Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Mi z tego wszystkiego śniło się w nocy, że chodziliśmy z chłopami z karabinami, tyle że gdzieś w mieście... 🤔 I co najlepsze Cichanouska z Białorusi razem z nami 🙆 

Opublikowano
9 minut temu, HF86 napisał:

Otto. pola dopatrzec. materiał siewny zabezpieczyc i pulę genetyczną królików i drobiu zabezpieczyc. 

pasy szuwaru będziesz kosil na przyszłych liniach frontu. 

Toż z jego zapłonem zanim wykosi to już dawno front przejdzie tam i spowrotem 🤪🤪

• Haha 1
Opublikowano

Jak nie masz nic do stracenia to walczysz a nie się poddajesz, grałeś kiedyś w piłkę, jest 90 min przegrywasz 1:0 a walczysz o finał to ryzumykujesz,

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Jak nie masz nic do stracenia to walczysz a nie się poddajesz, grałeś kiedyś w piłkę, jest 90 min przegrywasz 1:0 a walczysz o finał to ryzumykujesz,

Nie grałem, a w zasadzie to kopałem na wf ale średnio mnie ta gra obchodziła. Jak nie mam nic do stracenia to lepiej aby zastrzelili od razu. 

Przed chwilą, jahooo napisał:

a chciałbyś , żeby groby twoich przodków  deptała ruska swołocz ?

Wsio mi jedno. "Kto umarł ten nie żyje".

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

gdybyś był bliżej to bym czuba zasadził ....😬

Nie mam nic do zyskania ani nic do stracenia.

wszystko masz 😬 młody jesteś , życie przed Tobą

Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

Mi z tego wszystkiego śniło się w nocy, że chodziliśmy z chłopami z karabinami, tyle że gdzieś w mieście... 🤔 I co najlepsze Cichanouska z Białorusi razem z nami 🙆 

To jakiś erotyk był 😂

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, radekz200 napisał:

Czyli dziennie 60 gr 😂 A wydałem 400 zł czyli po 2 latach zwróci się inwestycja 😂😂

W lato też trzy godziny swiecisz światło w stodole???

27 minut temu, radekz200 napisał:

To u banana? 😂🍌

Ostatnio szukał plut, więc możliwe

23 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A ja wtedy do czego ? Żeby dowódcę wk***iać ? 🤔

Cienki jesteś, to będziesz jako wycior do lufy, tylko włosów nie obcinaj

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

A jak się gasi odciąłem dopływ powietrza 

Tylko dokładnie ,i jak możliwośc ,sól do komina ,może masz wyczystkę na strychu ,to latwiej ,jak brak już soli to piach ,ew,kreda pastewna ,wszystko co suche ,a nie pali się ,w sytuacji naprawdę podbramkowej to minimalne ilości wody w komin ,nie w palenisko ,gdyż ruznica temp. itd uszkodzi komin .    Strażacy wchodzą na wierzch i wpuszczają wycior ,i sadza spada na dno i nie  ma co się palić 

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

🤔Kolorowanka Święty Mikołaj utknął w kominie | Kolorowanki dla dzieci do  druku

Opublikowano
22 minuty temu, pedro2 napisał:

Przecież to jest bardziej niż pewne. W razie coś się zamiele większość wy***rdoli na zachód jak z procy. Mentalność w narodzie jest niestety taka aby tylko koło swojej d*py ogarnąć, nie ma mowy o jakimkolwiek nadstawianiu karku. Taka nowoczesność zachodnia. U naszych wschodnich sąsiadów widać te dawne geny  żeby stanąć do walki. 

Wiesz doskonale jak było w historii. 

Ci co narażali własną d.. dla ojczyzny, to później ojczyzna miała ich w d.. 

A nie no przepraszam, raz na jakiś czas sobie o nich przypomną. 

Jakieś kwiatki zanieść, głową i ręką pomachać można, zawsze ktoś nakameruje

Opublikowano
Pafnucy napisał:

9 minut temu, Łolek napisał:

🤔

gorzej jak by póścił bąka 😲🤭

radekz200 napisał:

Jutro mrozek nadają może by z rana polifoska rozsiał? 🤔 @Agrest pożeczka co o tym sadzisz? 

9445AB81-320D-45D9-B781-4B662BD6D73E.jpeg

a pojutrze saletrę...

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Wiesz doskonale jak było w historii. 

Ci co narażali własną d.. dla ojczyzny, to później ojczyzna miała ich w d.. 

A nie no przepraszam, raz na jakiś czas sobie o nich przypomną. 

Jakieś kwiatki zanieść, głową i ręką pomachać można, zawsze ktoś nakameruje

Ale gdyby takich nie było to i nas by nie było...przez wzgląd na nich i na naszych dziadków którzy jak mój zginął z ręki Ruska to nie poddawać się i walczyć o swoje ziemię.

Opublikowano
30 minut temu, szymon09875 napisał:

Tu akurat pryzmy na polach porobione.

Jak się z czasem wyrobie to we wtorek na rzepaki rozleje rsm. Wczoraj patrzyłem to już ładnie zaczyna odbijać. 

U nas to w ogóle nic nie rośnie. Mroźny wiatr jeszcze na dodatek wszystko hamuje. 

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, bratrolnika napisał:

To się nazywa styl😂 

Screenshot_20220227-100032.png

Robiłem szafy z osb bejcowane na czarno. Za niemałe pieniądze to poszło 😅. Teraz też szafa pocięta z osb + fronty z płyty białej, ale już na bezbarwno trzeba popsikać. Ludzie mają różne odpały 😆

1 minutę temu, Leszy napisał:

U nas to w ogóle nic nie rośnie. Mroźny wiatr jeszcze na dodatek wszystko hamuje. 

U mnie jęczmień i pszenżyto zdecydowanie koloru nabrały, czyli ruszyły.

Opublikowano
20 minut temu, kizak napisał:

Tylko dokładnie ,i jak możliwośc ,sól do komina ,może masz wyczystkę na strychu ,to latwiej ,jak brak już soli to piach ,ew,kreda pastewna ,wszystko co suche ,a nie pali się ,w sytuacji naprawdę podbramkowej to minimalne ilości wody w komin ,nie w palenisko ,gdyż ruznica temp. itd uszkodzi komin .    Strażacy wchodzą na wierzch i wpuszczają wycior ,i sadza spada na dno i nie  ma co się palić 

Proszek do prania też dobrze gasi, a często jest pod ręką 

Opublikowano
6 minut temu, sadownik12 napisał:

Robiłem szafy z osb bejcowane na czarno. Za niemałe pieniądze to poszło 😅. Teraz też szafa pocięta z osb + fronty z płyty białej, ale już na bezbarwno trzeba popsikać. Ludzie mają różne odpały 😆

U mnie jęczmień i pszenżyto zdecydowanie koloru nabrały, czyli ruszyły.

W końcu lat 90 na polkoju położyłem panele ścienne z osb ,szły gdzieś na eksport i załapałem się  . Pokryte są z jednej strony jakby folią i wyglądalo na tamte czasy zajeb..... . Nigdzie u nikogo takich jeszcze nie widzialem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v