Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtrace się trochę ostatnio polecaliście mi same ze proste ciągniki i powiem że dziś byłem oglądać Explorera II i zdecydowalismy się go kupić 

Opublikowano
7 minut temu, MarcinNH napisał:

Wtrace się trochę ostatnio polecaliście mi same ze proste ciągniki i powiem że dziś byłem oglądać Explorera II i zdecydowalismy się go kupić 

Gratuluję, niech się sprawuje. Daleko od domu kupiłeś, drogi taki sprzęt, który rok?

Gość konteno
Opublikowano

to nawet wsześniej nie zauważyłem żeby się chwalił że ma takie cóś 

Opublikowano
5 godzin temu, Mikruss napisał:

Someca to fiat/laverda.

Nawet w ogłoszeniu to napisał.. 

Dostanie się u Was do czegoś takiego części? Nie chodzi mi o przeszukiwanie netu i zastanawianie się czy pasuje czy nie,  tylko pójście do sklepu i kupno? 

Opublikowano

Come 1965, the year in which the "15" series was launched, SOMECA was only manufacturing licensed Fiat Trattori models. FIAT had always been SOMECA’s majority shareholder and, in 1983, integrated the company into its agricultural subsidiary FiatAgri, which became Fiat New Holland in 1993 before becoming Fiat CNH Global, as it is currently known.

SOMECA w latach 60-tych został przejęty przez koncern FIAT i w ramach przekształceń należy jako marka obecnie do koncernu CNH

Opublikowano
48 minut temu, DzikiSimental25 napisał:

Daj sobie spokój z takimi wynalazkami. Cena kusi ale z czego to musi być zrobione skoro tyle kosztuje nowe...ktoś tu parę dni temu dodał zdjęcie podobnego produktu gdzie już się rama gnie. Jak chcesz kupić coś w takich cenach to szukaj używki z zachodu.

Ja mam do sprzedania coś takiego... https://sprzedajemy.pl/rozrzutnik-obornika-rolland-krynki-2-e30984-nr52457322

Ogólnie w tej cenie jest już spory wybór ciekawych i wartych zainteresowania rozrzutników.

• Thanks 1
Opublikowano

3 lata temu znajomy wziął z igametu 4.5 to owego bo niski to i do tunelu foliowego może być i pojechał do lasu i załadował około 5 m dęba i przejezdne przez rower to rama strzeliła na pułsyntetyk. To gównolit jest

Opublikowano

@bratrolnika trochę ponad 40 tys. Wziąłem jeszcze od tego chłopa gruber lemken 2.5 m za 3 tys . 80 km od domu 

Opublikowano
15 minut temu, MarcinNH napisał:

@bratrolnika trochę ponad 40 tys. Wziąłem jeszcze od tego chłopa gruber lemken 2.5 m za 3 tys . 80 km od domu 

Marcin to ten co był z pługiem na zdj w ogłoszeniu? Gratulóje nabytku. Laweta czy na kołach powrót? 

Opublikowano

Tak to ten co był z plugiem, laweta bo ten gruber daleko do tylu wystawal a na trasie duży ruch jeszcze nieszczęście jakbym o kogoś zachaczyl przez miasto albo gdzies. Przywiózł w cenie 

Opublikowano
2 godziny temu, DzikiSimental25 napisał:

@extrabyk z jakim traktorem współpracował ten rozrzutnik ?

MF-698 (88KM) MF-290 (75KM) ale nawet Deutz 6006 (62KM) sobie z tym radził bez problemu. Wszystkie z tych trzech bez przedniego napędu tylko Deutz chodził na bliźniakach. Duża średnica kół więc lekko idzie a pojedyncza oś nie stawia takich oporów przy nawrotach jak tandem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v