Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie ceni!! grudziądzki choćby był w nie wiem jakim stanie to max waga razy 0,4,-!!!!

Ja też za rozrzutnik cenię 5000 a za ile się sprzeda???

a tu po raz kolejny farba droższa od maszyny ;)

https://www.olx.pl/oferta/brona-talerzowa-talerzowka-gruber-famarol-slupsk-godna-uwagi-CID757-IDhvjIl.html

Wolałbym kupić taką za 6 tysi starą solidną niż nową podróbę klepaną w stodole te talerzówki były naprawdę solidne i na lata ... farba farbą popatrz na elementy robocze 

Opublikowano

Nie sprzedaje , tylko ceni , a to ogromna różnica ;) .

Ok- wycenia- teraz gra? :) Ma więcej sprzętu w okazyjnych cenach- kultywator 3rzedowy + puszka farby = 1500zl, brony lekkie rozkladane 5cio polowe (bez puszki farby) = 1500zl :)

Swoja droga zaczalem robić porządki po garażach i tyle zlomu, ze nie wiem co z tym zrobić. Jak myślicie cos by się nadawalo do sprzedaży, czy na przyczepkę wsio i na zlom? Wszystko leży już dosc dlugo na polkach, gdzies w kacie sie wala. 5pomp wody(do wymiany lozyska), 2pradnice(st nieznany) 2rozruszniki (st nieznany), pompa wtryskowa (stan nieznany), kabina orzeszek, orurowanie kabiny, spawarka wirowka (niby spawala do końca, ale już z15-20lat nie odpalana), poznaniak zmęczony życiem, jakiś plug 2ruski, blok silnika do 60tki leży ze 20lat w szopce. Ta drobnica to chyba na zlom no bo ile taka pompa wody nowa kosztuje, czy rozrusznik, ale mam dylemat co z tymi grubszymi rzeczami. Już nie liczę ile jakichś czopów, tulei i tlokow, walkow do skrzyni itp dziwnych rzeczy. Wszystko gromadzone w mysl, ze kiedyś sie przyda. Teraz miejsce w garażach zabiera, a zlom tani.

Opublikowano

Każdy pisze że handlarz kupi przyczepę czy inny sprzęt i zaraz chce zarobić za puszkę farby nie wiadomo ile. Tylko widocznie nie wie ile pracy wymaga wyczyszczenie pordzewiałego starocia z rdzy, odtłuszczenie, malowanie podkładem i nawierzchniówką tak żeby nie odpadło to za tydzień i jakoś wyglądało. Idźcie do lakiernika żeby w aucie głupi błotnik pomalował to zobaczycie ile zaśpiewa - a np w przyczepie ile jest elementów do malowania - i jeszcze pełno rdzy w trudno dostępnych miejscach

Opublikowano

psss handlarz kupi druciana szczotkę oraz hammerite i na tym się skończy remont.. zejdź na ziemie.... no chyba że trzeba pomalować traktor wyjęty z krzaków to faktycznie trzeba więcej się przyłożyć

Opublikowano

Ok- wycenia- teraz gra? :) Ma więcej sprzętu w okazyjnych cenach- kultywator 3rzedowy + puszka farby = 1500zl, brony lekkie rozkladane 5cio polowe (bez puszki farby) = 1500zl :)

Swoja droga zaczalem robić porządki po garażach i tyle zlomu, ze nie wiem co z tym zrobić. Jak myślicie cos by się nadawalo do sprzedaży, czy na przyczepkę wsio i na zlom? Wszystko leży już dosc dlugo na polkach, gdzies w kacie sie wala. 5pomp wody(do wymiany lozyska), 2pradnice(st nieznany) 2rozruszniki (st nieznany), pompa wtryskowa (stan nieznany), kabina orzeszek, orurowanie kabiny, spawarka wirowka (niby spawala do końca, ale już z15-20lat nie odpalana), poznaniak zmęczony życiem, jakiś plug 2ruski, blok silnika do 60tki leży ze 20lat w szopce. Ta drobnica to chyba na zlom no bo ile taka pompa wody nowa kosztuje, czy rozrusznik, ale mam dylemat co z tymi grubszymi rzeczami. Już nie liczę ile jakichś czopów, tulei i tlokow, walkow do skrzyni itp dziwnych rzeczy. Wszystko gromadzone w mysl, ze kiedyś sie przyda. Teraz miejsce w garażach zabiera, a zlom tani.

