Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widzę teraz , ale podejrzewam że to co kiedyś widziałem . Zwykły licznik rowerowy , tylko dołożone coś tam było .

Opublikowano
9 godzin temu, Bananek napisał:

warte w mojej prasie. ale dac tyle za pas transmisyjny to trzeba nie miec we lbie. ja prace 50gr za kilogram pasa na kopalni zwirowni i tne go na taka szerokosc i dlugosc jak mi pasuje. potem rozrywam grubosc na dwa, kleje go na prasie zamiast wydawac na drogie spinki i pracuje bezawaryjnie juz trzeci sezon. wczesnoej uzywalem spinek to myslalem, ze osiwieje.

8 godzin temu, 123kom napisał:

Kupiłem na wiosnę od tego gościa komplet pasów do varianta 280 i nic się z nimi na razie nie dzieje. Także polecam.

Dziękuję za info.

Opublikowano

new hollanda 648 w ok. 20 tys kupisz w super stanie  ze o pasy sie nie bedziesz martwił. Ja kupilem swoją 6 lat temu ale cena była w tedy na tyle atrakcyjna ze od razu wszystkie pasy nowe kupiłem i do dzisiaj mam spokój (kosztowało to 4 tys zł).

Opublikowano

Tu nie chodzi o żadne zazdroszczenie, chodzi o to że w niedalekiej przyszłośći myśle też o większym ciągniku i nie chcę potem szukać belarki z nożami i rotorem.

Poza tym  wiem że noże to już za dużo i po prostu nie będe ich używał. 

Opublikowano (edytowane)

No ale taka prawda, jeżeli nie używa sie noży to rotor w prasie jest do ch*ja, tylko niepotrzebnie moc zużywa a korzyści są znikome jeżeli w ogóle jakiekolwiek są...

No i chyba to jest jedyne sensowne uzasadnienie, żeby sąsiedzi mieli na co patrzeć... o.O

Edytowane przez ACoCieTo
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, ACoCieTo napisał:

No ale taka prawda, jeżeli nie używa sie noży to rotor w prasie jest do ch*ja, tylko niepotrzebnie moc zużywa a korzyści są znikome jeżeli w ogóle jakiekolwiek są...

No i chyba to jest jedyne sensowne uzasadnienie, żeby sąsiedzi mieli na co patrzeć... o.O

rotor dużo pomaga w pobieraniu masy do komory ;) tylko dzięki rotorowi prasy uzyskują wysoką wydajność ;) a myślisz że po co są prasy z rotorem bez noży ? tak dla jaj ?

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano
44 minuty temu, ACoCieTo napisał:

Już mówiłem, szukam prasy w bogatym wyposażeniu ze względu na to że jak będzie wiekszy koń to żeby prasy na nowo nie szukać. 

I nie wyobrażam sobie prasy bez rotoru, a noże jak będą to mi nie szkodzi bo nie będę ich używał narazie. 

Szukam opinii czy warto zakupić dany model które podałem wyżej a uzyskuje krytykujące odpowiedzi po co to po co tamto... 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 18.07.2018 o 23:23, farmtrac8244 napisał:

17 godzin temu, Thomas2135 napisał:

5 lat minęło i papa. W tle drugie guano.

https://www.olx.pl/oferta/ursus-11024-stan-bardzo-dobry-CID757-IDmCGQy.html

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-traktor-ursus-11024-jak-nowy-okazja-CID757-IDweFpT.html

Chyba we 3 wykombinowali ten interes.

Edytowane przez C385Owner
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v