Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Dastan napisał(a):

Ależ już samym sukcesem tego rządu było odsuniecie złodziejskiego pisu , który choćby samymi fundacjami drenował nasze pieniądze, całkowicie rozbroił armię za Macierewicza , skonfliktowal nas z zachodnimi krajami szczególnie z USA kiedy chciano znacjonalizowac TVN. Postawił za to na na Trumpa 

Na Trampa postawili sami Amerykanie, a na Nawrockiego Polacy, sporo właśnie przeciwko temu twojemu wspaniałemu rządowi który dba o interesy, szkoda że nie Polski, z ministrem spraw zagranicznych, twierdzącym że Polska zyskała na drugiej wojnie światowej, a Niemcy są strasznie poszkodowane.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

No fakt pis dbał o interes ale finansowy swoich nobilow partyjnych , bo o nikogo więcej. Twoim zdaniem dbanie jest równoznaczne z rozdawaniem i rozkradaniem? Lata pańszczyzna się kłaniają widzę.  

Opublikowano
14 minut temu, Dastan napisał(a):

Ależ już samym sukcesem tego rządu było odsuniecie złodziejskiego pisu , który choćby samymi fundacjami drenował nasze pieniądze, całkowicie rozbroił armię za Macierewicza , skonfliktowal nas z zachodnimi krajami szczególnie z USA kiedy chciano znacjonalizowac TVN. Postawił za to na na Trumpa , który okazał się putinowska marionetka, ale to akurat było celowe zagranie ze strony pisu , który po cichu gra tak jak im w Moskwie zlecą . Odsunal nieco kler od państwowego koryta to też teraz się to odbiło kiedy księża na mszach chodzili z obrazami Nawrockiego na piersi roniąc krewkie łzyn. Jak dla mnie sporo dobrego.

image.jpeg.0d14bbe719478cc2f8dc61e25ea6edc2.jpeg

:D :D 

• Like 2
Opublikowano

Ja tylko w ramach sprostowania wyborów Gmina Godziszów na pierwszym miejscu na drugim miejscu Gmina Chrzanów sasiednia Godziszówa a nie gdzieś tam koło Jacusia jak podaje Polsat.

Teraz, Wiesio80 napisał(a):

Ja tylko w ramach sprostowania wyborów Gmina Godziszów na pierwszym miejscu na drugim miejscu Gmina Chrzanów sasiednia Godziszówa a nie gdzieś tam koło Jacusia jak podaje Polsat.

Oczywiście poparcia dla Nawrockiego 

Opublikowano
56 minut temu, witejus napisał(a):

Nikt, te ,,badania" zestawienia ,podziały na wykształcenie, na wykonywany zawód wiek i co tam jeszcze są z d*py wzięte, robione dla takich jak huba i jemu podobni by mieli się czym pocieszać i podniecać.

twierdzisz że te dane są nieprawdziwe?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Desperado napisał(a):

Niemcy są strasznie poszkodowane.

Są poszkodowane bo to oni przegrali wojnę😛

Hitler i jego doradcy nie dali rady to nie dziw się że dalej im to stoi w gardle. 

To co w ukradli pod czas wojny im nie wystarcza. Chcieli wygrać za wszelką cenę. 

Mieć dwie pieczenie na jednym ogniu. 

Tylko mają jedną pieczeń a nie dwie. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
22 minuty temu, Ulman napisał(a):

a to prawda że nowa pierwsza dama tak się stukała na dzielni że w wieku 17 lat została matką?

miej odrobinę godności......

• Like 7
Opublikowano (edytowane)

czy bycie az tak chamskim nie stawia ludzi nizej, niz tych z ktorych szydzimy? byc moze i wpadla, byla mloda, kazdemu sie zdarzy. znam ludzi ktorzy studia pokonczyli i na nich wpadali (na 1 roku), coz w tym smiesznego? dla niej dramat, potem dziecko wywola usmiech na twarzy, ale...na poczatku lzy. szacunek, ze nie dala go zabic, za co pewnie teczowi nagrodzili by ja brawami! urodzic dziecko wedlug lewakow to glupota, zabic , wyskrobac - czyn bohaterski! jak nisko upadlismy!!!!

