Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, jak w rozsiewaczach, ale w kombajnach Fortschritt blacha jest trudnospawalna. Cienka, dość twarda i trwała, ale pod  migomatem płynie jak woda, a doświadczenie w spawaniu mam.

Opublikowano

Macie pachy jak c-330 ma to ciągnąć ,małe dwie skibki z uni problem ,a co dopiero taki pług ,do c-360 raczej

Opublikowano

Dobrze że nie bierzesz tego do siebie , ale tak na serio zgadałem się z człowiekiem z pod Siedlec co jeździ dużo po polsce i spotyka się najczęściej z rolnikami i twierdzi że w tamtych okolicach to zawsze jakieś nieprzyjemne sytuacje , zresztą nie tylko ten jeden facet tak twierdzi

Opublikowano
https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-do-wapna-i-nawozu-CID757-IDsFFNf.html-a tego oglądałeś niby stan bdb. Robiłem podobnym 9-tonowym lekko się jeździło super rozrzucał ,ten ma akurat koła nie od siebie mają być wyższe i o wiele wiele..... szersze
Opublikowano

@camry, no za daleko , szukam coś w komplecie i jeszcze jeżdżącego  aby sezon się przebujać...  ;) a jakie powinny być koła?? bo w kilku w necie widziałem to sa własnie takie...

@jahooo, no mam kombajn, t088 i jakos się wszystko spawało... i migomatem i elektryczną ;)

Opublikowano
6 godzin temu, Marecki2922 napisał:

Dobrze że nie bierzesz tego do siebie , ale tak na serio zgadałem się z człowiekiem z pod Siedlec co jeździ dużo po polsce i spotyka się najczęściej z rolnikami i twierdzi że w tamtych okolicach to zawsze jakieś nieprzyjemne sytuacje , zresztą nie tylko ten jeden facet tak twierdzi

Co tam w Polsce...jak byłem kiedyś na robotach w Londynie to czasem w rozmowach kto skąd jest nie opacznie mówiłem,że powiat sokólski...no i w mordę nie dostałem ale nie raz widać było, że rozmówcy mieli na to ochotę :D a do siebie nie biorę bo dystans mam do siebie i lubię to u innych bo lepiej z siebie nawzajem pożartować niż się złościć czy obrażać za byle co...wystarczy,że politycy do spółki z dziennikarzami podzielili nas Polaków.

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano

Nie wiem co to za model. Patrząc po wieżyczce bardzo stary pewnie początek lat 60. Co do odkladnic lemieszy i płóz wszystko można dorobić w rozsądnej jakości ważne żeby obrót działał. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v