Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, radzioRS napisał:

Raczej 40 % rabatu Mi w Claas arion 610 44%

Zobacz czy 630 nie wyjdzie Cię taniej, bo jest w pakiecie first claas, chyba że KM ograniczaja

Opublikowano

U mnie w T5.85 zaczął dziś lecieć olej przekładniowy. Po obu stronach półosi od strony przodu, gdzieś wyżej. Bardziej od prawej strony kapie. Zgłosiłem na serwis zobaczymy. Myślicie żeby zgłaszać do płocka oficjalnie tj. np mailem czy są w miarę kompetentni i na tel wystarczy? I jeszcze powietrza mi nie trzyma tylko ciągle dopompowuje 

• Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano
maroko napisał:

U mnie w T5.85 zaczął dziś lecieć olej przekładniowy. Po obu stronach półosi od strony przodu, gdzieś wyżej. Bardziej od prawej strony kapie. Zgłosiłem na serwis zobaczymy. Myślicie żeby zgłaszać do płocka oficjalnie tj. np mailem czy są w miarę kompetentni i na tel wystarczy? I jeszcze powietrza mi nie trzyma tylko ciągle dopompowuje 

z przedniej osi czy tylnej?

Opublikowano

Stal ktos przed dylematem czy brac t6.155 czy t6,160? bo zastanawiam sie czy warto aneksowac na t6,160? niby gabaryt ten sam ale moze warto dolozyc za 6cyl. 

Opublikowano
4 godziny temu, radzioRS napisał:

Co wymieniają w 1i 2 serwisie na 50 i 300 mth w case puma, maxum t7czy t6 

T6.125 na 50h filtry oleju skrzynia i silnik, olej silnik + smarowanie całej maszyny. 

Na 300h to samo co wyżej plus filtry paliwa. 

• Thanks 1
Opublikowano
Piotrek5060YouYube napisał:

Ja miałem zamówionego T6.145 DC, ale na drugi dzień zdecydowałem ze jednak doplace do T6.160 DC i udało się zamienić. Jednak 6 cyl to 6 cyl cały czas. No chyba ze same lekkie prace będzie robił. 

można już zamawiać t6.160 że skrzynia DC? miały wejsc do sprzedaży w drugiej połowie roku

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Piotrass napisał:

Stal ktos przed dylematem czy brac t6.155 czy t6,160? bo zastanawiam sie czy warto aneksowac na t6,160? niby gabaryt ten sam ale moze warto dolozyc za 6cyl. 

Jak pomocniczy ciągnik to może być 4 ale jak główny to 6.

Mam T6.165 jako główny.

Każdy sprzedający o tym ci powie.

Edytowane przez Sadek
Edycja
Opublikowano
23 godziny temu, mickas092 napisał:

T6.125 na 50h filtry oleju skrzynia i silnik, olej silnik + smarowanie całej maszyny. 

Na 300h to samo co wyżej plus filtry paliwa. 

Bo mam 2 serwisy gratis także warto wiedzieć

Opublikowano

@mickas092oba filtry hydrauliki wymieniali czy jeden? U mnie jeden i oba filtry paliwa na 50 i na 300 dokładnie to samo robili co na 50. CNH niby ma jakieś wytyczne ale z tego co widać to każdy serwis robi te przeglądy wg. własnego uznania...

Opublikowano
Piotrek5060YouYube napisał:

@kuba24051 teoretycznie w drugiej połowie roku można dopiero zamawiać według tego co ktoś pisał i dilerzy jeszcze nie mogą zamówić,  tylko za pośrednictwem NH Polska

A jak to zamawiałeś przez CNH polska?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v