Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

o masz; propagandy politycznej nie rozpoznał

Chłopie, tyle tego jest, że jak precyzyjnie nie określisz, o co chodzi, to nie wiadomo o co chodzi😅

• Haha 1
Opublikowano

Dlatego pisowi poparcie spada. Moje memy wyśmiewają realną rzeczywistość pisowskie memy to tylko obelgi i insynuacje. Coraz mniej ciemnoty to kupuje.

9 godzin temu, binek napisał(a):

Zrobił 30%, bo miał 30% poparcia 🤣

Batyr miał 50 % poparcia nie zrobił nic. To kto lepiej wypada.

8 godzin temu, racyl napisał(a):

No ale jak przy działającym wetomacie ?🤣 🤣

No i widzisz wyzywasz tu od głupków a sam widać jaki jesteś. Jak wiele nie rozumiesz i nie wiesz. Wetomat nie we wszystkim da rady przeszkodzić są rozporządzenia decyzje administracyjne uchwały. Nie wszystkie zmiany wymagają aktu prawnego jakim jest ustawa.

Opublikowano
36 minut temu, hubertuss napisał(a):

No i widzisz wyzywasz tu od głupków a sam widać jaki jesteś. Jak wiele nie rozumiesz i nie wiesz. Wetomat nie we wszystkim da rady przeszkodzić są rozporządzenia decyzje administracyjne uchwały. Nie wszystkie zmiany wymagają aktu prawnego jakim jest ustawa.

To co serwujesz tutaj to jest poziom dla najniższego i najgłupszego elektoratu.

Czy taki jest właśnie elektorat KO który nic nie sprawdzi bo to za trudne i woli mieć wszystko podane na tacy?

Może pora przypomnieć sobie matematykę i wrócić do szkoły, tej z początków edukacji aby nauczyć się liczyć, zrozumieć które  liczby są mniejsze a które większe. Przestaniesz używać pojęć których znaczenia nie znasz 😂

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

to i tak lepiej jak w trzydziestym szóstym; przynajmniej było kogo wygwizdać

Włochy to też taka szumowina Europy i gdyby miały komunę jak my to by do Albanii na saxy jeździli, tam i bez komuny obecnie jest syf, mafie i co tylko chcesz ze społecznych rynsztoków a do kanonicznych symboli tego syfu przeszły już wiecznie pordzewiałe (nieodmalowywane) barierki na autostradach

stare demony wracają tylko w spsiałej formie; makaroniarnia ma coraz obrzydliwszych władców (berlusconi to był szczyt obrzydlistwa a i teraz niewiele się poprawiło), sympatyzuje z zamordystami takimi jak kacapy czy chinole, staje się ciężarem xujni gospodarczo i gdyby to nie była xujnia to już byli by bankrutami ale szkopy przez historyczny sentyment do tego dopłacają na ile ich stać (choć ostatnio coraz mniej)

no i to "państwo które leży tam gdzie chce" powodów do jednoznacznie pozytywnych ocen nie daje

Kocioł to wszystko i tyle

"pisior też człowiek"; Maleńczuk ci to powie

jak ja mogłem przegapić ten występ? no dopiero z tego artykułu się dowiedziałem że był tak blisko ode mnie i to jeszcze z takim występem
https://www.dziennikwschodni.pl/artykul/385978,malenczuk-reaguje-na-atak-radnej-pis-co-mi-moze-taka-pani-zrobic

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Komuś chyba doniczka spadłą na głowę... i nie była to doniczka plastikowa 😉
UE szykuje regulacje, które mają wycofać plastikowe doniczki produkcyjne z rynku. Nie będzie więc można kupować kwiatków czy roślin w doniczkach plastikowych. Są małe lekkie, tanie, po prostu praktyczne ale będą zakazane. Nie jestem jakimś zagorzałym zwolennikiem na każdym kroku opakowań plastikowych, ale akurat doniczki to bodaj ostatnia rzecz której bym się czepiał.
Niestety unijni biurokraci zamiast zająć się prawdziwymi problemami, sami generują kolejne dla milionów obywateli UE. Kolejny kosztowny i absurdalny pomysł, zamiast uzdrowienia sytuacji w europejskiej gospodarce. Tyle ważniejszych spraw, ale UE jak nie zajmuje się ideologią jak narzucanie nam czym ma być małżeństwo, czy zakrętka ma być stale przymocowana do butelki, czym możemy ogrzewać nasze domy, czym podróżować... chcemy normalnie żyć, a nie realizować chore sny unijnych patourzędników.

Brak dostępnego opisu zdjęcia.
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Dlatego pisowi poparcie spada.

Ja tam sie nie bede czepiał tego, czy spada czy nie, bo jak dla mnie to oni jak i platfusy mogliby nie istnieć, ale jakby spadek poparcia miał taką samą częstotliwość jak to ile razy Ty o tym w postach wspominasz, to powinni mieć dziś poniżej 3%😆

Edytowane przez Rowan
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jarecki napisał(a):

hura , tv Republika uratowana 🤣 ,https://www.bankier.pl/wiadomosc/USA-chce-rozbijac-Europe-W-tle-finansowanie-think-tankow-9080425.html          oczywiscie z tv republika to żart , żeby nie było 

"W przypadku Starego Kontynentu stosunki USA miałyby skoncentrować się na współpracy z kilkoma państwami „w celu odciągnięcia ich” od Unii Europejskiej. W grupie tych krajów znalazły się: Polska, Austria, Węgry i Włochy"

noż qwa! ale towarzystwo nam się trafiło; same największe kacapskie włazidpce z całej xujni

no i jak tu nie kląć?

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
20 minut temu, dysydent napisał(a):

ciekawe czy palety rozsadowe też zabronią z plastiku robić?

jeśli by; to (qwa) czym to zastąpić?

