że oprócz karty lub aplikacji potrzebny jest kupon promocyjny dostępny WYŁĄCZNIE na aplikacji. Więc bez aplikacji swoją karta możesz jedynie po głowie się podrapać ośle głupi.

Kolejny  raz  udowadniasz  żeś  debil.

1 Kłamałeś  że  w regulaminie  nie  ma nic  o  kartach.

2.  Aplikacja  żeby  zadziałała  potrzebna  jest  karta  plastikowa  a dokładnie  jej numer  jeśli  jej nie posiadasz  rejestrujesz  się  i dostajesz  kartę  elektroniczną  i  na tej  elektronicznej  karcie   aktywujesz  kupony   np  tańsze  paliwa  bądź  całą  masę  innych  kuponów  orlenu 

Widać  że  nie  ogarniasz  takich  tematów  a  takie  aplikacje  jak  mobywatel  czy  IKP  pewnie  nawet  nie słyszałeś 

1 godzinę temu, Desperado napisał:

Nie szczekaj nie szczekaj, bo kupon idzie wydrukować, a czytnik mi jest potrzebny chyba do d*py, na stacji mają czytnik mądralo. Ty to nawet kartą nie płacisz w sklepie z obawy że nie masz czytnika.   :P

Żeby  dostać   kupon  trzeba  mieć  kartę plastikową bądź  eketorniczną  i aktywować  kupon  w aplikacji   inaczej  go nie dostaniesz  :D  :D  kolejny  mądry  inaczej  :D  :D  

2 godziny temu, witejus napisał:

@hubertuss  nie  czytał regulaminu  a pisze  bzdury  to   musiałem skorzystać  z okazji  a  dobrą  zabawę   on nie ma pojęcia  że   aplikacja  to nic  innego jak elektroniczna  karta  :D  :D  

52 minuty temu, hubertuss napisał:

Jeśli masz tylko apkę możesz skorzystać z promocji. Jeśli masz tylko kartę nie. Jak ktoś wyżej pisał trzeba kupony drukować. Już widzę jak korzysta z promocji starszy człowiek bez smartfona drukarki i Internetu.

Mając  apkę  może  co  najwyżej  na nią  popatrzeć  a nie  skorzystać  żeby  skorzystać  musisz  mieć  kartę  tam się  zalogować  i wtedy aktywować  kupony  :D  :D  :D   Poco  piszesz bzdury  jak  nie wiesz  jak to działa  lubisz  być  błaznem  ????  :D  :D  

Nic  nie trzeba  drukować    debilu  po  co  te bzdury  opowiadasz   wystarczy  aktywować  kupon  i  na orlenie  okazać  albo  Elektroniczną  kartę  albo  plastikową   :D  :D  :D  

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Denwer napisał:

Żeby  dostać   kupon  trzeba  mieć  kartę plastikową bądź  eketorniczną  i aktywować  kupon  w aplikacji   inaczej  go nie dostaniesz  :D  :D  kolejny  mądry  inaczej  :D  :D  

@hubertuss  nie  czytał regulaminu  a pisze  bzdury  to   musiałem skorzystać  z okazji  a  dobrą  zabawę   on nie ma pojęcia  że   aplikacja  to nic  innego jak elektroniczna  karta  :D  :D  

Nic  nie trzeba  drukować    debilu  po  co  te bzdury  opowiadasz   wystarczy  aktywować  kupon  i  na orlenie  okazać  albo  Elektroniczną  kartę  albo  plastikową   :D  :D  :D  

ty cymbale skończony, jest pod aktywowanym kuponem bez żadnej aplikacji opcja Drukuj, to drukuj pacanie i nie pieprz ciągle o zakładaniu aplikacji z tym drugim cymbałem jacusiem. Chyba normalne że jak nie masz karty ani konta to gdzie chcesz wejść i aktywować, chyba w d*pę sobie!!!!

Edytowane przez Desperado
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v