Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

ale że o co chodzi???

2000tyś jak coś warte 150zł i można kupić za 150zł, szukają głupich nawet jak jeden się trafi to spory zarobek no i niby kup teraz nie wiąże ale jak byś kupił to można potem zwrócić ale kto wie odeszlesz i powie ze uszkodzony.i kasy nie zwróci, ale ogólnie dziwna sprawa.

Edytowane przez Gość
  • AgroTeam
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-zaczepiany-hardi-tzy-1500l-18m-sterownik-amazone-rau-CID757-IDzHZFU.html Może ktoś chętny na Czeskiego hardiego ;)

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, mmarcinn001 napisał:

ale to 400 pewnie za szt i nie dał bym tyle, nie ze jestem skąpy, za 450 można mieć 315/45/22,5 brigstone napędowe z felgą a taką szerokościo to na suchym piachu się utopisz z 5 tonami.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ale 225 zakopiesz się wszędzie w gruncie małą d47 ja raz wsypałem trochę piasku i mam 315 i koło od tira, bardzo mocne na twarde drogi, ale na grunt do niczego a jeszcze ta szerokość i dlatego ten człowiek sprzedaje za 400 4szt ale na zapas i na asfalt może być ale jak zjedziesz na pole pod kombajn na piachach to po osie jedynie dla felg 9" może by oponę szerszą dokupił.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ja nie podważam twojego zdania, bo również sądzę że to nie do takiej d47 te koła, może jakiś mały wózek do dwóch ton ładowności, albo jakaś Ślęza, tyle że mowie ze cena 400zl dotyczy czterech sztuk wg opisu. W sumie daleko nie mam, ale nawet do moich bieda-wywrotek to te koła za słabe będą....

Opublikowano
16 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja nie podważam twojego zdania, bo również sądzę że to nie do takiej d47 te koła, może jakiś mały wózek do dwóch ton ładowności, albo jakaś Ślęza, tyle że mowie ze cena 400zl dotyczy czterech sztuk wg opisu. W sumie daleko nie mam, ale nawet do moich bieda-wywrotek to te koła za słabe będą....

Ale i tak cena warta zakupu.

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, mmarcinn001 napisał:

jak szukałem to nic nie było :(

sama nowa obręcz pronarowska to przynajmniej 160zł, opona 235/65 też śmieszny koszt
jeśli komuś zależy na mocniejszej gumie to można szaleć i zakładać chociażby 285/65 czy 9.00 lub 12.00 jak przy ruskim rozrzutniku

dobra alternatywa dla podorywkowego czy klasycznej talerzówki

https://www.olx.pl/oferta/brona-talerzowa-CID757-IDzIsHj.html#1207e59bc4

Edytowane przez izydor6280
Opublikowano

Po ile u Was złom chodzi? Dziś zachodzili Sąsiedzi z jakimś typkiem co to we wsi złom bierze i chcą stary sołecki sprzęt opierniczyc i zastanawiam sie, czy przy okazji nie pozbyć się wszystkiego z podwórka. Sami tną i ładują, nie wiem jak z wagą, ale mam swoją nieduża w razie czego. Z tego co wyceniał ten sołecki złom, to dają w granicach 70-80gr.

Opublikowano

drobnica 60 gr średni 70 gr gruby 80 gr  jakieś dwa tygodnie temu po tyle wywoziłem  

Opublikowano
19 minut temu, daron64 napisał:

Po ile u Was złom chodzi? Dziś zachodzili Sąsiedzi z jakimś typkiem co to we wsi złom bierze i chcą stary sołecki sprzęt opierniczyc i zastanawiam sie, czy przy okazji nie pozbyć się wszystkiego z podwórka. Sami tną i ładują, nie wiem jak z wagą, ale mam swoją nieduża w razie czego. Z tego co wyceniał ten sołecki złom, to dają w granicach 70-80gr.

Goń szmaciarzy. Jak masz coś sprzedać to sam ładuj na przyczepę i wieź na skup. 

Opublikowano
21 minut temu, daron64 napisał:

Za starą ośkę od rozrzutnika bez opon dałem dziś okazyjnie 350zl, waży z 200kg, zastanów się czy stać cię żeby te rzeczy które są jeszcze coś warte oddać po 70gr/kg

Opublikowano (edytowane)

mam sprzedania rozrzutnik dwuosiowy przerobiony na przyczepkę(wyjęte łańcuchy, wyjęte tryby, bez adaptera). 3 opony prawie nowe, jedna trochę starsza ale jeszcze do jazdy.Pytanie ile jest to warte?

Edytowane przez michal12301
Opublikowano
44 minuty temu, bratrolnika napisał:

Za starą ośkę od rozrzutnika bez opon dałem dziś okazyjnie 350zl, waży z 200kg, zastanów się czy stać cię żeby te rzeczy które są jeszcze coś warte oddać po 70gr/kg

Nie no takie rzeczy jak ośki, koła itp to nie. Ale stary pokrzywiony ug3, stary ryski 2, stary dziurawy poznaniak, jakieś stare połamane, powyginane pola od bron, dziurawe beczki itp. No i plus od uja typowego złomu po porządkach w garażu.

46 minut temu, Thomas2135 napisał:

Goń szmaciarzy. Jak masz coś sprzedać to sam ładuj na przyczepę i wieź na skup. 

Nie mam przyczepki do auta, a najbliższy skup 30km od domu :/

Opublikowano

Żeby kiedyś poza złomem nie zniknęło nic więcej z podwórka. Szacowanie wagi to pewnie na oko. Ostatnio jeździli za złomem. Przyjechali starym mondeło z przyczepką a w środku uwaga 4 kolesi do zbierania złomu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v