Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Ulman napisał:

Na poczatku lat 90 tych to Masa mieszkał w bloku i handlował walutą i kradzionymi samochodami a nie do żadnej mafii należał. Jakby on coś znaczył to już dawno dostał by zawału albo by go meteoryt zabił.

Taaa

A ty wiesz  lepiej  co robił  Masa  na początku lat 90-tych

xDxDxDxD

A ja słyszałem że to ,,Profesur  handlował walutą  za PRL,,

7 godzin temu, Ulman napisał:

Bo jak mieszkają w Warszawie to co maja fedrować?  Metro?:D Z reszta murarzy czy spawaczy też brakuje.  Murarz to zawód w którym można się rozwijac i dokształcać, mozna pracować dłużej, mozna miec własną  działalność a górnik to zawód ograniczony i bez przyszłości. 

Gdyby  nie ten ,,ograniczony i bez  przyszłości,, górnik  to byś  teraz  siedział  o  świecy  a nie na  internetach  brednie  wypisywał  :D 

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

A gdyby nie rolnicy to byś nie miał co jeść ,  a gdyby nie hutnicy to to,  a gdyby nie murarze to pstro,  a gdyby nie policjanci to tamto.  Jak ktoś napisał,  dużo jest potrzebnych zawodów,  dużo z nich jest ciężkich.  Poruszane były zarobki - a to w innych branżach niż górnictwo,  to na zachodzie nie zarabiają więcej? 

Ja tam jestem zdania,  że jak się praca nie podoba to można ją zmienić.  Dzięki miłościwie nam panującym bezrobocie jest tak niskie,  że można to zrobić bez problemu.  Wiadomo,  że trochę ponarzekac sobie można, baa nawet trzeba, bo lżej człowiekowi wtedy,  no ale kuźwa już bez przesady. Jak zawód jest taki zjebany,  to po ki uj go wykonujesz? Zmień na taki,  który będzie Ci odpowiadał. I to nie było konkretnie do Romana,  tylko ogólnie do wszelkiej maści narzekaczy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Taaa

A ty wiesz  lepiej  co robił  Masa  na początku lat 90-tych

xDxDxDxD

A ja słyszałem że to ,,Profesur  handlował walutą  za PRL,,

Gdyby  nie ten ,,ograniczony i bez  przyszłości,, górnik  to byś  teraz  siedział  o  świecy  a nie na  internetach  brednie  wypisywał  :D 

W latach 90 tych studiowałem w Warszawie więc to i owo się słyszało i widziało. To byli gwiazdorzy tamtych czasów bo kazdy wiedział że to niby mafia z Pruszkowa. Żaden cokolwiek znaczący gangster robił by takich pokazówek. To byli złodziejaszki którzy pokupili sobie ładne auta i dobre ciuchy. Z resztą, poczytaj sobie o tym a jak nie wierzysz to wejdż na jakies forum Pruszkowa i okolic to sobie poczytasz lub dopytasz. 

Górnikom az tyle zawdzięczam? O ja rzesz piernicze:D Niewiarygodne! Górnik uber alles!O.o 

Jest wiele krajów które nie maja wegla i jakoś maja prąd, nie są zacofani w rozwoju a my mamy może im jeszcze pomniki stawiać że raczą wegiel wydobywać? Chyba kpisz:D

Opublikowano

A oto typowy "wylot" po gwiazdkę generalską. Ktoś tu się z kimś na rozumy pozamieniał. Pomijając to że doświadczenie bojowe na poziomie "Call Of Duty", to już widzę jak afgańczycy wpadają w zachwyt na widok dowodzącej nimi kobiety. Przypominam że to w dalszym ciągu nie Teneryfa.
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1745732,1,kto-zostanie-dowodca-polskiej-misji-w-afganistanie.read
"Według naszych informacji MON promuje na dowódcę kontyngentu niedoświadczoną bojowo płk Agnieszkę Sochan, która przeszła przyspieszony awans za czasów ministra Macierewicza."

Gość marekfarmer
Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:

W latach 90 tych studiowałem w Warszawie więc to i owo się słyszało i widziało. To byli gwiazdorzy tamtych czasów bo kazdy wiedział że to niby mafia z Pruszkowa. Żaden cokolwiek znaczący gangster robił by takich pokazówek. To byli złodziejaszki którzy pokupili sobie ładne auta i dobre ciuchy. Z resztą, poczytaj sobie o tym a jak nie wierzysz to wejdż na jakies forum Pruszkowa i okolic to sobie poczytasz lub dopytasz. 

