-
Podobna zawartość
-
Przez ktos
Jakiej firmy elektronarzędzia (m.in. wiertarka, szlifierka, itp.) są najwytrzymalsze? Mam na myśli urządzenia z linii profesjonalnej, gdzie cena ma drugorzędne znaczenie. Myślę, że na tym forum są osoby co dzień pracujące tego typu urządzeniami więc liczę na ich opinie.
-
Przez GospodarstwoRolne231
Panowie jaki klucz dynamometryczny polecacie do prac no silnik skrzynia z miarę dobrą ceną i jakością
-
Przez Piotr1711
Witam,
chciałbym przyspieszyć i ułatwić sobie czynności związane ze smarowaniem maszyn. Chciałbym kupić smarownicę na akumulator lub pneumatyczną- nie wiem w sumie która byłaby najlepsza. Z racji tego, ze mam klucz udarowy dewalta przeglądałem internet w poszukiwaniu smarownicy tej samej firmy. Na allegro za 1300 zł idzie kupić model 690B DeWALT DCGG571N. Czy warto? A może coś innego? Może ktoś ma, używa i poleciłby coś?
-
Przez bob123
Jaką polecicie firmę co robią klucze i grzechotki żeby byłe wytrzymałe( u mnie w domu nie ma klucza 10 bo wszystkie złamanie, a grzechotka nie działa zepsuła się nie złamała ale da się tylko odkręcać śruby ale pełnymi obrotami ).
Co sadzicie o firmie Stanley??
-
Przez Patekos
Cześć,
Zostałem spadkobiercą w/w kosy. Niestety jest z nią taki problem, że chyba nie zasysa paliwa. Ta mała pompeczka, która pompuje się paliwo przed uruchomieniem wydaje się jakby pusta, nie wciąga tego paliwa(tak mi się wydaje). Wężyki sprawdzałem i są drożne. Tylko jeden wężyk z dwóch, które są w baku jest ciut krótki, ale wydaje mi się, że jest on do wytworzenia ciśnienia, tak? Iskra na świecy jest. Sąsiąd luźno rzucił, że to mogą być membrany w gaźniku.
Dodam, że to model/wersja z przed chyba 6/7 lat? Chciałem oddać na serwis, ale terminy mają takie z kosmosu, że prędzej sam to zrobie
-