Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, MF675ursus napisał:

Ta. W tej cenie to C360 z turem krzyczą. Się obciążników doczepili wszyscy, a to że ma komplet zaczepów, opony które ledwo"cycki" straciły i to że jest komczego 90% "lalek" nie ma, to już nikt nie widzi 

wcale nie tak tanio krzyczysz za swój, a jeszcze chcesz go demontować do sprzedaży

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jakby był ktoś zainteresowany to miałbym do sprzedania 7 otworowe rozlewacze agroplasta do rsm razem z dyszami. Za wiele nie używane, jakieś 40-50 tys litrów rozlane. 

17mm

A po wiela? 

Opublikowano

Witam czy takie wybijanie tabliczki znamionowej jest bezpieczne,tzn czy nie będę miał żadnych problemów gdyby ktoś użył te moje dane które chcą abym podał np VIN? Nie mam tej tabliczki przy ciągniku a chyba dobrze byłoby ją mięć?

https://allegro.pl/oferta/tabliczka-znamionowa-wybita-ursus-c330-c360-c4011-9118905337?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=ZGUzZjMyMDItYjJkNS00YjVhLTk3OTEtODQwZTJiMWVkZTk2AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=1302abe6-b0ae-4a37-8f72-088452cbc6cc

Opublikowano

Jak coś to ta tabliczka była tam od zawsze🤫 Nie no teoretycznie to jest nie legalne i powinieneś pojechać do wydziału komunikacji złożyć wniosek o nabicie tabliczki znamionowej, tam wydają decyzję i SKP nabija tabliczkę zastępczą.

Opublikowano
4 godziny temu, superfarmer02 napisał:

U was wszystko tanie 🤭🤭

zawsze każdy mówi że u kogoś tanie, ja często widze okazje na podlasiu lub na pomożu, czasami na lubelszczyńnie, ale od przyszłego poniedziałku wyjeżdżam do szwecji i tam będę szukał okazji, więc jak ktoś ma zapotrzebowanie na jakiś sprzęt to pisać/dzwonić, na priv numer podam, i będę szukał, zwłaszcza dla @Dziad932, i naczelnego handlarza z agrofoto @soltys48, zjaomy ma już na oku beczkę 8m3 za 12 tys na miejscu  

Opublikowano
10 minut temu, igor10246 napisał:

zawsze każdy mówi że u kogoś tanie, ja często widze okazje na podlasiu lub na pomożu, czasami na lubelszczyńnie, ale od przyszłego poniedziałku wyjeżdżam do szwecji i tam będę szukał okazji, więc jak ktoś ma zapotrzebowanie na jakiś sprzęt to pisać/dzwonić, na priv numer podam, i będę szukał, zwłaszcza dla @Dziad932, i naczelnego handlarza z agrofoto @soltys48, zjaomy ma już na oku beczkę 8m3 za 12 tys na miejscu  

Jakiś psikacz bym nabył ale taki co to nie opłaca się sprowadzać. U mnie naprawdę nie ma jakiś okazji, albo ich nie widzę. Czy to maszyny czy to bydło to ciekawe oferty zaczynają się 100+km 

Opublikowano
4 godziny temu, mf362 napisał:

W takiej kasie to powinna być lalka 4x2 

Jeszcze obciążniki chcesz zabrać.

Pokaż mi Pan te lalki za 40 tysięcy.  Bo szukam ciągnika i same gruzy.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Robert22 napisał:

Zależy co szukasz i jakiej mocy . 4x2 napewno będą w lepszym stanie. W tej kwocie. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jakiś psikacz bym nabył ale taki co to nie opłaca się sprowadzać. U mnie naprawdę nie ma jakiś okazji, albo ich nie widzę. Czy to maszyny czy to bydło to ciekawe oferty zaczynają się 100+km 

to się rozejrze, napisz na priv to będę pamiętał, transport ma baze 20km od płocka, ale większość ładunków idzie rozprowadzić bo tam są głównie załadunki, a do firmy i tak trzeba dojechać, więc stawki są znikome  

4 minuty temu, Robert22 napisał:

jak szukasz nowe to prawda, ale jak zajżysz w lata 75-85 to już dużo ciekawych się znajdzie 

Edytowane przez igor10246
Opublikowano (edytowane)

Prawie 50 letni ciągnik, mało wytłuczony. Ta... Szkoda gadać.

28 minut temu, mf362 napisał:

Zależy co szukasz i jakiej mocy . 4x2 napewno będą w lepszym stanie. W tej kwocie. 

Ok. To poproszę linki. 4x2 z turem poniżej 40 tys. W lepszym stanie, czyli minimum komplet zaczepów i dobre opony. Obciążniki odpuszczę ;)

Edytowane przez MF675ursus
  • Like 1
Opublikowano
29 minut temu, igor10246 napisał:

to się rozejrze, napisz na priv to będę pamiętał, transport ma baze 20km od płocka, ale większość ładunków idzie rozprowadzić bo tam są głównie załadunki, a do firmy i tak trzeba dojechać, więc stawki są znikome  

jak szukasz nowe to prawda, ale jak zajżysz w lata 75-85 to już dużo ciekawych się znajdzie 

Szkoda zachodu. Mi potrzebny zwykły opryskiwacz 400/12 albo 400/10 bez żadnych bajerów, jedynie poziomowanie lanc. Sprawa nie na wczoraj więc może się coś znajdzie u nas 

Opublikowano
44 minuty temu, igor10246 napisał:

Jak ja szukam w latach około 90 i za 60 tysięcy nie za bardzo te sprzęty.

Opublikowano
24 minuty temu, MF675ursus napisał:

Ok. To poproszę linki. 4x2 z turem poniżej 40 tys. W lepszym stanie, czyli minimum komplet zaczepów i dobre opony. Obciążniki odpuszczę ;)

Znajomy kupił sobie c385 z turem po remoncie za prawie 40 tys.

Ale brakuje tego napędu. 

Nie chciałem cię urazić ani twojego MF. Nie widziałem go z bliska. Być może jest tak jak mówisz że zdrowa sztuka. 

Masz już jakieś zainteresowanie ogłoszeniem w sensie telefony i oględziny?

7 minut temu, Robert22 napisał:

Jak ja szukam w latach około 90 i za 60 tysięcy nie za bardzo te sprzęty.

Za 85/90 tys miałbyś ładnego prostego bez zbędnej elektroniki MF 399 . Na olx jest kilka 

Może i drogo ale to cenione modele za granicą.

Opublikowano
2 godziny temu, igor10246 napisał:

myjki ciśnieniowe gorącowodne jak wpadną w oko jakieś zajeżdzone/zepsute to popytaj o ceny 

1 godzinę temu, szwagier24 napisał:

Jakiś link do sklepu  gdzie siatki do wialni i można kupic. 

https://www.bico.com.pl/?siatki-techniczne,603&PHPSESSID=8q4ibbs1ovsvm7q90pho1hsek7

Opublikowano
1 godzinę temu, MF675ursus napisał:

mam ofertę dziś od kuzyna za 36 tys z przednimi kołami na balonach, wspomaganiem na orbitrol i turem 2-sekcyjnym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v