Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

yacenty

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, jahooo napisał:

jedynie skręt dyszla w przyczepie leśnej. U mnie ciąga głównie przyczepę leśną 8t.

to go dyskwalifikuje :D

29 minut temu, gregor1284 napisał:

jedynie skręt dyszla w przyczepie leśnej. U mnie ciąga głównie przyczepę leśną 8t.

to go dyskwalifikuje :D

u mnie by nie pociagał nawet 4t przyczepy (górki). Poza tym wiele o nim mówi stan elementów, a na fotkach spawów nie widać, tylko cena ciut za wysoka, moim zdaniem.

Edytowane przez jahooo

9 minut temu, jahooo napisał:

u mnie by nie pociagał nawet 4t przyczepy (górki). Poza tym wiele o nim mówi stan elementów, a na fotkach spawów nie widać, tylko cena ciut za wysoka, moim zdaniem.

niedaleko pułtuska miał zdrowe ciągniki tego typu i w normalnych pieniądzach. Żadne malowańce czy składane z kilku

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Chyba ktoś mu napisał kilka słów od serca, bo od południa staniał o 2tys.zł

Może to ktoś z forum. Ciągnik nie wygląda źle, ale okolice 30 tys za ten model bez przodka to przesada

Na tych kołach ten NH to chyba tylko do ciąganego opryskiwacza, bo do większego rozsiewacza jest za lekki

Edytowane przez jahooo

14 minut temu, Agrest napisał:

Da się zwęzić, ale to są kolażówki do oprysków lub warzyw. 

Według mnie nie warto na tych kołach go kupić jako główny, a zmiana zaboli.

No i katalogowo to on ma 72km A nie 75

ok, właśnie się zastanawiałem dlaczego  z tyłu tak szeroko to wygląda bo jakby były normalne opony to jeszcze gorzej by to wyglądało.

9 minut temu, bratrolnika napisał:

Zależy co chce robić. Ogólnie ws nie do remontu ciężko trafić, a cenią za nie jak za zboże...

Jak sobie przeglądam ogłoszenia to tak że 3tony pszenżyta bym musiał opierniczyc :)

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

kupiona za 400zł na chodzie 😁 

Ale to trzeba trafić. Te ws ceny mają zaporowe.

Tutaj za imadło 300 a za szlifierkę 400, od znajomego. Imadło tylko przesmarowac i pomalować, a szlifierka tylko wtyczkę założyć. Wydaje mi się, że przyzwoite ceny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez Nikkallo
      Co w obecnych czasach jest lepszą opcją? Najem długoterminowy auta czy jednak jego zakup? Mam obecnie dylemat, chcę kupić samochod. Mam 100 tysięcy gotówki (mam świadomość, ze przy obecnych cenach samochodów nie kupię niczego naprawdę konkretnego).
      Obawiam się, że już przy wyjeździe z salonu auto sporo straci na wartości. I po kilku latach eksploatacji będzie warte 50% tego co zapłaciłem.
      Jakieś opinie?
  • Dodaj nową pozycję...