Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, racyl napisał(a):

Wolniejsze tempo bo i latka lecą 

Ty to widze meloman koneser gatunku…😀

Edytowane przez Rowan
Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Pojeby i lewactwo słuchają czegoś takiego i wtedy to już nie ma wstydu 

Tylko Death Metal, to są dźwięki dla prawdziwego faceta.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

To jest akurat dla pensjonarek.🤣

Ale yebaka był z niego przedni. Kolejki małolat się do niego na prawidło ustawiały. Jedna schodziła, wchodziła następna. Życiem to nawet przypłacił.

A co taki przećpany, przepity metalowiec może?

Opublikowano
3 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Co to jakieś satanisty 🤔 

2 godziny temu, racyl napisał(a):

Co to za wynaturzenie dla starych dziadów ?😂

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

I prawie wszyscy powyciagali telefony i nagrywają.🤦‍♂️

No  nie dla was takie koncerty i wykonawcy zaprawdę powiadam wam. 

Kto gustu nima niech się trzyma sulima😂

• Haha 1
Opublikowano

Kochana matka wszystkich Państw unii Ursula von der Leyen - przesyła radosną nowinę .

Unia Europejska i Indie z historycznym porozumieniem . Historycznym   zapisała się  Umowa UE-Mercosur

która od marca wchodzi 100 % żadne zaskarżenie nie ma sensu bo umowa tymczasowo będzie mogła być stosowana do skończenia świata . Nie niema  zagrożenia dla Polskiej gospodarki wielu wybitnych polityków się wypowiedziało takich jak  Korwin Mikke i tak dalej ...

UE i Indie zapisują się dziś w historii - pogłębiając partnerstwo między największymi demokracjami świata  powiedziała Ursula von der Leyen - podkreślając że nowa strefa wolnego handlu obejmie 2 miliardy ludzi.

Daliśmy światu sygnał że współpraca oparta na zasadach wciąż przynosi znakomite rezultaty  Ursula von der Leyen

Opublikowano
51 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ale yebaka był z niego przedni. Kolejki małolat się do niego na prawidło ustawiały. Jedna schodziła, wchodziła następna. Życiem to nawet przypłacił.

A co taki przećpany, przepity metalowiec może?

Nawet jemu się sprawdziło, będziesz żył dostatnio ale krótko 

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał(a):

Ludzie decydują co im się podoba . Może jeden, dziecięciu się pomylić ale jak to idzie w miliony a ty jesteś drastyczną mniejszością jak społeczność lgbt 😂

Czas wyjść do ludzi i dorosnąć ulmanek 😂

Godzinę temu, mirro napisał(a):

Tylko Death Metal, to są dźwięki dla prawdziwego faceta.

Masz i wersję ostrą 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Oczywiście że decydują.  Rzecz w tym że 80% ludzi to bezguscia więc byłe dziadostwo im się spodoba i zaimponuje. 

Tak , tak trzeba ludziom mówić co im ma się podobać i czego mają słuchać 😂

Opanuj się człowieku w swoim wariactwie wyższości 

Opublikowano
Godzinę temu, Rowan napisał(a):

Ty to widze meloman koneser gatunku…😀

Potrafię odróżnić autora jednego przeboju od takich co latami coś tworzą i publikują 😄

Tu coś zbliżonego do disco polo które było hitem 2024 i każdemu się podoba

3 minuty temu, Ulman napisał(a):

A gdzie ja napisałem że trzeba im cokolwiek mówić? Po co zmyślasz i dopowiadasz?

Nie pajacuj !! Pisząc o 80 % bezguścia wnioski są jednoznaczne 

Zawsze polaczkom trzeba mówić co mają robić , co kupować czy co słuchać 😄

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

W życiu nie obejrzałam nawet jednej piosenki Skolima , za sprawą otwarcia stacji paliw usłyszałem o tym człowieku 

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, racyl napisał(a):

Nie pajacuj !! Pisząc o 80 % bezguścia wnioski są jednoznaczne 

Zawsze polaczkom trzeba mówić co mają robić , co kupować czy co słuchać 😄

Bo taka jest prawda. Popatrz na ulicach jak się ludziska ubierają. Ile jest osób ubranych gustownie, że smakiem?  Popatrz na polityków jakie to bezguścia. Ilu tam sie potrafi elegancko i adekwatnie ubrać? 10%? 

A polaczkom jak nas nazywasz, trzeba mówić co mają kupować,  co myśleć i jakie mieć poglądy- po to są reklamy i upolitycznione telewizję oglądane na potęgę 

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

W życiu nie obejrzałam nawet jednej piosenki Skolima , za sprawą otwarcia stacji paliw usłyszałem o tym człowieku 

Nic nie straciłeś.  Tak trzymaj👍

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Ile jest osób ubranych gustownie,

o gustach się nie dyskutuje bo każdy ma inny na szczeście , jeden woli brunetki drugi blądynki , 

3 minuty temu, Ulman napisał(a):

trzeba mówić co mają kupować

no własnie ci ,, gustowni '' mają wqmówione żę nie wazne wygląd ważna jest metka 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Bo taka jest prawda. Popatrz na ulicach jak się ludziska ubierają. Ile jest osób ubranych gustownie, że smakiem?  Popatrz na polityków jakie to bezguścia. Ilu tam sie potrafi elegancko i adekwatnie ubrać? 10%? 

A polaczkom jak nas nazywasz, trzeba mówić co mają kupować,  co myśleć i jakie mieć poglądy- po to są reklamy i upolitycznione telewizję oglądane na potęgę 

Nic nie straciłeś.  Tak trzymaj👍

ch*j to kogo obchodzi jak ktoś się ubiera wychodząc na ulice albo czego słucha tam u siebie w domu czy w samochodzie.

Wiadomo w pracy, podczas wyjścia do restauracji, rodziny czy innych uroczystości dress code obowiązuje.

• Like 1