Górnikom az tyle zawdzięczam? O ja rzesz piernicze:D Niewiarygodne! Górnik uber alles!O.o 

Jest wiele krajów które nie maja wegla i jakoś maja prąd, nie są zacofani w rozwoju a my mamy może im jeszcze pomniki stawiać że raczą wegiel wydobywać? Chyba kpisz:D

To nie zmiania faktu  że  uczestniczył w spotkaniach z  POlitykami 

Cela +  Ciąg  dalszy

https://wiadomosci.wp.pl/akcja-cba-byly-minister-sprawiedliwosci-zatrzymany-6242482551904385a

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Ja wierze w doniesienia   RMF FM 

,,Profesur,,  Co  innego mówi  a co  innego  robi  co pokazał  nie raz  i nie dwa  :) 

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

rmf to niemiecka radiostacja :D:D:D,

marus gdybys wstawal wczesnie to przy sniadaniu po 7 w tvp-info mowili ze donek chodzi i placze po brukseli, naprawde dziennikarzyna mowil ze placze. a gdybys nie chodzil spac wczesnie to bys sie dowiedzial ze maz mizerii[takiej co z ogorkow sie robi]  jest na liscie agentow macierewicza.

Opublikowano
14 godzin temu, Ulman napisał:

no i hujaszka partyjnego mamy oto przyszłość polski pzpr i wszystko w temacie  jak załatwiłeś szkołę średnią  dlatego ORMO po ciebie nie przyszło żebyś jebał w górnictwie wojska też w górnictwie nie odrabiałeś 

10 godzin temu, zetorki12 napisał:

Najlepsze źródło wiedzy o Niemczech i Europie. Analizy, raporty, prognozy. Czytaj newsy i oglądaj widea. Śledź na bieżąco wiadomości z Niemiec i Europy.

dojsze vele 

http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/572800,donald-tusk-o-porozumieniu-polski-z-z-ke.html

http://wmeritum.pl/tusk-rozpowiada-brukseli-ze-boi-sie-aresztowania-byly-premier-komentuje-doniesienia-dziennikarzy/230564

http://www.rp.pl/Polityka/180419351-PiS-mnie-aresztuje-Donald-Tusk-komentuje-relacje-z-Brukseli.html

itp

odpisz mi proszę po co te całe onety wp i inne niemieckie strony co tam robią przecież Niemiec podaje i jak domino po co tam pisarze autorzy kopij wklej ???

• Like 1
Opublikowano
Ulman - roman ma upośledzenie niektórych funkcji poznawczo komunikatywnych. Sam pisał. W normalnej sytuacji jest to przyczynek do większej pracy nad sobą a w przypadku rodziny - do pracy nad dzieckiem. Taka rechabilitacja. Coś jednak nie zagrało. W każdym razie musisz się domyślić..
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Sądząc po zaroście , to właśnie zakończył dłuższy ciąg .:D W filiżance pewno lekarstwo 9_9 .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

zydów nie wsadzamy , ale jakby coś to umowa z ruskimi na gaz jest aktualna......

zydki się w Polsce umacniają .Dziś uroczysta sesja rady miasta Warszawy na której honorowe obywatelstwo Warszawy nadają kolejnym zydom. Jeszcze tylko ordery Orła Białego i potem prosta droga do kanonizacji. Jak zwykle zydy kamuflują znienawidzoną gwiazdę dawida zamieniając na żółtą gwiazdę z żonkila. Zyd to zyd.

Ulmanku, dopiero teraz ci odpowiem. Helene Birenbaum -zydowska pisarka , wprost mówi dziś o narodzie zydowskim w Polsce. Czy wg ciebie izrael posiadający własne państwo to nie naród ?  Czy Nataniahu i Anna Azari reprezentuje naród czy zydopodobną zbieraninę?

maxresdefaultiuyg.jpg

• Like 1
Opublikowano

Naród w sensie grupy etnicznej? Czy też zintegrowana grupa kulturowo i obszarowo? Tu nie chodzi o naród i zajmowanie przez niego określanego granicami państwa np. Izrael.

Gość marekfarmer
Opublikowano

,,Profesura,,  na  kartoflach  wywieźli 

xDxDxD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v