Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam panowie się czepiacie, opony na 80-90% jak to u handlarzy, obciaznik z przodu jest i to nowy i odnowiony wizualnie. Normalnie ciągnik Marzenie a wy wybrzydzacie 😜

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

po malowaniu przednich felg jestem w stanie wywnioskować wiele na temat tego remontu....

a i tylne nie lepsze ps zapomniałem dodać szyderczy :D do tego posta

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

Jak myślicie przy ilu belach ta przyczepa się złoży w literę U ? https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-do-bel-siana-platforma-super-stan-CID757-IDzA543.html#ffce56f8e7

licytujemy 31 bel... sianokiszonki po raz pierwszy. W koncu SUPER STAN

chociaz tam wyglada jak by byly 4. 2 wzdluz wozkow jezdnych i dwa boczne sa ale chyba troche za delikatne to jak by jeszcze moze cos miala podspawane na srodku pomiedzy osiami do usztywnienia. a nawet jesli sie nie zlozy to na tych oponkach od dostawczaka w miekkiej torfie to raczej nie zbyt podola...

Edytowane przez adrian2
poprawka
Opublikowano

przy takiej długości to tylko i wyłącznie kratownica na ramie, sąsiad też kiedyś taki pomysł miał, rozcięli rozrzutnik, przedłużyli, stało to parę miesięcy przy drodze z tabliczką sprzedam, dalszy sąsiad pożyczył do wożenia kostek słomy i przy którejś warstwie zaczęła się składać na środku-wcale nie było za wysoko...

1 godzinę temu, daron64 napisał:

Pamiętacie ramę od rozrzutnika za ~3k zł? Dla odmiany

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-1-osiowa-CID757-IDzv02S.html

tą słynną ramę ostatnio gość ponownie wystawił, tym razem za normalną cenę, chyba 1300zł było

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

U ojca jest taka ale ma całą ramkę z baraka,długość chyba lekko ponad 7m. Wcześniej była u wujka to siano w kostkach wozilismy to na full się kładło i jeszcze na górę ile wejdzie, u ojca tak samo się robi. Opony ma samochodówki założone i po różnych terenach się jeździło podmokłe i suche, jedynie co można było zrobić to ją zatopić ale nigdy nie zauważyłem żeby się wygięła na środku, no ale to tylko siano. Nigdzie też nie jest wzmacniana,jak buda rozebrana była tak tylko podłoga nowa wstawiona i jazda. Zdjęcie nawet mam w galerii

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie tekstu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v