Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wystarczy że ty tam jesteś razem z huberusem.

Nic mi na ten temat nie wiadomo ... Za to Tobie się przyda, bo cały czas się miotasz i bronisz cały czas amerykańskiego debila który Ci pluje prosto w twarz ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Ciekawe, co raz bardziej ciekawie się robi na oddziale. Do księdza pedofila i kaczora dołączył mandaryna.

Leczenie nie przynosi efektów, chyba lekarz musi zwiększyć dawki albo zmienić lekarstwa bo stan obłąkania się pogłębia.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Leczenie nie przynosi efektów, chyba lekarz musi zwiększyć dawki albo zmienić lekarstwa bo stan obłąkania się pogłębia.

Chyba u Ciebie, Trump z koleszkami na was pluje, a wy się jeszcze cieszycie i go bronicie xD Normalni ludzie widzą że to idiota i aby patrzą jak przeczekać tego pajaca w USA, tacy jak ty, w swej murzyńskości, klęczą przed tym debilem i widzą w nim zbawiciela ...

Trump obraża polskich żołnierzy, a taki Naćpan wychodzi i go jeszcze tłumaczy ... To taka Meloni ma większe jaja, niż ten uczestnik leśnych spotkań kibiców ...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Co tam jest?

Miejsce bez klamek ... Słynny mieszkaniec Białegostoku który już nie żyje jeździł tam na badania ...

Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chyba u Ciebie, Trump z koleszkami na was pluje, a wy się jeszcze cieszycie i go bronicie xD Normalni ludzie widzą że to idiota i aby patrzą jak przeczekać tego pajaca w USA, tacy jak ty, w swej murzyńskości, klęczą przed tym debilem i widzą w nim zbawiciela ...

Trump obraża polskich żołnierzy, a taki Naćpan wychodzi i go jeszcze tłumaczy ... To taka Meloni ma większe jaja, niż ten uczestnik leśnych spotkań kibiców ...

Ja pisze sarkastycznie że niemcy nam pomogą, a ty pieprzysz jakies głupoty o pomarańczowym. Czy to nie jest jakaś choroba? Czy ja napisałem że amerykanie nam pomogą? Naprawde te bobowe pierdy dokonały jakiś zmian w mózgu.

Amerykanie tak samo nam pomogą jak niemcy, czesi, litwini czy ukraińce.

Opublikowano
35 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie potrzebuje.

Wystarczy że ty tam jesteś razem z huberusem.

Tak tak nie potrzebujesz wszak relacje stamtąd nam tu wklejałeś i diagnozy jakie ci stawiali ty już wiesz co i jak.

6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ja pisze sarkastycznie że niemcy nam pomogą, a ty pieprzysz jakies głupoty o pomarańczowym. Czy to nie jest jakaś choroba? Czy ja napisałem że amerykanie nam pomogą? Naprawde te bobowe pierdy dokonały jakiś zmian w mózgu.

Nie wiadomo czy tak sarkastycznie czy nie. Kto cię tam wie. Odwiedzał was ss man paczki wam przysyłał zapraszał do ciebie. Pisałeś tu o dobrych Niemcach, kto cię tam wie. czy sarkastycznie. 😀

24 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Co tam jest?

Krzysiek tam bywa ale mu nie pomagają. Nie potrafią widać.😀

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Panie Boże, strzeż nas przed naszymi "przyjaciółmi", a wrogów to sami pokonamy

Edytowane przez jahooo
  • Like 1
Opublikowano

Szef ukraińskiego IPN Ołeksandr Ałfiorow udzielił obszernego wywiadu portalowi Ukraińska Prawda. 

Nawrocki stawia tragedię wołyńską w centrum stosunków ukraińsko-polskich. Czy jest szansa, by temat powrócił z dyskusji politycznych do naukowych?" – padło pytanie. "Niestety, jest to mało prawdopodobne. Tragedia wołyńska jest jednym z mitów państwowych Polski. Nie mitem, nie legendą, ale jednym z kluczowych elementów wielkiej narracji polskiej. Postrzegają ją nie w liczbach, ale w emocjach" – twierdzi szef ukraińskiego IPN.

Ałfiorow mówi, że "Polacy mają swój własny ból. Dla większości Ukraińców to tylko lokalny epizod historii, bo to było tylko na Wołyniu. A Polacy, którzy później wyjechali, osiedlili się w całej Polsce".

