Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, slawek74 napisał:

Tomek w przyczepy nie napadało?

A skąd. Nówka plandeka. Ale i tak w stodole powciągane. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
malaczarna napisał:

4 godziny temu, ZetorMisio napisał:

Przyjedź pożyczę 👍

Kupić chce

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-d47-autosan-wywrotka-d45-CID757-IDPXc6m.html kolegi z forum

Opublikowano
malaczarna napisał:

Coś tańszego potrzebuje. Wydaje dużo na fryzjera

zmień fryzjera 😎 czasy tanich przyczep przeminęły d47 poniżej 15tys i jeszcze w dobrym stanie to jak ''6'' w totolotka a jeszcze na wschodzie 🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

zmień fryzjera 😎 czasy tanich przyczep przeminęły d47 poniżej 15tys i jeszcze w dobrym stanie to jak ''6'' w totolotka a jeszcze na wschodzie 🙆‍♂️

wszyscy tak mówią że tanio to już było a ja swoją bss9 wystawiłem za 24 to jeden chłop zadzwonił i 20 oferował... 

sam wiesz po JD 

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

kopiuje wam linki z olx ?

Po paru próbach jakoś kopiuje linki. 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 21.07.2022 o 16:51, izydor6280 napisał:

całe koło za tyle kupi
jak chcesz same opony to szukaj przemysłowej używki. np. 250 r15 czy 8.25x15

Niestety szukanie uzywki w PL  nie wchodzi w gre czy to kompletu kol czy samych opon... nie mam takiej mozliwosci.

Dnia 21.07.2022 o 09:09, daron64 napisał:

W swoich, które jeżdżą bardzo mało (sianokosy, żniwa i okazjonalnie jakieś drzewo czy kamienie - po asfalcie praktycznie w ogóle) mam i bkt, mam malhorty i po jakichś 5katach na żadnych nie widać żadnych spękań itd. Przyczep raczej nie przeładowuje 

U mnie jedynie zniwa, w przyszlosci moze troche drzewa. Wszystko w granicach DMC.  Przyczepa bedzie wiecej stala jak jezdzila.

Dnia 21.07.2022 o 09:13, ZetorMisio napisał:

Koniecznie muszą być 10/15,3 ? Kup lepiej 11,5/15,3 . Jak dużo nie jeździsz po drogach publicznych to poszukaj opon z małych ładowarek,niektóre są nawet 14 plucienne (one mają bieżnik jak ciągnik) w takiej przyczepie będą chodzić wiecznie.

Chcialbym pozostac przy orginalnym rozmiarze ze wzgledu na wysokosc podlogi przyczepy.

Czy do felg nieskrecanych jakie sa w typowym polskim rozrzutniku moge zalozyc opony bez uzycia detek?  Czy otowr na wentyl trzeba przerabiac chcac zalozyc opony bez detek? Przecietna wulkanizacja ogarnie taki temat?

Edytowane przez Narko
Opublikowano
27 minut temu, debrzyna napisał:

Czyżby zanosiło sie na zdrade Viconki

Żadna zdrada tylko po zakupie mocniejszych kucy przydałyby się noże w prasie. 

Opublikowano
3 godziny temu, Narko napisał:

Czy do felg nieskrecanych jakie sa w typowym polskim rozrzutniku moge zalozyc opony bez uzycia detek?  Czy otowr na wentyl trzeba przerabiac chcac zalozyc opony bez detek? Przecietna wulkanizacja ogarnie taki temat?

dobierasz wentyl odpowiedniej średnicy, z tego co pamiętam będzie to 15.7, czyli chociażby tr415

Opublikowano
7 godzin temu, slawek74 napisał:

W Białej Podlaskiej facet niedawno 8 baniek strzelił może i ja zakupie jakąkolwiek przyczepę. Te samoróbki mnie kuszą też 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v