Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na jakim portalu teraz najlepiej wystawić ciągnik na sprzedaż?

Wystawiasz za 30 zł na 14 dni na otomoto i w pakiecie masz dodatkowo wystawione na allegro i olx.

Chyba że chcesz za darmo to właśnie sprzedajemy.pl

Edytowane przez knox777
Opublikowano

Wystawiasz za 30 zł na 14 dni na otomoto i w pakiecie masz dodatkowo wystawione na allegro i olx.

Chyba że chcesz za darmo to właśnie sprzedajemy.pl

a nie wiesz czy w pakiecie otomoto olx jest na 14 czy 30 dni? Bo sam olx jest na 30 dni za 20 zł.

pytam bo chce traktor wystawić na sprzedaż i patrze jak najlepiej.

Z drugiej strony każdy i tak teraz szuka na olx, to czy warto kombinować!

wzmocniony c385

możesz podać przykład z jakiegoś sklepu?

Opublikowano

Zmieniając C-360 na LTZ niewiele zyskasz poza przednim napędem i komfortową  kabiną. Jeśli chcesz coś naprawdę mocniejszego, to MTZ, z dużą kabiną i przednim napędem.

Opublikowano

a nie wiesz czy w pakiecie otomoto olx jest na 14 czy 30 dni? Bo sam olx jest na 30 dni za 20 zł.

możesz podać przykład z jakiegoś sklepu?

dokładnie taki jak kolega niżej podał, daje radę przy 113 z pługiem 4 i agregatami  ;)

Opublikowano

Raczej też na 14  dni a dokładniej mogę Ci powiedzieć 4 kwietnia jak wygaśnie ogłoszenie na otomoto.

Opublikowano

@izydor mam takie w rozrzutniku czarna białostocka i jestem zadowolony. Mam je już 4 lata jak dobrze pamiętam. A ze rozrzutnik dużo chodzi po asfalcie to spokojnie mogę je polecić. Trochę gorzej jest jak w trakcie wywózki pada deszcz i obornik na polu rozmięknie to w tedy jest jazda bokiem ale ogólnie polecam. A do przyczepy jak najbardziej. Ja mam 315/70/R16 jakoś tak musiałbym sprawdzić.

Opublikowano

Jeśli kogoś ciekawi ile zarabiają dilerzy Belarusa

http://olx.by/obyavlenie/traktor-mtz-92p-belarus-92p-novyy-nedorogo-ID4u6of.html#e88009514e

cena 295 milionów rubli czyli uwaga zawrotne 55 tys złotych podobny w Polsce to 90-100 tys złotych

Gdyby się odważyć i pojechać to nie warto używanych kupować

A jak myślisz czemu np stara kopaczka kosztuje na Ukrainie 5tys zł na nasze? Polscy celnicy tyle kasują ich przy wwozie więc pewnie i oni kasują przy wywozie 

Opublikowano

Koledzy pomożecie znaleźć link do ogłszenia? Chodzi mi o firmę, która robi ślimakowe wałki rozrzucające do adapteru Czarna Białostocka. Ktoś kiedyś podawał, ale w tel znaleźć nie mogę, musiałbym komp włączyć. Podobno produkuje je Akmet z Wrześni. Ciekawi mnie czy jeszcze je sprzedają i po ile. Nowy na kątownikach prawie 300 zł, ale to się u mnie nie sprawdzi.

Opublikowano

Panowie ma ktoś takie laczki w przyczepie, jak to się sprawdza w transporcie, bo w polu myślę że bez problemu ?

http://olx.pl/oferta/kola-do-przyczepy-rolniczej-CID757-ID6BpdF.html#f728d83e9f

Kolo pisze, że do Cyklopa też ale nie jestem pewien czy piasta i otwory pasują. Z tego co mam u siebie to koła Cyklop=Bizon=RCW ?? Pieniądz śmieszny tyle, że Tubeless to na swoim podwórku idzie kapcia zrobić ??

Opublikowano

Panowie ma ktoś takie laczki w przyczepie, jak to się sprawdza w transporcie, bo w polu myślę że bez problemu ?

http://olx.pl/oferta/kola-do-przyczepy-rolniczej-CID757-ID6BpdF.html#f728d83e9f

Mam  podobne  w rozrzutniku i lawetce  do  słomy , są  ok  , ale  szukaj  z  oznaczeniem  R15 C lub R16 C.

Wazna  jest  ta  literka  C, bo oznacza że  opona  jest  wzmocniona [ ciężarowa ]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v