Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

I w zimę na zgaszonym silniku nie zamarznie bo sobie webasto cyknie i w jajka będzie miał ciepełko. A tak na poważnie to po fotkach ok bo pewnie malowanki było. Jeżeli mechanicznie ok to fajny traktorek według mojej myśli. 3p to dziad przynim. 

@Agresta twoje ziemniaki ktoś na obiad wszamał😆😆😁

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie posta
Opublikowano (edytowane)

Duża ilość skrobi mają,jak byś chleb mąką zagryzal.Bardziej mi się wydaję ze to takie przemysłowy,przynajmniej ja z takimi miałem styczność

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

A jadł ktoś fioletowe ziemniaki, smaczne to?

ja kiedyś zjadłem zielonego,to się potem fioletowy zrobiłem ,ale to się chyba nie liczy ? 😉

• Haha 2
Opublikowano
26 minut temu, stempos1980 napisał:

I w zimę na zgaszonym silniku nie zamarznie bo sobie webasto cyknie i w jajka będzie miał ciepełko. A tak na poważnie to po fotkach ok bo pewnie malowanki było. Jeżeli mechanicznie ok to fajny traktorek według mojej myśli. 3p to dziad przynim. 

z tego co wyczytałem to ma rewers i porządny skręt mają także myślę że ciągnik praktycznie do wszystkich lekkich prac od koszenia do rozsiewania nawozu a nawet z turem by fajnie polatał

Opublikowano
4 minuty temu, Fendt308lsa napisał:

Zamiast szukać następcy na 3p lepiej kupuj pług 4 skibowy do zetora i udowodnij nam wszystkim prawdziwe oblicze zetora potwora :D

ty sie nie boi ;) jak sie trafi to bedzie albo 3x50 albo 4 skibowy ;) chyba że nic ciekawego nie bedzie to sie kupi co bedzie w dobrym stanie i w odpowiedniej cenie :)

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Jak ciągnik budżetowy to i przyczepa budżetowa 

jak ciągnik budżetowy to i hydraulika też , inżyniery i księgowe z wydatkiem pomp i ciśnieniem tam nie świrowali

Edytowane przez konteno
Opublikowano

Rolnik7343 napisał:

26 minut temu, stempos1980 napisał:

z tego co wyczytałem to ma rewers i porządny skręt mają także myślę że ciągnik praktycznie do wszystkich lekkich prac od koszenia do rozsiewania nawozu a nawet z turem by fajnie polatał

to sa bardzo fajne ciagniki. zastanawia mnie to webasto (jak mowi jeden moj znajomy "dewasto"). to silnik chlodzony powietrzem. co niby to webasto ma grzac? tylko pwietrze? ja mialem ciut wiekszego z tych trojaczkow to nie moglem zjego slowa powiedziec.

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, mmarcinn001 napisał:

Za 12,5tys dostaje sie przyczepę tylko z górnym otwieraniem i burtą 50. Dodatkowo bez sypu na zboże w tylnej burcie. 

Zresztą ta przyczepa stoi w ogłoszeniach od sierpnia, więc cena jednak za wysoka.

mówisz o tej za 16 używanej, czy nowej ze Skierniewic???

przeczytaj aukcję poniżej, i tam jest wyraźnie napisane że za 12500 tak jak na zdjęciach, za 10500 bez drugiej burty i z tradycyjnym otwieraniem

ogólnie gość robi te przyczepy cały czas, więc aukcji nie zmienia, nawet kolega @Theprzemo205 ma od niego

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-trzy-strony-jednoosiowa-CID757-IDgVuT7.html#5fb031d31c

ogólnie ładne przyczepki robi, ale tak jak mówisz, trochę za drogo, choć może z drugiej strony to dobrze, bo wtedy moich by nikt nie kupił

10 godzin temu, Agrest napisał:

A jadł ktoś fioletowe ziemniaki, smaczne to?

z denaturą jak zwykłe ukręcisz to to samo bę😋dzie

Edytowane przez bratrolnika
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v