Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, jahooo napisał:

Na fotkach już widać, że byle jak pryśnięty na głęboką rdzę, zwłaszcza na profilach kabiny

No ja nie widziałem zdjęć bo facet dzwonił do mnie bo mam Zetora ogłoszonego i w rozliczeniu miała być 912... Miała być zrobiona 

Drugi raz już się nacialem, wcześniej przez dzień ciągnik zamiast 912 z 86 roku za 17 tys zrobił się 385 z 78 za 20 tys :o Nie rozumiem takich ludzi

31 minut temu, kopin napisał:

no widzisz a faktycznie wygląda ładnie

dlatego  też nie można tak daleko jeżdzić za klamotami tylko w odległości do 50 km

Opublikowano
22 minuty temu, szymon09875 napisał:

No ja nie widziałem zdjęć bo facet dzwonił do mnie bo mam Zetora ogłoszonego i w rozliczeniu miała być 912... Miała być zrobiona 

Drugi raz już się nacialem, wcześniej przez dzień ciągnik zamiast 912 z 86 roku za 17 tys zrobił się 385 z 78 za 20 tys :o Nie rozumiem takich ludzi

A co mu za zetora chciałeś oddać że taki kit ci chciał wcisnąć

Opublikowano
3 godziny temu, farmtrac8244 napisał:

Nigdy bym tyle nie dał za ciągnik klasy 50 km nie ważne czy to nowy czy używany. 

za zachodni nowy bez przodka o porównywalnej mocy w tym czasie z tego roku musiałbyś zapłacić sporo więcej a że dziś mocniejsze z tego rocznika są tanie to znaczy że się pomimo że nie zepsute to dla zachodnich rolników już sie zużyły i straciły na wartości

Opublikowano

kiedys pytałem o zwolnice planetarne , czy ktoś kojarzy w jakich maszynach i w jakich mostach  sa planetarne o przeciwnym kierunku obrotów półosi i kół 

? oglądałem ten film 

chodzi mi o most zetora  z 3:35 5:45i  8:30  , ma ktoś rysunki złożeniowe tego mostu?

Opublikowano

nie mam więc nie powiem na swoim przykładzie ,ale 15 km ode mnie jest Korbanek ze swoimi Clasami  i jakoś w okolicy szału nie ma,czasem pojedynczy traktor,znajomy miał ale sprzedał bo twierdził że cieknie wszędzie jak z Belarusa

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, soltys48 napisał:

Taka na oryginalnych butach kupiłem za ok 3 tyś 

Gdzie ty takie okazje wyłapujesz ? Ja na nią zwróciłem uwagę , tylko teraz wolał bym coś na 3 strony i szerokości 220 jaka by spełniała te wymogi chyba D55 ?

Opublikowano

Tak myślałem choć ziemia ziemi nie równa.

Te z Twojego linku to jakoś delikatnie wyglądają.

Po głęboszu widzicie zwyżkę plonu, jaka głębokość i co ile lat? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v