Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Wydaję się że mam identyczną, choć nie jestem pewien bo korozja ją już zjada. Przez kilka lat żadnych awarii za wyjątkiem wyrwanego przewodu, ale to z mojej winy. Szybko wypompowuje, choć potrafi się zatkać gdy złapie jakąś słomę lub coś innego. Generalnie polecam. Jeśli się zdecydujesz warto wykręcić wszystkie śrubki i zakonserwować w jakimś smarze, by w razie czego móc bezproblemowo je wykręcić i naprawić usterkę.

Opublikowano
16 minut temu, bratrolnika napisał:

Taką mamy już 6lat, kupiona za 160zl, cały czas pompuje szambo. Któregoś roku gdy była susza pompowalismy nią wodę ze studni do podlewania, przez trzy tygodnie dzień w dzień przelewała 8-10tys.litrow i wytrzymała, także s czystym sumieniem polecam

https://allegro.pl/oferta/eurotec-pompa-do-wody-szamba-z-rozdrabniaczem-7634163965

Mam taką samą jak z linku, 4 lata i żadnych awarii. Polecam

Opublikowano
Ja mam taką jak bratrolnika i też kupiona na alle... pare lat i nie ma problemów pompuje szybko nawet na aukcji było napisane ze tak szybko wypompuje szambo zanim sąsiad się zorientuje. Rozdrabniacz faktycznie pic na wodę bo lubi sie zapchać i lepiej jej nie rozkręcać tak jak ktoś wyżej pisał bo pompa jest szczelnie poskręcana i lepiej tego nie ruszać.
Opublikowano

Brat nią opryskiwacz ze studni zalewał, włączał, szedł do garazu po oprysk, i zanim wrocil to już się przelewało, a do garażu 25m to jedna stronę. Ostatnio koledze nią poleciłem, to parę dni później nachwalić się nie mógł że chwilą moment i szambo wypompowane 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pablo21
      Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)

Od kiedy to się pisze pąpa?
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez lukasztusin123
      Witam.
      Valtra Valmet 8150, gdzie zamontowana jest pompa, która odpowiada za ciśnienie oleju w skrzyni biegów?  Czy ta sama pompa odpowiada za skrzynię biegów, oraz za całą resztę hydrauliki w traktorze? (wspomaganie, podnośnik itd.)
    • Przez norek1985
      Jak w temacie w 1224 została wymieniona pompa wody wyjęty termostat a jak się odpali silnik brak ruchu wody w chłodnicy no i góra chłodnicy robi się gorąca a dół zimny. Tperatura szybko wzrasta do 90 stopni.
    • Przez arkadian12
      Witam
      Na OLX
      https://www.olx.pl/oferta/pompa-wtryskowa-international-ihc-case-steyr-mccromick-CID757-IDscaBz.html#e922f8c6a6;promoted
      znalazłem takie ogłoszenie. Potrzebuje do mojego case 956xl z91r pompę. Akurat mam nowszy model VE i do niej nie ma części zamiennych (głowicy) tylko na specjalne zamówienie w BOSCHu.  Ta z ogłoszenia jest do wcześniejszego numeru seryjnego typ VA. Widzę, że jest sporo osób oglądających czy ktoś już może kupił tą pompę, jak się sprawuje. Czy lepiej szukać używanej. Mojej nie da się zregenerować.
  • Dodaj nową pozycję...
v