Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Rafał Trzaskowski był prezydentem przez 2 godziny. Do tego jest bezkonkurencyjny wśród przestępców! Ponad 80 proc. głosujących więźniów postawiło na wiceszefa PO.
Gratulujemy😅🤣😂
Opublikowano
18 minut temu, hubertuss napisał(a):

Romanowski zdefraudował 114 mln 100 na profeto 14 sobie wyście wybrali dla niego łaskę.

Liczą że jak wróci, to odda.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Trzask miałbyć niby tym ogniwem jednoczenia Polaków? 😂 właśnie dlatego przegraliście...kto fałszywej osobie z Tuskiem za plecami zaufa . Zacznijcie myśleć logicznie bo ten układ trwajacy blisko 40 lat nigdy sie nie zmieni . 

Polaków to tylko wojna może zjednoczyć a i to nie jest pewne. Tu chodziło o w miarę spokojne 2,5 roku pracy rządu i prezydenta oraz rozliczenia ludzi którzy kradli. A kilku z pisu nie wszyscy ale kilku ukradło naprawdę grube pieniądze.  Patrz Romanowski.

Opublikowano
8 minut temu, Roman176 napisał(a):
Rafał Trzaskowski był prezydentem przez 2 godziny. Do tego jest bezkonkurencyjny wśród przestępców! Ponad 80 proc. głosujących więźniów postawiło na wiceszefa PO.
Gratulujemy😅🤣😂

Mówisz, że Kamiński i Wąsik głosowali na Trzaska ? No popatrz , a wydawało by się,  że to beton pisowski.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

niczego nie zdziała ,uratował tylko sobie tyłek ....teraz Tusk będzie miał wymówkę i będą zwalać że prezydent przeszkadza we wszystkim i nic w zasadzie sie nie zmieni ....ta wygrana działa na niekorzyść pisu w przyszłych wyborach do parlamentu ,zyska konfederacja która z nikim się nie dogada bo jej program to totalna wywrotka wszystkiego a na to żaden ewentualny  koalicjant  nie pójdzie 

Do tej pory też zwalał wszystko na prezydenta i nie pyklo. A o to ludziom chodziło żeby blokował migracje, lgbt w szkołach, przymus szczepień i wysłanie naszego wojska na front. Domykania systemu itd 
Upadek rządu coraz bliżej 

Edytowane przez krzychu121
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Polaków to tylko wojna może zjednoczyć a i to nie jest pewne. Tu chodziło o w miarę spokojne 2,5 roku pracy rządu i prezydenta oraz rozliczenia ludzi którzy kradli. A kilku z pisu nie wszyscy ale kilku ukradło naprawdę grube pieniądze.  Patrz Romanowski.

jestem za tym, aby rozliczyć na spokojnie wszystkich, którzy złamali prawo, wykorzystując pełnione funkcje publiczne, niezależnie od tego, z której strony sceny politycznej się wywodzą - w tym punkcie cię popieram oboma rękami

co do zjednoczenia - prezydent kraju powinien być taka instytucją, która jednoczy naród, wiem, że w naszym kraju to utopia, ale kampania wyborcza to jedno, adziałalność prezydenta powinna być ponad podziałami politycznymi

tutaj dla mnie takim prezydentem był Kwaśniewski, trudno mi oceniać niepełną prezydenturę Lecha Kaczyńskiego, natomiast cała reszta niestety nie zasługuje na żadne plusy

Opublikowano
4 minuty temu, krzychu121 napisał(a):

Do tej pory też zwalał wszystko na prezydenta i nie pyklo. A o to ludziom chodziło żeby blokował migracje, lgbt w szkołach, przymus szczepień i wysłanie naszego wojska na front. Domykania systemu itd 

to są tylko strachy na lachy w które głupcy uwierzyli bo są głupcami .....mówisz że ma upaść żeby PiS domknął system 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

@jahooo Pierwsze się z drugim łączy. Jak może łączyć Polaków jak ułaskawi złodziei? Nikt nie poniesie odpowiedzialności Ani Romanowski ani Obajtek ani Morawiecki nawet obatela Rysia za te lewe dyplomy i jazdę kabrioletem ułaskawią. Oni wszyscy dzisiaj mają bal lepszy niż tu na forum zwolennicy pisu.

8 minut temu, krzychu121 napisał(a):

Sęk w tymże pis blokował migrantów tylko w telewizji wciskając kit ciemnocie a w realu rozdawali wizy ile się da. A wysyłania wojska na UA jako jedyny polityk chciał Kaczyński mówiąc o tym w Kijowie. Więcej żaden i nony polski polityk tego nie chciał. Robią z was durni a wy się cieszycie.

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale to jest prawda a skoro niektóry się wypierają to trzeba przypominać. 

I

to przypomnę kolejny raz, skoro ważne przypominanie.

