Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

yacenty

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie drzewo twarde nadaje się doskonale o ile ma wytrzymać lata i jest okorowane, ale drzewo typu brzoza olcha lipa tak ale aby nie widziały deszczu, wody.

Co do metalu wszystko co jest wykonane dla ozdoby typu płot, huśtawka jest zimne jak trup a z drewna materiały dają inne odczucia.

Takie moje zdanie. 

9 godzin temu, igor10246 napisał:

https://www.pitosz.pl/lang/en

kupowaliście w tym skepie? generalnie chodzi o narzędzia geco tańsze ale myślę dobrej jakości i przede wszystkim polska firma a do grzebania i użycia raz na ruski rok narzędzia to się będą nadawać 

W sumie z geko mam chyba tylko jeden lewarek, to wydaje się spoko. Nie wiem ile parametry zawyżone, bo względem nawet powiedzmy Yato, to był chyba prawie dwa razy tańszy. Za to jak wszedłem w Twoj link, to dużo bass pokazuje, s to już kiedyś brat dostał klucze płasko oczkowe, to dramat. Niewarte żadnych pieniędzy.

Edytowane przez daron64

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

@Agrestwypowiedz się

9 godzin temu, mano napisał:

Akpil produkuje pługi z plasteliny,materiały puszczają na łączeniach.

Tak mówią  użytkownicy.

Od 2012 mam zagonowy mix40 , bez zarzutu.

Teraz obrotowy Km80 i na razie też bez zarzutu. Tylko krótki czas użytkowania i mała liczba ha zrobiona.

10 godzin temu, stempos1980 napisał:

A Akpila oglądałeś?

Akpil bardzo dobre pługi orze już 3 lata pożyczonym , orałem km80 jeden sezon i 2 sezony km180hp. (zdjecia mam w galerii)  Ten na hydraulicznym zabezpieczeniu to bajka ale ceny powalają.  Szukam czegoś do 15000. A najtańszy akpil 30000.

Edytowane przez 6465

1 godzinę temu, daron64 napisał:

W sumie z geko mam chyba tylko jeden lewarek, to wydaje się spoko. Nie wiem ile parametry zawyżone, bo względem nawet powiedzmy Yato, to był chyba prawie dwa razy tańszy. Za to jak wszedłem w Twoj link, to dużo bass pokazuje, s to już kiedyś brat dostał klucze płasko oczkowe, to dramat. Niewarte żadnych pieniędzy.

Grzechotki z geko nie moge zajezdzic 😁 tylko sęk w tym ze kupowalem ja oddzielnie, narobilem sobie ochoty na zestaw to ta z zestawu juz sie rozpadla, a ta dziala dalej. Kola w osobowce nia dokrecalem/odkrecalem, a najciezsze co ciagnela to ten dziwny lacznik w ruskim ciagniku przez rure. Co sadzicie o narzedziach schmidt czy jakos tak? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez Nikkallo
      Co w obecnych czasach jest lepszą opcją? Najem długoterminowy auta czy jednak jego zakup? Mam obecnie dylemat, chcę kupić samochod. Mam 100 tysięcy gotówki (mam świadomość, ze przy obecnych cenach samochodów nie kupię niczego naprawdę konkretnego).
      Obawiam się, że już przy wyjeździe z salonu auto sporo straci na wartości. I po kilku latach eksploatacji będzie warte 50% tego co zapłaciłem.
      Jakieś opinie?
  • Dodaj nową pozycję...