Ja bym tego sie nie pozbywał bo po cenie złomu to najmniej zarobisz, masz prądnice rozruszniki i inne to podziel to na rodzaje poodzyskuj metale kolorowe bo większa cena. Zawsze możesz zdjecia i do internetu może zarobisz więcej. Wg mnie to gdzieś na kupe jak miejsce potrzebne i jeść nie woła a grubsze do sprzedaży osobno. Jak byś był z mojej okolicy to bym ci wyczyścił wszystko z tych przydasi.

Opublikowano

Ok- wycenia- teraz gra? smile.png Ma więcej sprzętu w okazyjnych cenach- kultywator 3rzedowy + puszka farby = 1500zl, brony lekkie rozkladane 5cio polowe (bez puszki farby) = 1500zl smile.png 

która część kraju ?

Opublikowano

Wolałbym kupić taką za 6 tysi starą solidną niż nową podróbę klepaną w stodole te talerzówki były naprawdę solidne i na lata ... farba farbą popatrz na elementy robocze 

daj 6 to Ci na podwórko taka na nowiutkich talerzach Windsor i wszystkich nowych łożyskach wraz z obudowami tylko w oryginalnej farbie na podwórko podstawie ;)

Opublikowano

Co mówi ? Nowy ponad 120 brutto całkowity golas. Cenię ile mi się podoba, a Ty kupowac nie musisz :blink:

Cenić to jedno,a sprzedać to drugie. Sto tysięcy to nie paczka czipsów,że jak mi się zachce to sobie kupię. Tu chodzi o ciężko zarobione ludzkie pieniądze, każdy szuka jak najtaniej i jak najlepiej ale serio jak mam ładować tyle kasy w używany to kupie sobie nowy, choćby i golas ale sobie odpisze Vat i wyjdę na to samo,mam nowy z czasem jak będzie stać to kupie ładowacz, taka filozofia, trzeba mierzyć zawsze siły na zamiary. I tu nie ma co się obrażać, każdy z nas chce jak najlepiej dla siebie.

Opublikowano

Pewnie oddam za pół darmo bo dla Ciebie za drogo. Mój sprzęt moja cena, nakazu kupna tam niema więc o co Ci biega ? Nie pasuje to leć po nowy - Wy naprawdę ze wszystkim macie problemy? O byle gówno aby tylko się doczepić o kogoś zmieszać z błotem, a sami jak coś sprzedają to oczywiście cenią się jak żyd za matkę...

Co do Vatu to pisz za siebie, bo tylko nieliczni na nim są przynajmniej w moim rejonie.

Opublikowano

Cenić to jedno,a sprzedać to drugie. Sto tysięcy to nie paczka czipsów,że jak mi się zachce to sobie kupię. Tu chodzi o ciężko zarobione ludzkie pieniądze, każdy szuka jak najtaniej i jak najlepiej ale serio jak mam ładować tyle kasy w używany to kupie sobie nowy, choćby i golas ale sobie odpisze Vat i wyjdę na to samo,mam nowy z czasem jak będzie stać to kupie ładowacz, taka filozofia, trzeba mierzyć zawsze siły na zamiary. I tu nie ma co się obrażać, każdy z nas chce jak najlepiej dla siebie.

taka wersja z turem i klima ponad 140 tys wiec gosc ceni zupelnie normalnie .ze farmtraca ciezko sprzedac to inna sprawa ale cene ma normalna wiec glupie doczepki robicie. tu czesto takie gadki ze 20-40-60 tys i mam nowy ,to kup! ale najczescie ten co tak krzyczy to nawet nie ma tych 100 i chcialby za 80 ,znam takich wielu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v