Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał(a):

to po cholerę żeś to wczoraj wstawił? Jaki był cel tego działania?

strasznie mi jej było szkoda ze taka biedna a zegarek za 6 baniek 

kochamy i uśmiechnięta brygada hej 

Może być zdjęciem przedstawiającym mapa i tekst „Adrian Biernacki @Adr_Biernacki X.com com Liczba chronionych oznaczeń geograficznych geograf dla produktów olno-spożywczych z UE w umowie #Mercosur: Cała UE 344 Niemcy -112 Włochy - -58 Francja 48 48 Hiszpania -33 Węgry -21 Rumunia Polska 5 (słownie: dwa)”

Opublikowano

i co @Tomasz0611 człowieku małej wiary, który tak szydziłeś z "marchewkowego cesarza". On nie minęło kilka miesięcy i zdobył już dwie pokojowe nagrody w tym jedną noblowska ;P. Co prawda inpost ze Sztokholmu nie dowiózł, ale FEDEX z Caracas  już dał radę. Jaka wycieczka takie suweniry... 

Taka to różnica. Hamerykanie mają Donalda "Made by Germany", a my Polacy mamy Donalda "Made by Temu". Przynajmniej każdy ma wesoło, na swój sposób, chociaż w stylu hollywoodzkich Griswoldów, czyli w sumie nieśmiesznie.

Opublikowano

Ja pierdziele, stać ją to ma, są ludzie co wolą świecidełka i perfumy zamiast drogich samochodów czy domów. Nie mówie tutaj wcale o politykach, tylko o ogóle. Myśle, że większość polityków z każdego ugrupowania by było stać na takie zabawki.

Opublikowano

Tu nie chodzi o nią. Tu widać jak się zachowują zawistne masy . Wszystkie gołodupce od razu podejrzewają układ i złodziejstwo no bo przecież jak oni do niczego nie doszli to i inni nie powinni 

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, Rowan napisał(a):

Ja pierdziele, stać ją to ma, są ludzie co wolą świecidełka i perfumy zamiast drogich samochodów czy domów. Nie mówie tutaj wcale o politykach, tylko o ogóle. Myśle, że większość polityków z każdego ugrupowania by było stać na takie zabawki.

18 minut temu, Ulman napisał(a):

Tu nie chodzi o nią. Tu widać jak się zachowują zawistne masy . Wszystkie gołodupce od razu podejrzewają układ i złodziejstwo no bo przecież jak oni do niczego nie doszli to i inni nie powinni 

sprawa jest o to, że tego (potencjalnego) drogiego zegarka nie ma w oświadczeniu majątkowym, ale złodziej zawsze będzie bronił złodzieja

ps. tak naprawdę to jest bicie piany, bo ktoś napisał nieprawdę i się rozniosło

to nie jest patek philippe, więc ani drogi, że trzeba wpisywać do oświadczenia ani podróbka, że nielegalny, tylko zwykły zegarek

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

co ty chłopie pier... smrodu koło niej więcej niż od gnoju ... zaginione akta itp ma trochę na sumieniu , osoba jest na czele organu sprawiedliwości ... ty o zawistnych masach jak na ukr 

• Like 1
Opublikowano

To nie Trump jest winny a UE żę jest tak słaba ,tu jest szerszy problem że UE zostaje dzielona przez USA , dopóki nie bedzie jednośći to  tak będzie , chinczycy tak samo sobie cłami szachuja komu ile chca to dadzą w UE 

Opublikowano
4 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Gdzie są ci wszyscy wielbiciele wspaniałego Donalda co miał zbawić Amerykę i obronić cały świat?

Oooooo przepraszam. O bronieniu Grenlandii to on od początku nie wspominał. Raczej o jej wszamaniu.

