Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Zanim zaczniesz sprawdź czy nowe łożysko będzie pasowało w gnieździe,tylko że jak stare siedzi to pewnie będzie ok.

U mnie się rozleciało

Tzn chodzi Ci o łączenie wałków? Oba będę wymieniał, bo tam się chyba zespawalo na łączeniu, bo tak na szybko nie dało się ich rozdzielić. 

Na szybko wklepalem dwa wałki, wodziki i wszystkie łożyska. Na SKF/fag/timken wyszło

werble

Ponad 2700zl

Edytowane przez daron64
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Na takie to mnie nie stać.

Nie chodzi o to czy cię stać czy nie,tylko oto że sprzedawcy tych chińczyków wypisują niestworzone bzdury o mocy sprzedawanych sprzętów

• Like 2
Opublikowano

Ta, zdjęcie na śniegu...

Rok temu zdjęcie zrobił a dziś się zdecydował sprzedać.

O rejestracji słowa nie wspomina...

Opublikowano

Kiedyś byłem oglądać przyczepę Pronar 6t. Za 11tys. Wyglądała podobnie. A ramę miała tak połamaną i połataną że gość chciał ostatecznie 9tys. Ale i tyle nie była warta 

Opublikowano
56 minut temu, emilchaja napisał:

Witam panowie, potrzebuję opinii  na temat handlarza z Łęcznowoli mam tam upatrzony ciągnik renault 110.54.

https://www.olx.pl/d/oferta/renault-11054-mechaniczna-2000r-CID757-IDMesq5.html#91f2f4adb7

Handlarza nie znam ale radził bym się zastanowić nad Renault no chyba że stan faktycznie super. Skrzynia mechaniczna ale naprawa bardzo droga choć by ze względu na czas potrzebny na rozebranie.

Opublikowano
12 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Za 1300 myślisz , że dostaniesz komplet na podzespołach np  Axisa i Zemica czy Keli  ? ;) No wybacz😉😉😉  Uswiadomie Cię , że jeden czujnik firmowy (Ty to nazywasz jako Polski ) kosztuje minimum 500 zł ;)

To co polecasz?

Opublikowano
Norman napisał:

56 minut temu, emilchaja napisał:

Witam panowie, potrzebuję opinii  na temat handlarza z Łęcznowoli mam tam upatrzony ciągnik renault 110.54.

https://www.olx.pl/d/oferta/renault-11054-mechaniczna-2000r-CID757-IDMesq5.html#91f2f4adb7

Handlarza nie znam ale radził bym się zastanowić nad Renault no chyba że stan faktycznie super. Skrzynia mechaniczna ale naprawa bardzo droga choć by ze względu na czas potrzebny na rozebranie.

To co szukać jak nie renatę? Jedni piszą szukaj tylko renault inni aby nie renault? jak żyć? no a na serio co szukać tak 110-130km?

Opublikowano (edytowane)

Co byś nie kupił będziesz na pewno dwa razy zadowolony,ja mam renatę.Tylko nie bierz na poważnie tych motogodzin.

37 minut temu, daron64 napisał:

o co chodzi z tymi pługami Anglikami?

Mają kierownicę po prawej stronie🤪,orzą na lewo.

Edytowane przez witejus
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Na takie to mnie nie stać. Może kupię tego z Lidla.

Mój graphite taki : https://allegro.pl/oferta/klucz-udarowy-akumulatorowy-18v-graphite-58g018-8541238298?offerId=8541238298&inventoryUnitId=zDj2ODXFCkwQPlCEqVjF5w&adGroupId=ODdkZGU0ZjYtOGMyMS00MjIyLThkOTEtMGYwZmQ5MWJhMjFjAA&campaignId=Yzc5ZDBkM2EtYzM2OC00ZDM1LThhMTgtZDA5NzI1N2E3YzUwAA&sig=09f9085c1421a7c29351e1f18a5cb4fd&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gclid=Cj0KCQiAys2MBhDOARIsAFf1D1c8-O0LRTT1mp_OqriTUwXFthGYtL_IbdJbLZYdOSicyRt21O2DdbUaAiTTEALw_wcB

sprawdzany kluczem dynamometrycznym świeżo odebranym z legalizacji nakręcił 175Nm na pełnej baterii więc za wiele od tego co piszą nie odbiegał. W zupełności na moj użytek wystarcza, bo ręką można popuścić a tym dalej odkręcać.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacek3773 napisał:

Trafia się massey 698 w dobrych pieniądzach 4x2 cos to warte .bo bydlę jest a napędu brak

Tam były montowane dwa rodzaje silników. Podaj model motoru, jeden jest w miarę ok, a do drugiego nawet w Anglii nie ma części

Edytowane przez MF675ursus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v