Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Tych to na pączki. Kurde, dziś  byłem w mieście to rewia mody normalnie. I dziewczyny jakieś takie figury lepsze mają niż za moich czasów. Ech, aż by człowiek chciał do szkoły wrócić. 

Wykręciłem po mieście przeszło 100km. Też coś nie coś widziałem.🙆

Mam nadzieję że moja córeczka będzie w tej grupie co nosi się dłużej.

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Minus taki, że to podstawówka. 😉

Fakt. Trochę nie wypada się zachwycać. 😜 

7 minut temu, 6465 napisał:

Nadzieja. Cóż nam pozostało. 

• Like 1
Opublikowano
HF86 napisał:

to samo i u mnie na jesienne siewy. 

pod kukuruszke w ostrej skibie i nadzieja że się rozmrozi i rozpadnie. 

Pytanie szybkie mam, styropian od spodu podklejac w fundamencie żeby jakiś gryzoń nie wlazł czy odpuścić? Kurwica już mnie bierze, bo się trzymać nie chce 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Kolega posiadał 5312 co on się na ten ciągnik ujów nasłał🤦‍♂️ 

Kolega @PRIMOpodobnie, ja na swój nie narzekam 4700 mth z czego większość w turze kiedyś jako główny to i pług 4/35 i zwijke ciągał 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Pytanie szybkie mam, styropian od spodu podklejac w fundamencie żeby jakiś gryzoń nie wlazł czy odpuścić? Kurwica już mnie bierze, bo się trzymać nie chce 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

nie oczyściłeś fundamentu i nie chce się lepić. 

jak z metr wgłąb to I tak jak zechce to sobie wyżej I wygodniej dziurę wygryzie. 

Opublikowano
32 minuty temu, 6465 napisał:

Wykręciłem po mieście przeszło 100km. Też coś nie coś widziałem.🙆

Tomek na zakonnice ja chcesz 

Najlepiej tak pośrodku niech się nosi 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

nie oczyściłeś fundamentu i nie chce się lepić. 

jak z metr wgłąb to I tak jak zechce to sobie wyżej I wygodniej dziurę wygryzie. 

Wyzej ja im miejsca nie zostawil 👀👀👀 Myty i szorowany był, a i tak piąte przez dziesiąte się lepi, no nic, trzeba się męczyć, ze 2 tygodnie zejdzie 😂😂😂

A ciekawe jakby dyspersem maznąć czy by lubiły 🤔🤔🤔

Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

Wyzej ja im miejsca nie zostawil 👀👀👀 Myty i szorowany był, a i tak piąte przez dziesiąte się lepi, no nic, trzeba się męczyć, ze 2 tygodnie zejdzie 😂😂😂

Usiądź odpocznij jutro też jest dzień 

Opublikowano
21 minut temu, rolnikos25 napisał:

Panowie jaki pług do MF 255 co dobrze będzie krył i ciągnik da radę? UG 2 nie daje rady przy dużej ilości obornika

Masz w okolicy kowala? Ten pług da się przerobić. 

Opublikowano
1 godzinę temu, rolnikos25 napisał:

Panowie jaki pług do MF 255 co dobrze będzie krył i ciągnik da radę? UG 2 nie daje rady przy dużej ilości obornika

Mam piękny ug 3 , na półśrubowej odkładnicy , no jak to pięknie kryje idealny do MF 255 😛

Opublikowano (edytowane)

Trzeba się urobić , rozładunek zboża jarego do siewu 😉

IMG20220901125840.jpg

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano (edytowane)

O kurde takiego baksa na plecach nosisz? 💪 Nie lepiej kupić normalne z uszami... Toż to grosze i kilka lat posłuży. 100szt tonowych po płatkach owsianych kupiłem po 20zł, raz użyte

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
kris91 napisał:

HF86 napisał:

to samo i u mnie na jesienne siewy. 

pod kukuruszke w ostrej skibie i nadzieja że się rozmrozi i rozpadnie. 

w ziemi mam styrodur

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

w ziemi mam styrodur

A to jego nie gryzą? 👀👀👀 @HF86 Problem się rozwiązał, za rzadki klej był 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ A jeszcze jedno pytanie, jak będę chciał na klej malować to maznąć najpierw szczepnym czy tylko zagruntowac zwykłym i malować? 👀👀👀👀

Opublikowano

tym samym co pod strukturę. 

z piaskiem będzie. 

poproś ładnie u łapińskiego to zrobią pod kolor to może i za raz potem zamalujesz. 

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

57 minut temu, Bananek napisał:

A co, nie przyjęli cie do drugiej klasy?

To to na spokojnie ale do matury to nie wiem czy chociaż ¼ klasy podejdzie 

Takie tumany, czy o co chodzi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v