Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Z innej paki... Za płotem rośnie krzak bzu. Ponieważ kwitnie to każdy siepie z niego niemiłosiernie. Zwracam uwagę ludziom, pytam czy się zapytali i wogóle - co najczęściej słyszę? "Przecież za płotem" i "czy to pana"? Dopiero jak odpowiadam, że komuna się skończyła coś dociera.. Wszystko to lewacy?
  • Haha 1
Opublikowano

Ja pitolę, oszołomy nawet znaku nie umieją odczytać. Albo pojąć co tam jest napisane. Teraz rozumiem dlaczego takie problemy na ulicach.:D
Jest zgoda na imprezę, jest zabezpieczenie miejsc parkingowych dla organizatora. Identyfikator organizatora wydawany uczestnikom imprezy to nie legitymacja partyjna. Puknąć się w baniak a potem porównywać do "Nur fur deutsche ".

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie o radę - warto czytać tę konstytucję dla biznesu?
Teraz dużo zajęć i nie wiem czy sens gospodarować z pół dnia na te wypociny bo może wreszcie tutaj coś poprawili.
Podobała mi się postawa Rządu wobec protestu o jałmużny dla mniej wartościowych osobników gdy zaproponowano dofinansowanie pomocy rzeczowej a nie gotówkę do ręki. Może i swoboda gospodarcza nieco wzrośnie... aż boję się czytać by się przypadkiem nie rozczarować.

Z tym bzem podobne. Każdy sądzi że mu się cokolwiek należy tylko dlatego że żyje choćby i kosztem wyrzeczeń innych, to nie lewactwo, to kompleks niższości raz a dwa to brak wyobraźni i trochę dziki instynkt przetrwania "wszystko co większe niż wesz jeśli się da to bierz". Teraz trochę bardziej można przynajmniej "dać po łapach".

Pytam bo sam nie bardzo mam teraz czas a konieczne będzie i tak mi na jesień zapoznanie się ze środowiskiem prawnym działań gospodarczych.

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano

@jacus a myślisz,że w tym konfesjonale to siedzi człowiek idealny ..) Tak się zastanowić to ksiądz może okazać się większym grzesznikiem od nas zwykłych ludzi. 

Żeby inni byli tacy świeci jak ja to konfesjonały by zlikwidowano w kościołach :P

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Ja pitolę, oszołomy nawet znaku nie umieją odczytać. Albo pojąć co tam jest napisane. Teraz rozumiem dlaczego takie problemy na ulicach.:D
Jest zgoda na imprezę, jest zabezpieczenie miejsc parkingowych dla organizatora. Identyfikator organizatora wydawany uczestnikom imprezy to nie legitymacja partyjna. Puknąć się w baniak a potem porównywać do "Nur fur deutsche ".

Dla zindoktrynowanego leminga każde działanie Platformy Obywatelskiej jest słuszne , właściwe rozsądne  i szlachetne !

To z pewnością będzie dla Ciebie trudne , ale podejmij wysiłek i zacznij myśleć samodzielnie . 

• Like 3
  • Thanks 2
Opublikowano (edytowane)

Niech zaczną myśleć Ci, którzy nie widzą różnicy między "identyfikatorem platformy obywatelskiej" a "identyfikatorem organizatora imprezy platformy obywatelskiej"

Edytowane przez Elektryk
  • Like 1
Opublikowano

Tu jest takich kilku kolegów co maja problem z czytaniem ze zrozumieniem. 

Dnia 5/3/2018 o 12:16, Roman176 napisał:

1.bo nasłuchałem się podobnych ludzi pokroju twojego ze praca jak każda inna do tego przestrzegany czas pracy i można było pogodzić z rolnictwem 

2.przecież piszesz ze od dać dziecko po dzienną opiekę 

1.Ty sie ludzi nie słuchaj tylko myśl samodzielnie. Teraz słuchasz cudotwórców z PISu i znowu cie na manowce wyprowadzą

2. Co ma wspólnego dzienna opieka z domem dziecka?

Ostatnimi dniami zadziwił mnie jeden z najbardziej świętoszkowatych senatorów . Najlepsze jest oświadczenie. On normalny jest czy nie bardzo?:)http://jegostrona.pl/news/artykuly/573592,jan-maria-jackowski-nago-na-plazy.html

Opublikowano (edytowane)

Pozew Mu już nie pomoże, poszłooo we świat. Tłumione kompleksy na tle.. pewnie wynikłe z tzw. kulturowych ograniczeń (czyt. wyznaniowych) coś dla Freud-a czy tego polskiego seksuologa( Proszę o wybaczenie zapomniałem nazwiska) do pogadanki o tłumionych naturalnych instynktach.

11 minut temu, Ulman napisał:

...

Ostatnimi dniami zadziwił mnie jeden z najbardziej świętoszkowatych senatorów . Najlepsze jest oświadczenie. On normalny jest czy nie bardzo?:)http://jegostrona.pl/news/artykuly/573592,jan-maria-jackowski-nago-na-plazy.html

Kiedyś słyszałem że Ci z PiS to w większości gołodupce, nie sądziłem że dosłownie się okaże.