22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Tu chodziło o w miarę spokojne 2,5 roku pracy rządu i prezydenta oraz rozliczenia ludzi którzy kradli. A kilku z pisu nie wszyscy ale kilku ukradło naprawdę grube pieniądze.  Patrz Romanowski.

Zemściło się twoje powtarzanie jak i rządu, po co coś robic jak prezydent zawetuje, albo ułaskawi. Nie robili nic, dodatkowo weszli w buty i styl rządzenia pisu, czarna kampania prezydencka i zmiana poglądów dodatkowo zniechęciła część wyborców i jest co jest. Dodatkowo liczne wpadki i pycha w stylu pisiorów, naprawdę słyszałem wiele głosów, że rządził nami przez 1,5 roku taki bardziej nieudolny pis.

Teraz pytanie, czy powtarzamy scenariusz z 2005-07 gdy Kaczyński przejechał się na Leperze i Giertychu i wcześniejsze? Czy może jednak trwamy dalej 1,5 roku leżenia w wannie, to można jeszcze 2,5 zwłaszcza, że kasa będzie się zgadzać.

Znaczy można jeszcze nie uznać ważności wyborów

Edytowane przez Takeda
Opublikowano

Przewodnicząca EU i Prezydent Niemiec pogratulowali Prezydentowi-elektowi Polski przed premierem Polski.

tusk już na złom :D 

Opublikowano

Normalny zwyczaj w dyplomacji nie myśl, że się cieszą 

10 minut temu, Takeda napisał(a):

to przypomnę kolejny raz, skoro ważne przypominanie.

Zemściło się twoje powtarzanie jak i rządu, po co coś robic jak prezydent zawetuje, albo ułaskawi. Nie robili nic, dodatkowo weszli w buty i styl rządzenia pisu, czarna kampania prezydencka i zmiana poglądów dodatkowo zniechęciła część wyborców i jest co jest. Dodatkowo liczne wpadki i pycha w stylu pisiorów, naprawdę słyszałem wiele głosów, że rządził nami przez 1,5 roku taki bardziej nieudolny pis.

Teraz pytanie, czy powtarzamy scenariusz z 2005-07 gdy Kaczyński przejechał się na Leperze i Giertychu i wcześniejsze? Czy może jednak trwamy dalej 1,5 roku leżenia w wannie, to można jeszcze 2,5 zwłaszcza, że kasa będzie się zgadzać.

Znaczy można jeszcze nie uznać ważności wyborów

Tusk poprosi o wotum i koalicjanci zdecydują co dalej. Powinien je dostać a co będą robić to już ich problem. Jak Tusk nie dostanie wotum pis z konfa nie będą miały lekko się dogadać. Raz że jedni za socjałem drudzy liberalni a dwa konfa boi się zostać przystawką i klepać socjal pisu w ustawach. 

Opublikowano
21 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to są tylko strachy na lachy w które głupcy uwierzyli bo są głupcami .....mówisz że ma upaść żeby PiS domknął system 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Tak tak . Żyj w swoim świecie. Dwa lata wystarczyły by ludzie zobaczyli. Wycie się zaczęło. 

20 minut temu, hubertuss napisał(a):

@jahooo Pierwsze się z drugim łączy. Jak może łączyć Polaków jak ułaskawi złodziei? Nikt nie poniesie odpowiedzialności Ani Romanowski ani Obajtek ani Morawiecki nawet obatela Rysia za te lewe dyplomy i jazdę kabrioletem ułaskawią. Oni wszyscy dzisiaj mają bal lepszy niż tu na forum zwolennicy pisu.

Sęk w tymże pis blokował migrantów tylko w telewizji wciskając kit ciemnocie a w realu rozdawali wizy ile się da. A wysyłania wojska na UA jako jedyny polityk chciał Kaczyński mówiąc o tym w Kijowie. Więcej żaden i nony polski polityk tego nie chciał. Robią z was durni a wy się cieszycie.

Tak rozdawał te wizy że aż tyfusek aż komisję powołał i jedną wizę dali nielegalnie ale o tym już że ścieku się dowiedziałeś pewnie ? 

W innej rzeczywistości widzę żyjecie 

Opublikowano

żaden rząd nie upadnie ...sam coś sobie ubzdurales ,PiS nie ma zdolności koalicyjnej i nie ma na to szans ....z konfederacja to nikt się nie dogada bo oni chcą wywrócić wszystko ...a na to nie ma chętnych 🤪

Opublikowano

@hubertuss, dotychczas nikogo z wymienianych przez Ciebie nie skazano, to kogo Nawrocki ma ułaskawiać? 
Tusk i koalicja przez półtora roku się opierdalali, lecąc na obietnicach i sukcesie ośmiu gwiazdek. Kiedy zaczną uczciwie pracować?  bo to co do tej pory, to spektakl dla takich jak Ty. 

• Like 1