W rozmowie z Ukraińską Prawdą Ołeksandr Ałfiorow zarzucił Polakom "demonizowanie Stepana Bandery". "Ukraińsko-polskie dyskusje o Wołyniu powinny być skierowane w przyszłość, a nie w przeszłość. (...) Pierwsze, co musimy zrozumieć – przez tę historię trzeba przejść dla wspólnej przyszłości (...). Nie jest sztuką walczyć z martwymi. W tamtych czasach zabijano cywilów z różnych powodów. (Polacy – PAP) Szukają rozkazów dowódcy Ukraińskiej Powstańczej Armii, UPA, Romana) Szuchewycza. Nie było ich. Demonizują (przywódcę ukraińskich nacjonalistów Stepana) Banderę. Można demonizować, ale trzeba zostawić narodowe historie państwom, w których one się tworzą" – twierdzi.

Ukraińska Prawda, Komsomolskaja Prawda, Fakty TVN - jedno posowieckie gówno

muszą użyć nazwy prawda lub fakty, bo wiedzą, że nikt myślący tego kłamstwa i propagandy nie łyknie

Opublikowano

Popierajcie dalej wolną upadlinę, pompujcie złodziejom miliardy i tłumaczcie że oni nas bronią.  Węgrzy i Słowacy  już dawno rozkodowali co się wyprawia,  a nasze społeczeństwo nadal głupie i przed szkodą i po szkodzie. 

• Like 1
Opublikowano

Szkoda to dopiero bedzie jak się okaże, że nie ruskich sie trzeba obawiać, a tej dziczy i nazistów z ukr… Ale teraz każdy powie, że to ruscy nas będą atakowac…

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Matka wszystkich krajów Unii dba o swe dzieci i czysty klimat .

Parlament Europejski przegłosował  cel klimatyczny UE na rok 2040 zmniejszający emisję CO2 o 90 proc. które ma uzupełnić już obowiązujące cele: 55% do 2030 roku  :D

Cytat .

Eurokraci na czele z Ursulą von der Leyen nie dość, że nie wyhamowują ze swoją polityką klimatyczną, to jeszcze dokręcają śrubę. W zastraszającym tempie wyniszczają przemysł i rolnictwo oraz doprowadzają do ogromnych rachunków za energię, co uderza we wszystkich obywateli.

Możecie zobaczyć radość Matki prawda że Radosna jest .:D 

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba, newsroom, Gabinet Owalny i tekst „S-T T S 21”:D

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Ulman napisał(a):

Popierajcie dalej wolną upadlinę, pompujcie złodziejom miliardy i tłumaczcie że oni nas bronią.  Węgrzy i Słowacy  już dawno rozkodowali co się wyprawia,  a nasze społeczeństwo nadal głupie i przed szkodą i po szkodzie. 

Zawsze warto wspomagać wrogów, jak się biją między sobą...

Dwóch się bije, my korzystamy ..

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 2
Opublikowano
18 godzin temu, Ulman napisał(a):

Ja ci zaraz problem rozwiąże bałwanie- gówniarze oglądają to po kilkadziesiąt razy więc masz taką a nie inna liczbę wyświetleń. I kto tu ma problem z liczbami? 🤣🤣🤣

Chociaż może i nie z liczbami tylko z logiką i myśleniem. Twoi mentalnie rówieśnicy z koncertów sulima też pewnie tak myślą,  tylko oni mają po 12-13 lat a nie 40+😆

I to jest ta logika twoja ? 🤣. lepiej siej tą pszeniczkę dalej i oddawać po cenie swojego tatusia 🤣

Jakby to było takie proste to każdy artysta ten "wartościowy" miałby jeszcze więcej tych wyświetleń tak nie stety nie ma 😂

Widzisz ulmanek takich cudaków jak ty jednak jest mało bo nie potraficie nabić wyświetleń swojemu artyście 😂

Pora dorosnąć ulmanek i zrozumieć jak się świat kręci a nie siedzieć w jakimś zadupiu na pograniczu 😂

T

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zawsze warto wspomagać wrogów, jak się boją między sobą...

Dwóch się boje, my korzystamy ..

Na czym tutaj skorzystaliśmy?

• Like 1