Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, kolo11 napisał:

powody sprzedaży tego c380 mogą być dwa albo cos się psuje a dealer ma to gdzies i gość po prostu cche spraedac dla swietego spokoju

albo nie przemyslana inwestycja a teraz brakuje pieniadzy na inne rzeczy.

w moim stronach już 2 sprzedalo ciągniki około 3-5 letnie bo swinie poszly w dol a banki o kredyty wolaja.

Niestety nie każdy mierzy sily na zamiary

Opublikowano
28 minut temu, prowpek napisał:

powody sprzedaży tego c380 mogą być dwa albo cos się psuje a dealer ma to gdzies i gość po prostu cche spraedac dla swietego spokoju

albo nie przemyslana inwestycja a teraz brakuje pieniadzy na inne rzeczy.

w moim stronach już 2 sprzedalo ciągniki około 3-5 letnie bo swinie poszly w dol a banki o kredyty wolaja.

Niestety nie każdy mierzy sily na zamiary

Przeinwestowanie to sie  nazywa programy były to łapali teraz takie są tego skutki.

Opublikowano
14 godzin temu, jahooo napisał:

https://sprzedajemy.pl/przyczepa-d50-swidniki-2-e30984-nr53949000

ciekawe, czy z papierami. w tej cenie z papierami to sam bym się zastanawiał, przydała by mi się na żniwa

szału nie ma, pod koniec roku było kilka do 6tys. lepiej wyglądających

tu ma dużo przyczep, może warto zrobić sobie wycieczkę https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-6-tonowa-d-50-platforma-do-bel-transport-CID757-IDqVTZB.html#8620cf516c

Opublikowano

To jest w Miastkowie Kościelnym, czy tam Starym Miastkowie, niema z nim żadnego targowania, chcesz to bierz nie to spier.... I mam dużo ale samych gratów, a jak coś ma lepszego to ceni że ho ho. I ma ogłoszenia wystawione na Garwolin, na Stary Miastków, na Oziemkówkę, i na Miastków Kościelny. 

Opublikowano
57 minut temu, tobi866 napisał:

To jest w Miastkowie Kościelnym, czy tam Starym Miastkowie, niema z nim żadnego targowania, chcesz to bierz nie to spier.... I mam dużo ale samych gratów, a jak coś ma lepszego to ceni że ho ho. I ma ogłoszenia wystawione na Garwolin, na Stary Miastków, na Oziemkówkę, i na Miastków Kościelny. 

Byłem,oglądałem co tam ma jak wracałem z innego miejsca. Akurat szukam czegoś do bel i miał jak to powiedział niemke nic nie robiona do bel,osie kwadratowe cieniutkie,a koła wg niego super "balonówki" i jak oglądałem a tam z ruskiej przyczepy 4,5tonowej opony. Jest na aukcjach pewnie jeszcze to koło 8 chciał. A te d 50 to albo brak burt albo podłogi albo ramy. Cena na olx np 3900 a na miejscu powie 4000 bo myśli że ktoś kupi

Opublikowano
37 minut temu, mate12345 napisał:

Zmieniał ktoś może w ursusach serii (45,53,57/14) siedzenie? Bo jest coś takiego https://www.olx.pl/oferta/ursus-siedzenie-dwudzielne-c-360-CID757-IDmG932.html#6de4a02962 tylko jest strasznie nie wygodne, i całe popękane. Chodzi mi o to czy bez przerabiania na takich prowadnicach jak te dostanę coś innego?

to jest hit grene, ciagle w promocjixD ja uzywam takie w 330 i 355 i lepsze jest niz to co bylo fabrycznie hehe

Opublikowano (edytowane)

Byłem u niego, niedaleko mnie mieszka. Ładnych parę   lat handluję częściami i sprzętem. Nie słyszałem złych opini o nim.

Edytowane przez tomek73
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v