Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, jahooo napisał:

niedawno takie metalowe powywalałem

Ja też mam wszędzie inne, świeże instalacje wszedzie, a to jakies stare pozostawały. Zanim wywalę wolę spytać, może ktoś używa i mu się przyda.

Jeszcze muszę pomyśleć, bo u kogoś ze znajomych widziałem jeszcze stare gniazda miał. Muszę sobie przypomnieć u kogo to może mu się przyda.

Opublikowano

Terażniejsze plastikowe gniazdka to są gówna ,na dodatek zasr... ,a nie gniazdka . Gniazdko do wtyczki nie pasuje nowe. Nosz kur.. . włożyć nie możesz ,a wyjmując wyrywasz z flakami .😐

Opublikowano
5 godzin temu, robi57362 napisał:

przejrzales sie dobrze? ona jest uszkodzina. taki modul kosztuje worek pieniedzy. żadna to okazja

Wiem że uszkodzona. Właśnie coś szukam z uszkodzonych takie mnie interesują.

Opublikowano
kizak napisał:

Terażniejsze plastikowe gniazdka to są gówna ,na dodatek zasr... ,a nie gniazdka . Gniazdko do wtyczki nie pasuje nowe. Nosz kur.. . włożyć nie możesz ,a wyjmując wyrywasz z flakami .😐

kup dobrej firmy to na te stare nawet nie spojrzysz

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, bratrolnika napisał:

Straszny wycieruch 

I trochę za duży 

to może coś nowego trzeba skoro ma wyglądać jak nowy ?

@PRIMO ten pług to u niego wciąż stoi bo lemkena juvela 8 4+1 kupił do większego dżona 

ale pewnie do oddania to raczej dużo poniżej 40 nie zejdzie , jak będzie jeszcze zainteresowany handlem to moge dac namiary albo jak znowu wystawi ogłoszenie to podlinkuję tu

Edytowane przez konteno
Opublikowano
16 minut temu, konteno napisał:

ale nie za cenę wyjuchów 

Może lepiej przepłacić i nie musieć przy nim grzebać 

Kiedyś z miłą chęcią kupiłbym auto do poprawek, żeby tylko było taniej, teraz jestem w stanie przepłacić 10 czy 15 procent żeby mieć pewniaka 

18 minut temu, mf362 napisał:

Detaling mu zrobić 

Gorzej jak mechanicznie go coś boli 

Może się mylę, ale jak widzę takie coś, to sądzę że taki jak i z wierzchu, to taki sam w środku 

• Like 6
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Może lepiej przepłacić i nie musieć przy nim grzebać 

dlatego oglądanie maszyn dla brata przekraczających jego budżet i narzekanie że drogo kompletnie mija się z celem, to że ty możesz przepłacić za auto nie znaczy że on może to samo z ciągnikiem 

1 godzinę temu, Jano7711 napisał:

Ma ktoś na sprzedaż albo będzie sprzedawał opryskiwacz Pilmeta 815 albo 1015 na hydraulicznej belce? 

znajomy 2 lata temu 1215 z belka tylko hydraulicznie podnoszona pogonił a kupił 1615 na kompie z hydraulicznym rozkładaniem i podnoszeniem 

3 godziny temu, Desperado napisał:

A wyłączniki plastikowe, to jeszcze gówniańsze gówno.

prąd nie kopnie bo plastik lepiej izoluje ,dużo łatwiej o 225px-Schutzklasse_2_fett.svg.png

Opublikowano

Talerzowka 1.8 przy max krecie po same ośki dawała radę to nie pójdzie w 1.5 m jeden rząd pługu talerzowym .  To i tak lżej idzie niż normalny pług przy danej szerokości.

Opublikowano
1 godzinę temu, jedrus2020 napisał:

Przecież to po prostu talerzówka bez jednego wału, efekt po niej wygląda tak jak po płytkiej podorywce, wierzchnia warstwa będzie przerzucona do góry nogami i tyle, nie wierzę że to coś "zaorze" na 25cm. Więc siuntka da sobie rade na spokojnie, pytanie tylko po co skoro lepiej już robić normalną talerzówką?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v