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

Oooooo przepraszam. O bronieniu Grenlandii to on od początku nie wspominał. Raczej o jej wszamaniu.

u nas na tych , co mówią o wyjściu Polski z UE zaraz padają "ruskie onuce" tymczasem niemiecka prasa już otwarcie pisze, że projekt o nazwie UE może nie przetrwać następnych 5 lat, tzn może  oficjalne się ne rozpadnie, ale przestanie pełnić jakieś większe funkcje

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

, co mówią o wyjściu Polski z UE zaraz padają "ruskie onuce"

Boooo to ruskie onuce som i nie ludzie tylko wilcy.

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, jacor73 napisał(a):

Gdzie są ci wszyscy wielbiciele wspaniałego Donalda co miał zbawić Amerykę i obronić cały świat?

https://businessinsider.com.pl/finanse/handel/donald-trump-oglasza-cla-na-europe-tak-chce-wywalczyc-grenlandie/lbvmgyh

Trump dobrze wie co robi i długofalowo, to wszystko będzie dobrze wpływać na gospodarke Amerykańską, nienawidze tych płaskoczapeczkowych, ale to musze mu przyznać, że wie co robi, bo chce doprowadzić do tego aby zmusić duże firmy do produkcji w Stanach, tak aby im się nie opłacało budować fabryk gdzieś daleko, najczęściej w Chinach.

• Thanks 1
Opublikowano
W dniu 17.01.2026 o 09:02, Rowan napisał(a):

Tak, tak, to już wiedzą wszyscy, na każdej stronie tego tematu jest zawarta ta informacja…🤦‍♂️

I będę pisał. Właśnie tacy podpisywali volkslisty i tego typu bo Niemiec dał jedzenie czy co innego załatwił. Oj boli dupka że naród polski to jednak taki święty nie był. 

W dniu 17.01.2026 o 09:15, Krzysztof81 napisał(a):

Ja to nie czytam co ten chory psychicznie debil pisze. Siedzi na oddziale w Choroszczy, zamiast mózgu gówno i jak lekarz da telefon to wypisuje po internetach pewnie na wielu forach. Pewnie rente chce dostać.

Wyzywaj sobie wyzywaj. Piszesz o mnie debil z Choroszczy a sam się chwalisz że twoja rodzina gościła ss mana który wam paczki słał. Ja rozumiem byliście głodni brudni jak to gołodupcy czekaliście na mannę od niemieckiego pana. Ale żeby teraz się tym chwalić. To trzeba mieć jak piszesz gówno zamiast mózgu i ty to masz. 

21 godzin temu, witejus napisał(a):

Uczepił się tego jak tonący gówna.

🤣😂😅

Kolejnego dupka boli jacy to fantastyczni i święci nie byli Polacy.  W wojnę jedni podpisywali volkslisty a inni po wojnie gościli ss mana który ich w wojnę gnębił. Bo ich niemiecki pan żarcie im w kartonie przysłał.

17 godzin temu, nie napisał(a):

Kancelaria Premiera

🚢 Po ponad dwóch dekadach Polska zyskuje nowoczesny prom pasażersko-ładunkowy. Jantar Unity to największa inwestycja w polską żeglugę promową od 25 lat i realna odpowiedź na rosnące potrzeby transportowe na Bałtyku.
To większe bezpieczeństwo transportowe, większa przepustowość linii promowych i impuls rozwojowy dla gospodarki morskiej.

nic nie potrafią zrobić, od dwóch lat odcinają kupony po inwestycjach pisu

rządzą tak nieudolnie, że prom będzie pływał pod cypryjską banderą :D 

zgraja skrajnych nieudaczników

Inwestycja pisu? Nazywasz ten złom co to miał być stępką inwestycją? To nadal leży i gnije albo już w hucie przetopili. Inwestycje pisu to elektrownia w Ostrołęce albo CPK gdzie pis sprzedawał działali przeznaczone pod budowę a wam tumanił, że buduje albo Izera. To są inwestycje pisu jak to w misiu było drogie słomiane inwestycje.

• Like 1
  • Haha 1