Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może i trochę przestrzelił z ceną, ale jak technicznie ok. to lepiej dopłacić te 5-10tys. niż kupić trupa i reanimować
wizualnie dla mnie git, dobra opona, amortyzowana kabina czy szybka skrzynia z pewnością na plus, do tego nie pogięty czy podrapany i w pierwszym lakierze

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, izydor6280 napisał:

może i trochę przestrzelił z ceną, ale jak technicznie ok. to lepiej dopłacić te 5-10tys. niż kupić trupa i reanimować
wizualnie dla mnie git, dobra opona, amortyzowana kabina czy szybka skrzynia z pewnością na plus, do tego nie pogięty czy podrapany i w pierwszym lakierze

Po czym widzisz że szybka skrzynia? 

Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

bezczelność normalnie żądać pieniędzy za wolniejszy przejazd pociągu ,wobec tego rolnicy którym kolej likwiduje przejazdy przez tory do pól powinni żądać od kolei pieniędzy za stracony czas ,paliwo i zbędne zużycie maszyn

Opublikowano

Witajcie koledzy. Szukam sieczkarni do kupienia, przegladajac wszelkie dostępne oferty znalazłem to : https://www.olx.pl/oferta/john-deere-7850-prodrive-4x4-sieczkarnia-do-kukurydzy-CID757-IDC5gzE.html Sprzęt najmłodszy, mało zużyty i najmocnieszy w tej cenie w Polsce. (Niemiec pewnie płakał jak sprzedawał) Sprzedający twierdzi że wszystko z nim ok. Ktos ma jakiś pomysł? Zna może ktoś tego sprzedającego, mam do niego ponad 200 km więc trochę daleko. Z góry dziękuję za sugestie.

Opublikowano
Dnia 29.08.2020 o 23:00, damianbor napisał:

Ale podzwonie, popytam i dam znać

I co tam się dowiedziałeś ?

@bratrolnika - siłowniki co mi poleciłeś dają radę 👍

Opublikowano (edytowane)

W rowerze. Nie będzie bo nie umiem wstawiać.

Autosan D-45 1967 rok :D

albo d-35 nie pamiętam dokładnie co tam w dowodzie wpisane

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano

mógł byś w końcu zacząć normalnie rozmawiać z prawie sąsiadem.

jak to nie umiesz? w czym problem?

Opublikowano

@Morion do pierdka to ta pierwsza tylko bo ta druga to by się zapierdział. 

Ta z pierwszego linku nawet w niezłym stanie ale to trzeba już sprawdzić organoleptycznie. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v