Edytowane przez dysydent
powód edycji - Imć Onufry mnie wyprzedził i cytata musiałem stosować
Opublikowano

Najgłupsze jest tłumaczenie że on to robił poza godzinami pracy i to nie powinno nikogo obchodzić. Idac dalej ta logiką to niech nikogo nie obchodzi ze Biedroń to gejzer bo pedałuje w wolnym czasie. Nic nikomu do tego ze Petru z jakąś lalą poleciał na wakacje, Polityk jest osoba publiczna i jesli w miejscu publicznym zrobi czy powie cos głupiego to zaraz wszyscy się o tym dowiedzą i tak jest wszedzie.  Pisząc takie oświadczenie facet pokazuje ze nie wie na jakim świecie żyje,

A wszyscy wiedzie;li ze tylko ruscy to wytwarzają a tu taka niespodzianka   https://wiadomosci.wp.pl/czeska-armia-wytwarza-i-testuje-nowiczoka-jest-potwierdzenie-6248213252147329a

Czy teraz jest oczywiste że to ruscy otruli swojego agenta?

Opublikowano

Gdyby PIS organizował jakąś imprezę to uznali by że identyfikatory to coś zupełnie normalnego i wtedy PO darła by japę ze to naduzycie. Jedni warci drugich.

Jak znak drogowy może dzielić warszawiaków? :( 

Opublikowano

Najlepsze jest to, ze ten człowiek stoi przed znakiem, wszyscy widzą co jest na tym znaku a on piedroli o jakimś symbolu partii. Albo jest taki ślepy, albo taki głupi bo innej opcji nie ma. Bo to, że czytać nie umie to jeszcze można by wybaczyć, w końcu jest ministrem.

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, OnufryZagłoba napisał:

Widać w twoim przypadku i kilku jeszcze z tego forum propaganda pisu robi świetna robotę. Resztki waszych mózgów są do reszty przesączone tymi bzdurami. A co powiecie na podobne blokady pisu z okazji miesięcznic. Patryk Jaki zaliczył już z tej okazji wtopę w mediach. Ale do was jeszcze nie dotarło. 

@OnufryZagłoba, @ddddddd.., @WawrzyniecPruski i inni odpuśćcie sobie tę pisowską propagandę bo oni wam naprawdę krzywdę robią. Co dobitnie widać nawet tutaj. Spróbujcie choć trochę samodzielnie pomyśleć i spojrzeć na świat. Takie znaki ustawiane są dla każdego kto organizuje co kolwiek wymagającego aby ulica nie była zacięta np przez zaparkowane pojazdy. Wyłącza się takimi tabliczkami określone grupy pojazdów. W tym przypadku pojazdy organizatora czyli akurat PO. Mogły by to być pojazdy PiS lub każdej innej organizacji, która akurat organizuje coś na danej ulicy. Macie prawo jazdy, znacie kodeks drogowy?

6 godzin temu, mirro napisał:

Nie dziw im się. Całymi dniami przeglądają strony z pisowską propagandą i uwierzą bezmyślnie we wszystko co tam im zostanie pokazane.. Pis blokuje ulice od lat i to co miesiąc za grube miliony często gęsto przez dwa dni i jakoś ich propaganda szczędzi im tych szczegółów. Niestety pisowska propaganda dość mocno obrabia mózgi tych nieszczęśników. Oni w nic innego nie wierzą czego nie poda im ich propaganda.

Tym czasem kolejna próba wstawania z kolan kończy się kompromitacją i sprowadzeniem pisu do rzeczywistości. Pis bojąc się KE po woli wycofuje się z ustaw łamiących prawo. Po 27 do 1 kompromitacji ustawą o IPN i wielu innych tutaj znowu. Jeszcze dobrze z tych kolan wstać nie zdążyli a już się przewracają.  Na pierwszy ogień idzie skarga nadzwyczajna, Do której prawo zostanie poważnie ograniczone. Tylko dla Prokuratora Generalnego i Rzecznika Praw Człowieka.

Edytowane przez hubertuss
Gość marekfarmer
Opublikowano
4 godziny temu, WawrzyniecPruski napisał:

DcVOCSKUQAAln1t.jpg

To wciąż ta sama mentalność .

,,Pogarda  Obywatelska,,,

W Pełnej klasie

Jak to mawia  WC  ,,Platforma Obywatelska  jest  tak samo obywatelska  jak Milicja  Obywatelska ,,

Opublikowano (edytowane)

Wystarczyło by przecież by napis na znaku brzmiał :

NIE DOTYCZY POJAZDÓW Z IDENTYFIKATOREM ORGANIZATORA MARSZU WOLNOŚCI .

Nikomu by na pewno nie przeszkadzał i nie byłoby afery .

Ale jakiś tępy POwski łom nie błysną inteligencją -  więc Platforma ma teraz duży  wizerunkowy problem .

Zwolennicy PO natomiast udają że nie łapią o co chodzi i trollują by ich ukochana partia wyszła z tego syfu z twarzą . 

autor: wPoiityce.pl

Edytowane przez dddddddddddddddddd
  • Like 3
  • Thanks 2
Opublikowano (edytowane)

Za to błyszczą ci wszyscy, co krzyczą że trzeba mieć legitymacje PO żeby samochodu nie odholowali.

11 minut temu, dddddddddddddddddd napisał:

Ale jakiś tępy POwski łom nie błysną inteligencją -  więc Platforma ma teraz duży  wizerunkowy problem .

Za to ty teraz błyśnij i powiedz, kto jest odpowiedzialny za ustawienie znaku.

Edytowane przez Elektryk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v