Edytowane przez Siedzacybyk
  • Like 4
Opublikowano (edytowane)

to są dna moralne, ruska cywilizacja

podobni im, tak samo piszą teraz w necie nawet o 7-letniej córce nawrockiego

nawet chwasty są bardziej wartościowe

Edytowane przez nie
  • Like 3
Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

a to prawda że nowa pierwsza dama tak się stukała na dzielni że w wieku 17 lat została matką?

a to prawda, że wszyscy faszyści jak ty to chamy i prostaki czy są wyjątki? Ze aż tak jesteś prymitywny to się nie spodziewałem, tekst typowego stulejarza

Opublikowano
6 godzin temu, Ulman napisał(a):

Przez pisanie takich rzeczy potwierdzasz tylko że jestes moralnym zerem. Jeszcze napisz coś o córce Nawrockiego żeby przebić dno.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

https://www.money.pl/gospodarka/efekt-rosyjskiego-pearl-harbor-na-rynkach-dochodzi-do-duzych-wzrostow-7163437938199232a.html

"Z analizy opublikowanej w serwisie Euromaidan Press dzień po ataku wynika, że trening systemów sztucznej inteligencji w wykorzystanych do ataku statkach bezzałogowych trwał od zeszłego roku. Przez wprowadzenie tysięcy zdjęć, były uczone odnajdywania i rozpoznawania określonych typów rosyjskich maszyn."

jeśli to prawda co tam piszą to był pierwszy w Historii realny atak broni autonomicznej i to od razu o skali strategicznej.

jankeskim trepom od marines szczena opadła (a jeśli nie to powinna) bo zapewne dotarło do nich że flota ichnich lotniskowców w jedną godzinę - czy ile tam trwał ten ukraiński atak - z największej siły militarnej planety zamieniła się w kolekcję ćwiczebnych tarcz strzelniczych niewartych nominalnie nawet wartości stalowego złomu z którego jest wyspawana
bo kto to później powyławia? :P

Edytowane przez dysydent
  • Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano

no wlasnie. wczasie wyborow umknelo - 

https://joemonster.org/art/75512/Ukrainski_geniusz_kontra_rosyjska_brutalna_sila

8 godzin temu, witejus napisał(a):

Często wyższa niż w Wilanowie

Mimo że żonaty, podobno, dzieciaty, podobno, nie wyzbyłeś się ciągot do gejów?

Szczególnie na tobie

ty

to sprawdz dane a pozniej sie osmieszaj ...choc moze i nie sprawdzaj ,dostaniesz kompleksow..

8 godzin temu, bezbarwny napisał(a):

Przecież  i Ty nie sam ujawniłeś się co do miejsca zamieszkania. 

ja tutaj jestem prawie20 lat i wiele razy pisalem.

a ty co nadal wstyd ???? to choc napisz skad na ziemie slusznie odzyskane przyjechali twoi przodkowie ..

8 godzin temu, Desperado napisał(a):

Sądzisz że ci co spali z krowami byli mądrzejsi? nie rób z siebie kina.   :P

wyksztalconych to byla garstka.. rezta to szlachecki motloch .. zupelnie jak dzisiaj ..

7 godzin temu, Wiesio80 napisał(a):

Oczywiście poparcia dla Nawrockiego 

to lista rekordow w depopulacji gmin ?? znaczy ile ludzi ucieko do cywilizacji ??

7 godzin temu, Ulman napisał(a):

to ja stukali ..to zadna tajemnica.

z wnuczka .kaczynskiego udalo sie oszukac ale tu nie bylo szans.

6 godzin temu, binek napisał(a):

miej odrobinę godności......

masz racje ..ona sie nie stukala to bylo niepokalane poczecie.

choc szacun ze nie usunela i wychowala..

ciekawe czy wie kto byl ojcem -jesli do dzisiaj sie w mediach nie pojawily wywiady z nim to chyba nn..

• Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, dysydent napisał(a):

jankeskim trepom od marines szczena opadła (a jeśli nie to powinna) bo zapewne dotarło do nich że flota ichnich lotniskowców w jedną godzinę - czy ile tam trwał ten ukraiński atak - z największej siły militarnej planety zamieniła się w kolekcję ćwiczebnych tarcz strzelniczych niewartych nominalnie nawet wartości stalowego złomu z którego jest wyspawana
bo kto to później powyławia? :P

ussmani już kilka lat temu przeprowadzili symulację, że w przypadku konfliktu z Chinami, które są bardzo zaawansowane w broni typu drony, ich flota będzie tylko kupka złomu na dnie oceanu w kilka godzin

niestety, szczegóły zostały utajnione, ale wnioski nie były optymistyczne