No jak czym? Kamionka. Ekologicznie.🤣

Opublikowano
9 minut temu, Rowan napisał(a):

Ja tam sie nie bede czepiał tego, czy spada czy nie, bo jak dla mnie to oni jak i platfusy mogliby nie istnieć, ale jakby spadek poparcia miał taką samą częstotliwość jak to ile razy Ty o tym w postach wspominasz, to powinni mieć dziś poniżej 3%😆

Z tak częstym mierzeniem poparcia to chodzi już o manipulacje. Byle jakaś pierdoła i zaraz piszą o wynikach sondaży 

Np. prezydent nie ma jeszcze roku urzędowania i bardzo daleko do kolejnych wyborów a .jego  sondaże publikują średnio co 2 tyg 

To jest takie narzucanie społeczeństwu jak ma myśleć i kogo popierać. Tak jakby nie mieli własnego rozumu i koniecznie kierowali się jakimś badaniem zrobionym na 1tys ludzi 

Opublikowano
26 minut temu, dysydent napisał(a):

ciekawe czy palety rozsadowe też zabronią z plastiku robić?

jeśli by; to (qwa) czym to zastąpić?

Papierowymi 😂 . Trzeba nie podlewać 😂

Pewnie wymyślą zrównoważony system nawadniania tak żeby oszczędnie podlewać i nie rozmoczyć takich doniczek 

Może być zdjęciem przedstawiającym Arktyka i tekst „NORWEGIA 平 POLSKA”

Opublikowano
26 minut temu, dysydent napisał(a):

stare demony wracają tylko w spsiałej formie; makaroniarnia ma coraz obrzydliwszych władców (berlusconi to był szczyt obrzydlistwa a i teraz niewiele się poprawiło), sympatyzuje z zamordystami takimi jak kacapy czy chinole, staje się ciężarem xujni gospodarczo i gdyby to nie była xujnia to już byli by bankrutami ale szkopy przez historyczny sentyment do tego dopłacają na ile ich stać (choć ostatnio coraz mniej)

Wracają stare demony począwszy od -  Marszałka Włodzimierza Czarzastego .

Braun nasypał ludziom sieczki do głów jaki to zachód zły - czy stać nas na walkę ze wszystkimi naraz . 

Żydokomuna - komuna - Eurokołchoz . Wpaść w ramiona czerwonej zarazy Ruskiego mirru to ten kierunek naprawdę dawno była Polska   w szponach zła .

Kierunek - Chiny i Rosja. Dokąd nas chce prowadzić Korona Brauna ?.

Niema dobrych rozwiązań  - na litość Boską  nie Rosja .

Opublikowano (edytowane)

jest coś takiego jak folie z tworzyw biodegradowalnych i/lub biokompostpowalnych
nawet nie wiem czy już z tego tych paletek rozsadowych nie robią bo rozlatuje się to po jednokrotnym użyciu

@galan99 z Trumpem u jankesów to właśnie Polska ma największą szansę wrócić do strefy wpływów rosji i nawet jankeskie żołdactwo tego dopilnuje (i to jeszcze przez nas samych tu zaproszone i opłacane) aby Polska zbyt dużej krzywdy tej rosji nie zrobiła bo w razie nadarzy się okazja aby ta rosja popadła w jakieś tarapaty i sama wpływów wymagała to Polacy do moskwy już "drogę znają" i ew "tym razem" jankesi tylko rolę przewodnika nam planują
tak jak kiedyś indiańskich wykorzystywali z jednego plemienia by drugie utylizować i ziemie im ukraść

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
21 minut temu, racyl napisał(a):

Papierowymi 😂 . Trzeba nie podlewać 😂

Pewnie wymyślą zrównoważony system nawadniania tak żeby oszczędnie podlewać i nie rozmoczyć takich doniczek 

Może być zdjęciem przedstawiającym Arktyka i tekst „NORWEGIA 平 POLSKA”

Posłanka lewicy mowila w tv że norwegowie i szwedzi mogą palić drewnem bo u nich taka tradycja. Spotykają się całymi rodzinami, rąbią drewno i tak jest u nich od pokoleń🤦‍♂️

A u nas to tradycji nie ma. No u Niemców jeszcze jest, tyle że z gazem.

Opublikowano (edytowane)

ale ruski gaz się szkopom trochę "urwał"

tylko czy o taki gaz Ci chodzi? ;) 

21 minut temu, galan99 napisał(a):

Wracają stare demony począwszy od -  Marszałka Włodzimierza Czarzastego .

czarzasty to politycznie już "bezzębne" zero i akurat polskie komuchy  były zawsze najbardziej antykacapskie w starym tym sowiecko komuszym grajdołku, no może po za jugosłowiańskimi
było nie było to polscy "komuniści" zmontowali "Wałęsę" i pomogli Reaganowi sowiecki blok rozwalić i to wszystko nie jest tak jednoznaczne jak propaganda będzie to współczesna malować, już maluje

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
42 minuty temu, dysydent napisał(a):

"W przypadku Starego Kontynentu stosunki USA miałyby skoncentrować się na współpracy z kilkoma państwami „w celu odciągnięcia ich” od Unii Europejskiej. W grupie tych krajów znalazły się: Polska, Austria, Węgry i Włochy"

Zaraz sie okaże że finansował to będzie Soros.🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

a jaki tam

4 minuty temu, mirro napisał(a):

Soros.

Trump nie taki głupi by Jego współziomkowie nawet ci których nie lubi musieli coś finansować
sami se sfinansujemy rozpierduchę we własnym regionie

no  bo czy już tego nie robimy? wystarczy pomyśleć

Edytowane przez dysydent