Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, że można np tanio idzie kupić mf na wypsie z półbiegami ehr itp, tylko, że będzie 10 lat starszy przebieg kilkukrotnie większy no i ewentualny koszt naprawy większy o jedno 0.

Wiadoma sprawa jeden szuka ruska na parę ha drugi szuka germańca. To już każdego indywidualna sprawa.

To chyba z każdą mszyną na af tak miałem, że co bym nie kupił to mogłeś kupić lepsze zachodnie itp. Tak samo z rekordem czy sampkiem też było. A rekord jak doszykowany pomimo swojego wieku i setek ha za sobą potrafi miło i bezawaryjnie kłaść kolejne ha. Gdize na af twierdzili, że się nie da.

Tak samo rusek praktycznie sam walczył przez cały rok i miał 3 awarie.

1 to spalona żarówka. niech będzie 10zł

2 przeciek na miedzianej uszczelce  50gr

3 pompa wspomagania po 18latach zaczęła szwankować koszt nowej 90zł i parę min roboty

Więc nie jest to chyba jakoś bardzo awaryjny sprzęt jak na ten wiek i przepracowane godziny.

Opublikowano

No wiesz wajchotronik i bez klimy, ale tragedii to nie ma jest dość cicho w zimę ciepło (w lato też ciepło) wspomaganie, przekaźnik bez sprzęgła podnośik dość wygodny nie ma co narzekać. W zetorze lepiej, bo ma klimę, lepszy fotel  i skrzynie synchro, jest ciszej trochę. Ale cena 2x taka i spalanie większe.

Opublikowano

Ale co ja mam wam udowadniać? Kupiłem go na 8ha był wtedy przepaścią po przesiadce z c-360. Dzięki niemu zwiększyłem areał kilkukrotnie ciągnik tani w utrzymaniu mocny z śmieśnie małym spalaniem jak na swoją robotę. Za tą cenę nie było wtedy wyboru a o zachodzie za 100tyś nikt nie marzył  na takim areale.

Opublikowano

To jego sprawa za ile wystawił, kazdy ma swój rozum, jak ktos stwierdzi że za drogo ceni to poprostu go nie kupi tylko będzie szukał dalej. W tym przypadku Czesio ryzykuje tylko 20 zł które dał na ogłoszenie na olx

• Like 1
Opublikowano

Oj 30zł poszło w ogłoszenie... Ale spokojnie jeszcze mnie stać..

No skoro dla Ciebie w mtz jest jak w c-360 to współczuje jakiego miałeś mtz..

Ja miałem wiele 360 , 3p po remontach z mostami od zetorów itp  miedzy tym a ruskie jest przepaść. Tutaj jest 5x ciszej i wygodniej. oczywiście mówie o dobrej kabinie szczelnej z org matą na podłodze i skrzyni w dobrej kondycji. (jak skrzynia z odkręconym atakiem chodzi i łożyska bez kulek to będzie głośno)

Opublikowano
14 minut temu, Uziu92 napisał:

za duzo wódki i takie to skutki :D Jak go sprzedasz to nic innego jak c 360 nie kupuj :D

Za tą cenę to trochę poczeka chyba że z ceny sporo zejdzie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v