Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję 20szt takich tulejek do siewnika poznaniaka 

https://allegro.pl/oferta/tuleja-tulejka-z-brazu-z-kolnierzem-20x28x20-35-8441982758?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_firma_przemysł&ev_adgr=Maszyny+i+urządzenia&gclid=Cj0KCQiA1pyCBhCtARIsAHaY_5cWklvolk0M2QITpbJlg8KFif9PiVWqka3DHCedgHe0nQfwetPA_FIaAmkyEALw_wcB

może ktoś poradzi gdzie dałoby się zamówić takie tulejki - po pierwsze taniej a poza tym te oryginalne kruszą się. Może lepsze byłyby jakieś z tworzywa?

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, kizak napisał:

Tak w ramach  ,,relaksu''.😉   Popatrzyłem na to zdanie, napisane w ,,ekstazie'' ,jednym tchem , i sobie w dowolnych miejscach popostawiałem przecinki.  😜😉  o kutwa co wychodzi 🙆‍♀️;)    

Proszę, zachowaj to dla siebie. A tamten się jeszcze rzuca... 

@adam131 dajesz dalej

Edytowane przez Shaun
Opublikowano
10 godzin temu, stempos1980 napisał:

Z Grodziska już masz niedaleko @6465

do mnie bliżej

9 godzin temu, igor10246 napisał:

@daron64 

dziś w sklepie gadamy o oponach i mówi, no w zeszłym tygodniu jakiś gościu podjechał pod tylną oponę do c360, fiestą, oni wytaczają ze sklepu i się pyta, a pan gdzie to właduje, a on " dawaj na dach wrzucamy: władowali na dach, pasem spięli i pojechał 

jak Fiestą, to pewnie @Bananek😋

Opublikowano
19 minut temu, pawel885 napisał:

MetalFach sokół Z552 jak się zmienia obroty bębnów do folii 750?????????

zębatki nie wymienne, podajnik na dużą folię 

Ja tam nie wiem,na dużej folii potrzebne 16-17 obr,a nie 24 na belę, a główna nie wymienna. ?,a org. podajnik nie był 50 ?

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, bratrolnika napisał:

zamiast paska do spodni???

Hula hop dla teściowej?

Wybaczcie, że będę teraz tym spamował, ale  jak będę jechał w weekend, to mam po drodze. Chłopak niby chce sprzedać tylko  całość. Ale w sumie jakby siewnik był ok, to swój bym za 2.5 k pogonił i za 6k miałbym zestaw. Ktoś jakąś opinia rzuci? Miałoby to z 8145 chodzić.

Screenshot_20210309-215843.png

Edytowane przez daron64
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

To jest 2.4 m zawsze można go zmniejszyć z szerokosci 

Tu już nie chodzi o te brony tylko kultywator .wałek puźniej bym sobie dokupił

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano

Na 11 zębach,nie żartuj, u mnie na 13 ,też z bronami swego czasu chodził.   Tutaj kółek podporowych nie ma [ale czy potrzebne,to już różne ,,szkoły''],ale za to mały pieniądz,a co brona to brona, zanim miękkie za sobą, przy okazji podrówna

Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Na 11 zębach,nie żartuj, u mnie na 13 ,też z bronami swego czasu chodził.   Tutaj kółek podporowych nie ma [ale czy potrzebne,to już różne ,,szkoły''],ale za to mały pieniądz,a co brona to brona, zanim miękkie za sobą, przy okazji podrówna

Tu jest 17 i jeszcze można dolożyc

Opublikowano

Masz rację ,jak ja liczył,to nie wiem 😐no nie tu ciapek mógłby polec, a że kółek nie ma, czyli ,,wersja reformowalna ''można zwęzić i na przyszłość poszerzyć👍,dać zwykłe, zamiast tych trzymaki [tradunki]  łap, to wogóle można poszaleć

Opublikowano
Bananek napisał:

bratrolnika napisał:

ja wiem, że mam chore pomysły, ale na uj mi opona do szejsiątki?

do trzydziestki taka też podejdzie 😁 nie bedzie tak ugniatać😜

Opublikowano
31 minut temu, daron64 napisał:

Hula hop dla teściowej?

Wybaczcie, że będę teraz tym spamował, ale  jak będę jechał w weekend, to mam po drodze. Chłopak niby chce sprzedać tylko  całość. Ale w sumie jakby siewnik był ok, to swój bym za 2.5 k pogonił i za 6k miałbym zestaw. Ktoś jakąś opinia rzuci? Miałoby to z 8145 chodzić.

Screenshot_20210309-215843.png

Dobrze kombinujesz, 8145 powinien dać radę. Chodzi o podnośnik, sam agregat jakieś 700-800kg.

Opublikowano
slawek74 napisał:

Bananek napisał:

bratrolnika napisał:

ja wiem, że mam chore pomysły, ale na uj mi opona do szejsiątki?

do trzydziestki taka też podejdzie 😁 nie bedzie tak ugniatać😜

wiem, że podejdzie. U nas jeden miał. palcy między błotniki, a oponę nie wcisniesz, a orka ug2 na trzecim biegu. dziękuję za takie udoskonalenia. zresztą ja mam nowe w swojej c330.

Opublikowano (edytowane)

Wszystko zależy na jakiego klienta trafisz, może 6 albo 8, zawsze lepiej rzucić wyższą cenę, żeby można było z czego zejść. Nowy z Hydrametu powyżej 15, tutaj zrobić siłowniki i tulejki też parę PLN pójdzie. Skoro piszesz, że siłowniki już ciekną, to pewnie swoje też przeszedł.

https://www.olx.pl/d/oferta/tur-zetor-7245-7745-gm-sztabin-CID757-IDIT9Ie.html#28bd9b4afa

Edytowane przez jacor73
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v